slm kızlar, yine ben :) 45' yürüyüş ve 45' leslie ile günlük sporumu tamamladım. yeşil çay içicem şimdi. 13.00'da 8 kaşık sebze yemeği, yağsız salata, yoğurt, 3 dilim ekmek yicem. olacak bu iş olacak!
hoş geldin, konu sahibi zordeğil kilo bildirimini her cuma olarak belirlemiş, yediklerimizi sporumuzu da her gün yazıyoruz. seni de bekleriz. birlikten güç doğar.
kaç kile verdiniz yoksa yeni mi başladınız
bu kilo ilgili şeyleri nasıl ekliyosunuz ya
yağmurlu bir Antalya sabahından herkese merhaba kızlarrr
hafta sonu çalışmıyorum kızımla biraz keyif yaptım şimdi spor olarak evi temizlemeye başlayacağım :)
çok iyi ama ya spor yapıyomusunuz bende eşimle iddilaştım 67 kiloyum 1.70 boy var ama ben de takıntı oldu artıkslm, pazartesi başladım bugün 2.200 vermişim.
çok iyi ama ya spor yapıyomusunuz bende eşimle iddilaştım 67 kiloyum 1.70 boy var ama ben de takıntı oldu artık
Kızlar tünaydın. .. Sabah kahvaltım bir dilim tam tahlili ekmek 1 adet haslanmis yumurta yarim kibrit kutusu peynir. . Sekersiz iki bardak cay... bugun eski fotolarimi cikarip dolaba asicam :) :)
Kızlar tünaydın. .. Sabah kahvaltım bir dilim tam tahlili ekmek 1 adet haslanmis yumurta yarim kibrit kutusu peynir. . Sekersiz iki bardak cay... bugun eski fotolarimi cikarip dolaba asicam :) :)
evet http://www.youtube.com/watch?v=xRScb2l4Z4g bunu ve 45 dakika yürüyüş yapıyorum. ben de 1.73'üm olmam gereken 64-65'miş, senin de 60-62 olman idealdir bence
günaydın hemşerim
slm, beslenmen güzel sıra spordaben çok gaza geldim 2.200 gitmiş, çok mutlu oldum sabah sabah
Selam zordeğil,
Bu başlıktaki tüm yazılarını okudum, iddialı oluşunu sevdim :)
Sabah kahvaltın da süper olmuş :)
Bende kahvaltımda, omlet beyaz peynir maydonoz domates salatalık yedim, yanın da da yeşil çay :)
Birazdan ara öğün olarak 1 meyve yicem :)
Kızlar ara öğün mutlaka yapın çünkü insülin açken düşüo, yemek yiyince fırlıyo, bu hızlı iniş çıkışlarda yağ depolanıyor. Bu nedenle kendinizi hiç aç bırakmayın. Böylece şekeriniz dengede durur, yağ depolanmaZ. Ana öğünler arası meyve, ceviz, süt tüketin. Ben öle yapıorum :)
sende mi Antalya dasın canım
rukiye bu spor hareketleri ne kadar işine yaradı ben çalışan bi bayanım 7 de çıkıyorum en geç 8 30 da yemek yiyorum sence bu saat geçmi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?