Yaza kadar 15 kılo vermek isteyen bayanlar buyursun gelsın:) Bu sefer olacak

Bugun kimseden ses soluk cikmiyor. Umarim dietinizi bozmamissinizdir kizlar.
Ben bu sabah tartildim ve 1 gunde 1.200 vermisim, bomba haber degil mi :)))
E tabii bu gazla kahvaltimi da duzgun yedim. Yumurta, yogurt, peynir, domates, maydonoz, 2 kucuk mantar yedim :)
Benim bu hafta protein diyeti haftam oldugu icin hizli gidio kilom. Haftaya normal diyete donecek, her hafta diyetinizde farkliliklar olacak ki, vucudunuz alismasin.
İyi pazarlar :)

slm kızlar, kahvaltıda yağsız sucuklu yumurta peynir zeytin 3 dilim ekmek yedim. sonra yeşil çay ve meyve yedim. akşam yemeğe gidicem ölçülü davranırım yine dün yarım saat yürüdüm bugün spor yapamam herhalde.

Merhaba bende diyetteyim her hafta diyette farkliliklar demissin mantikli geldi neler yapiyorsun bilgi verirmisin ?

Bomba haber olmaz mı .. Süper sin canmmmm.. Tebrikler

Merhaba bende diyetteyim her hafta diyette farkliliklar demissin mantikli geldi neler yapiyorsun bilgi verirmisin ?

İlk hafta etli sebzeli ekmekli bir dietti. Kahvaltıda yumurta yoktu.
İkinci hafta ekmek yerine baklagil yiyebilecegim bir dietti. Kahvaltıda haftada 3 gun yumurta vardı.
Üçüncü hafta protein diyeti, et, sut, tavuk, yogurt, yumurta bol.

1.200 süper. başarıcaz kızlar başarıcazzz

Bu sırada akşam yemeği ızgara tavuk, haşlanmış sebze ve salata yedim, yanında da ayran
Az önce de 1 bardak süt içtim

ızgara kırmızı et, salata, ayran akşam menümdü. bir de kaçamak vardıııııı irmik tatlısı küçük bir dilim :/ yarın hemstır gibi koşarım artık :)

Son düzenleme:

tam olarak nasıl bi yemek yeme tarzın oldu canım merak ettim benim 62 de duruyo nedense

bende fiks bazen yumurta yiyiyorum ertesi gün yemiyorum mesala her akşam süt içiyorum yatmadan akşam ne yaptıysam 2 ser kaşık alıyom hemen ama öğlen hep aynı çorba salata yoğurt sence kilo vermem dururmu:44:

Böyle bir yazı buldum gezinirken
Arkadaşlar...işte size hem metabolizmayı hızlandıran hem yağ emilimini azaltan,hem tok tutan bir de bunların üstüne sizi hastalıklardan koruyan en önemlisi de kanserden koruyan formül..
Sabahları kahvaltıdan yarım saat önce 1/2 ya da 1 çay bardağı suyun içine tepeleme 1 çay kaşığı toz zencefil + 1 çay kaşığı tepeleme toz zerdeçal + 4-5 damla ya da az doldurulumuş 1 çay kaşığı çörekotu yağını suyun içinde karıştırıp içiyorsunuz..önce tartılın.. Içmeden önce kaçtınız.. Içtikten sonra kaça düştünüz..gözlerinizle görün..
Ben denedim.. Ama ben hastalıklardan korunmak için içiyordum.. Baktım ki iştahım kesilmeye başladı.. Tokluk hissi verdi..sonra bende tatlı atakları oluyordu hergün..tatlı ataklarını tamamen geçirdi..hayretler içerisinde kaldım..deneyin.. Farkı görün..ben tartılmadım ama 20 gün kadar içinde 3-4 kilo vermişimdir..hem de açlık ve halsizlik, sinirlilik hissetmeden....
Zerdeçal başta kanser olmak üzere sizi 100 den fazla hastalıktan korur..vücuttaki iltahabı eritir..zencefil solunum yolları ve kanser için iyidir..metabolizmayı hızlandırarak sizi tok tutar..sindirim sistemini çalıştırır..
çörekotuda şekeri dengeler..aç karnına alındığında zayflatarak tepeden tırnağa vücudu ve hücreleri yeniler..ölümden başka herşeye devadır..
Artıları çok fazla olan bu formülü denemenizi şiddetle tavsiye ediyorumm...:))

tam olarak nasıl bi yemek yeme tarzın oldu canım merak ettim benim 62 de duruyo nedense

Normal bir diyette aslında hemen hemen herşeyi yiyebiliyorsunuz ancak kısıtlanıyor.
Örneğin; her ana öğünde bir dilim ekmek veya ekmek yerine 2-3 yemek kaşığı kuru baklagil gibi..
Arada bir de protein haftası yaparak vücudu şaşırttım. Protein haaftasında ekmek yok. Et, süt, yumurta gibi şeyler yeniyor.

Kilo vermek tabii ki zaman zaman durabiliyor. Durduğu yer genellikle geçmişde de uzun süre kaldığınız kilo rakamı oluyor.
Senin duyduysa, protein diyetini en az 3 gün, en fazla 1 hafta yapmanı öneririm, kilo vermen devam eder.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…