Yaza kadar 15 kılo vermek isteyen bayanlar buyursun gelsın:) Bu sefer olacak

bende fiks bazen yumurta yiyiyorum ertesi gün yemiyorum mesala her akşam süt içiyorum yatmadan akşam ne yaptıysam 2 ser kaşık alıyom hemen ama öğlen hep aynı çorba salata yoğurt sence kilo vermem dururmu:44:

akşam yatmadan önce içtiğin sütü, akşam yemeğinden 2-3 saat sonra yatmadan 2 saat önceye ayarlasan iyi olur. Ben sütü akşam saat 10 da içiyorum.

öğlen çorba salata yoğurt un yanına et-tavuk-balık eklesen güzel olabilir. Akşam sebze yemeği daha iyi olur, sindirimi kolay.

Bu sırada kızla her ana öğününüzün yanında mutlaka yoğurt yiyin, fazla yağ olan bölgenizdeki yağın atımını kolaylaştırıyor.

Bu tarz karışımlı çaylar gerçekten işe yarıyor, haklısın. Ben sabahları zaman ayıramadığım için yapmıyorum. Yeşil çay ile yetiniyorum :)

Kızlar sabah kahvaltım:

Uyanınca bir bardak süt.
Yumurta, peynir, domates, salatalık, kırmızı biber, maydonoz, yeşil çay

Kahvaltıdan 2 saat sonra olmak üzere de, sütlü nescafe ve 1 meyve.
Ben gün içindeki meyveleri genellikle kuru kayısı olarak yapıyorum, taşıması daha kolay geliyor bana :)

teşekkürler anladım 63 de durmuştu yenineden 5 kilo aldın geçenlerde ama şimdi azimliyim bişey paylaştım bugün zerdaçal zencefille ilgili hemen gittim aldım ben çalışıyorum 7 de çıktıgım için uyamıyorum akşam saatlerine ben ondan kaynaklanıyo diye düşünüyorum yemessem bünyem zayıf düşecek kastan kaybederim diye korkuyorum:26:

bende her yemekten sonra mutlaka yoğurt tüketiyorum zaten ama açlıştıgım için et yemeklerine güvenemiyorum burda

Kızlar herkese Günaydın oncelikle... canm sende hosgeldinnn... dun ikide yatinca bugun gec kalktim.kahvaltimi yapmadan bakimm bi dedim yazin denk geldi .. karisimiyapicam tadi kkötü olmazsa icecegim size haber veririm :)

Kızlar herkese Günaydın oncelikle... canm sende hosgeldinnn... dun ikide yatinca bugun gec kalktim.kahvaltimi yapmadan bakimm bi dedim yazin denk geldi .. karisimiyapicam tadi kkötü olmazsa icecegim size haber veririm :)

tamm canım bende a aldım az önce bişey tutmadı vala zencefil acı ben içiyodum ama bu sefer bırakmıycam bende tartılcam deniycem

slm kızlar, leslie 3 mil power yaptım, kahvaltı zeytin peynir yumurta 3 dilim ekmek. gün içinde uğrarım yine

Tesekkur ederim deneyecegm

Bende 3 gün önce rejime başladm.. Bu topic çok iyi oldu valla :)) 3 gündeki değişimim şu an 0,90 gram ama olsun yavaş olsun sağlam olsun :))
Ben de bugünkü kahvaltımı paylaşayım madem :)
1 haşlanmış yumurta (hem tok tutuyor hem de protein kaynağı)
1 kibrit kutusu denecek kadar beyaz peynir
2 siyah zeytin
1 dilim kızarmış tam buğday ekmek
2 bardak şekersiz siyah çay
Mevsimi olmadığı için domates salatalık tüketmeyi sevmiyorum şu aralar.. Onun yerine havuç marul vs yiyorum ama bugün yemedim :))
Bolca su içmeyi de ihmal etmiyorum hatta telefonuma bir uygulama indirdim kiloma göre ihtiyacım olan günlük su miktarını hesaplayıp bana belli zamanlarda su içmeyi hatırlatıyor. Yoksa unutuyorum çoğu kez su içmeyi

telefondaki uygulama iyiymiş :)))
ismi ne?

Havuç da şeker fazla olduğu için çok tüketilmemesi öneriliyor.
Güzel kahvaltı bu arada

Kızlar, ara öğün vaktim geldi saat 4 :)

3 tam ceviziçi, 3 günkurusu kayısı, bol sütlü şekersiz nescafe

Bence muhteşem 3lü, çok lezzetli oluyor, deneyin :)

slm hatunlar,
öğle ve akşam kuru fasulye, 2-3 dilim ekmek salata ve yoğurt tükettim. bu gün sadece leslie ile 45 mil power yapabildim dışarısı soğuktu çıkamadım yürüyüşe. sizlerde durum nedir?

iyi akşamlar kızlar bugün yoğun bir gündü benim için
sabah 9:30 da bir bardak süt içtim
10:30 gibi de yeşil çay içtim
12:00 de yemeğe anneme gidiyorum 2 yumurta ve bir kase yoğurt yedim
akşam yemeğini 6:30 7:30 arası kızımın kreşten gelme saatine göre yiyoruz yarım kase çorba içtim yağsız tavuk ve 2 kaşık pilav ve 3 tane küçük kornişon turşusu

slm hatunlar,
öğle ve akşam kuru fasulye, 2-3 dilim ekmek salata ve yoğurt tükettim. bu gün sadece leslie ile 45 mil power yapabildim dışarısı soğuktu çıkamadım yürüyüşe. sizlerde durum nedir?

merhaba canım benim de bugün ki tek sporum sabah işe yürümek ve öğlen yemeğine anneme gidip gelmekti akşam eşim getiriyor eve :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…