Yaza kadar 15 kılo vermek isteyen bayanlar buyursun gelsın:) Bu sefer olacak

canım sende süper vermişssintebrik ederim
ben kendime hedef veremedim çok üzülürüm sonra veremessem

Bu sırada sabha kahvaltısı olarak,
1 dilim ekmek, peynir, 3 zeytin, domates, salatalık, 1 yemek kaiığı pekmez ve yeşil çay

şimdi de ara öğn yapıorum: yarım bardak süt ve 3 kuru kayısı

canım sende süper vermişssintebrik ederim
ben kendime hedef veremedim çok üzülürüm sonra veremessem

haftaya kadar illaki kilo vericeksin canım, hedef belirtsen de o kiloya ulaşamasan da, sonuçta yine kilo vermiş olacaksın, hatta belki de daha fazlasını vermiş olursun kimbilir :)

haftaya kadar illaki kilo vericeksin canım, hedef belirtsen de o kiloya ulaşamasan da, sonuçta yine kilo vermiş olacaksın, hatta belki de daha fazlasını vermiş olursun kimbilir :)

İNŞ. CANIM bende sabah kahvaltıda bir yumurta 2 dilim kızarmş ekmek arsıa peynir o kaar
canım bu arada kızarmış ekmek normal dilimden daha iyiymiş suyu kalmadığı için kilo almamyı sağlıyormuş

İNŞ. CANIM bende sabah kahvaltıda bir yumurta 2 dilim kızarmş ekmek arsıa peynir o kaar
canım bu arada kızarmış ekmek normal dilimden daha iyiymiş suyu kalmadığı için kilo almamyı sağlıyormuş

evet bunu duymuştum, e kızartalım o zaman :)))

günaydın hatunlar, hepiniz vermişsiniz kilocukları tebrikler

20.01.2014 = 80 başlangıç kilom,

31.01. 2014 = 77,5 bugün

haftaya hedefim 76,5

kızlar merhaba bende aranıza katılmak istiyorum boy 162 kilom 66 bugün itibariyle kesinlikle kilo vermeye karar verdim önceden 1-2 denemeden sonra vazgeciyordum, etraftan gelen tepkiler aaa kız sen çok kilo almışsın demeleri ve moralim sıfır olarak gezmekten sıkıldım eski kiloma 58 kg dönmek istiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…