Yaza kadar 15 kılo vermek isteyen bayanlar buyursun gelsın:) Bu sefer olacak

Kizlar pazar gunu dikkat etmemim mukafatini aldim bu sabah 69 .8 ciktimcuma gunu 70.4 dumm .)))

Tebrik ediyorum seni ne güsel sonuc görmek

evet o çok önemli, diyetisyenimde baştan beri dio bol bol tuvalet die.

iç suyu koş tuvalete benim iş yerimin üst katında kaç kere çıkıp iniyorum anlatamam
bacaklarımda çok sayede şekle girecek anlaşılan

o 45 dkkalık sporu yaptım bak baka kola geliyo acayip yoruldum ya anlatamam

günlük spor da tamam ohhhh
bende 1 lt karbonatlı suyu içtim şu ana kadar, saat 3 gibi ofisten çıkıcam ama, dışarda işim çıktı, inşallah zor durumda kalmam

canım avatar fotom

Himmm anladım simdi ya bende sayfalarda resim ariyom .)) Bwnim annemden 6 yas kucuksun gercekten evlilik insani cikertiyo ya cocuktu esti yemekti isti insan eriyip bitiyo resmen .))) ; ben daha 21 yasindayim ya .)) Ve 8 bucuk aylik bebegim var ustune bide kaynanayla oturuyozzz . ((

Annen 15 yaşında evlenmiş, genç bir annen olması hoş
bebişinin olması da hoş, Allah bağışlasın
Kayınvalideye gelince, inşallah en yakın zamanda o olmadan yaşarsınız.
Umarım zorluk çıkarmıyordur sana

Kizlar basenlerinibve kalcalarini kucultebilen varmi aranizda yada bi oneri ya benim basen 112 valla uctum gidiyom 54 kiloyken 96 diydi kalcamda basenimde

Yok allaha sukur diyetti spordu yapiyorum karismazda cok tembel ben gwldim geleli kocaman oldu .)))
Bu arada iti dileklerin icin tesekkur edeim canim allah sanada bi evlat versin .))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…