Yaza kadar 15 kılo vermek isteyen bayanlar buyursun gelsın:) Bu sefer olacak

küçük bi porsiyon çorba,7 yemek kaşığı kuru fasulye ve 6 yemek kaşığı bulgur pilavı..
kızlar yemekle birlikte su tüketmeyin midenin asit baz dengesini şaşırtacağı için sindirimi yavaşlatabiliyormuş bi süre sonra içmek daha doğru,yemekten yarım saat önce su içmek de tok hissettiriyo bir de suyu yavaş yavaş içmek lazımmış yani onu da yer gibi böyle daha sağlıklıymış

Menun cok iyi ama fasulye biraz fazla kacmis ben bidahakine bulgur pilavinin istune 2 lasik fasulye koy ye hem doyarsin hemde az yemis olursun .))

canım maalesef öğle yemeğin full karbonhidrat olmuş
çorba-kuru fasulye-bulgur pilavı eşittir hep ekmek demek
sebze, et çeşitleri ağırlıklı beslenmeni öneririm
ya da 2 şer yemek kaşıkları ile sınırlandırıp salata yemeni

Tavuk ızgara, salata, soda :)

(Tavuğun yanında olan bulgur pilavı, patates ve ekmeği asla yemiyorum bilgilerinize :) )

Menun cok iyi ama fasulye biraz fazla kacmis ben bidahakine bulgur pilavinin istune 2 lasik fasulye koy ye hem doyarsin hemde az yemis olursun .))

ya aslında ben de farkındayım da dikkat etmeye başlamadan (diyet demiyorum o psikoloji aç hissettiriyo) önce bundan çok daha fazlasını yiyordum birden kesip abur cubura yönelmek istemiyorum biraz alışma evresi diyelim

fiks canım hiç değişmedi geçen haftasonu ıspanak yedim ama genelde menüm aynı

ıspanak da çok iyi bir besin ki,
benim çarşambaya kadar protein diyeti devam, çarşamba diyetisyende randevum vari değişiklik yapabilir yine
yine ölçüm yapacak tabii :18:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…