canım dert etme ben diyete başladıktan sonra 6 cm inceldim
Yok allaha sukur diyetti spordu yapiyorum karismazda cok tembel ben gwldim geleli kocaman oldu .)))
Bu arada iti dileklerin icin tesekkur edeim canim allah sanada bi evlat versin .))
Kavga çıkmaya başladımı canım
küçük bi porsiyon çorba,7 yemek kaşığı kuru fasulye ve 6 yemek kaşığı bulgur pilavı..
kızlar yemekle birlikte su tüketmeyin midenin asit baz dengesini şaşırtacağı için sindirimi yavaşlatabiliyormuş bi süre sonra içmek daha doğru,yemekten yarım saat önce su içmek de tok hissettiriyo bir de suyu yavaş yavaş içmek lazımmış yani onu da yer gibi böyle daha sağlıklıymış
küçük bi porsiyon çorba,7 yemek kaşığı kuru fasulye ve 6 yemek kaşığı bulgur pilavı..
kızlar yemekle birlikte su tüketmeyin midenin asit baz dengesini şaşırtacağı için sindirimi yavaşlatabiliyormuş bi süre sonra içmek daha doğru,yemekten yarım saat önce su içmek de tok hissettiriyo bir de suyu yavaş yavaş içmek lazımmış yani onu da yer gibi böyle daha sağlıklıymış
Ay nasil incwlttin ya nolur bna anlat ben duvara vuruyorum .))
yok canım henüz kavga gürültü yok
alla alla tam dışardayken olmasın :44:
Tavuk ızgara, salata, soda :)
(Tavuğun yanında olan bulgur pilavı, patates ve ekmeği asla yemiyorum bilgilerinize :) )
Afiyet olsun canım
bende her zamanki gibi mercimek çorbası salata yoğurt
Menun cok iyi ama fasulye biraz fazla kacmis ben bidahakine bulgur pilavinin istune 2 lasik fasulye koy ye hem doyarsin hemde az yemis olursun .))
senin de süper olmuş canım, afiyet olsun :)
Karbonatlı su iştah açar diye okudum sizde açıyor mu
Karbonatlı su iştah açar diye okudum sizde açıyor mu
benim açmadı içtiğim gün kahvaltı yaptım ve sadece meyv yedim o kadar
fiks canım hiç değişmedi geçen haftasonu ıspanak yedim ama genelde menüm aynı
ıspanak da çok iyi bir besin ki,
benim çarşambaya kadar protein diyeti devam, çarşamba diyetisyende randevum vari değişiklik yapabilir yine
yine ölçüm yapacak tabii :18:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?