Faydaları ne ki karbonatlı suyun ben bu yazanlara pek güvenmiyorum siz söyleseniz?
canım maalesef öğle yemeğin full karbonhidrat olmuş
çorba-kuru fasulye-bulgur pilavı eşittir hep ekmek demek
sebze, et çeşitleri ağırlıklı beslenmeni öneririm
ya da 2 şer yemek kaşıkları ile sınırlandırıp salata yemeni
hayırlısı canım dikkat et olcak bu iş yapcaz biz bu sporu
canım öğle yemeklerini çalıştığım yerde yiyorum o yüzden ne çıkarsa bahtına misali oluyo ama akşam yemeklerinde daha çok sebze ağırlıklı yapıyorum genelde kuşbaşıyla pişiririm,haftada 1-2 gün falan da et balık türü şeyler yapıyorum öyle dengelemeye çalışıyorum.bu arada senin menü iyiymiş
yapıcaz yapıcaz o kesin...[/QU
canım su ne alemde
yapıcaz yapıcaz o kesin...[/QU
canım su ne alemde
1.5 litreye yaklaştım ama yavaşladım, çıkıcam ya dışarı ondan korktump
bende varımmmmmm :) slm kızlar benide alın aranıza 33 yaşındayım 4 yaşında bir kızım var doğumdan sonra gönderemedim kilolarımı 77leri gördüm en son iki hafta önce 74,600 idim yemeklerimi azalttım aburcuburu kestim 72,500 gördüm ama o vücuttaki şişlikti sanırım o yüzden vermiş gibi hissetmiyorum ilk hedefim 65 sonra 60 ve sonrasında 55 olurmu sizce ?
bende varımmmmmm :) slm kızlar benide alın aranıza 33 yaşındayım 4 yaşında bir kızım var doğumdan sonra gönderemedim kilolarımı 77leri gördüm en son iki hafta önce 74,600 idim yemeklerimi azalttım aburcuburu kestim 72,500 gördüm ama o vücuttaki şişlikti sanırım o yüzden vermiş gibi hissetmiyorum ilk hedefim 65 sonra 60 ve sonrasında 55 olurmu sizce ?
1.5 litreye yaklaştım ama yavaşladım, çıkıcam ya dışarı ondan korktump
ne bilim canım bende etkisi farklı oldu
ne bilim canım bende etkisi farklı oldu
yarına kadar belli olur bendeki etkisi
yarına kadar belli olur bendeki etkisi
İşe yararsa diye düşünüp yaptım haftada bir yapcam artık inş
sendede olumlu olur etkisi
100 sayfa olmuş kızlar maşallah bize :)
iş yerindeyim ve çok yoğunum bir selam vereyim dedim akşam okuyacağım çok kaynatmayın
herkese iyi haftalarrr
aaa ne kadar hoş. allah tamamına erdirsin dilerim istediğin kiloya ulaşacaksın her birlikte başaracağız :) kızlar evde olanlara bit tavsiyem ; evde bulunduğunuz sürece belinize sauna ped bağlayın. haftada 1.5 cm incelme garantili :)mervecim senin evlenmene 6 ay mı kaldı?
ya benim huzursuzluğum neden bilio musun, erkek arkadaşım artık aileler tanışsın, istemeye gelelim dedi 2 gün önce, evlenelim dedi yaneeeee, ve benim acilennnnn istediğim kiloya ulaşmam lazımm yaa, bana yardım edin kızlarrrrrrrr:18::18:
Kizlar vücuda detosk nasil yapiyosunuz bnada bi soyleseniz
canım sen zaten çıtırmışsın da bizimki onaya tabi :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?