ay benim eşimde yapıyo bazen deli oluyorum arkadaş ben diyet deyince abur cubura aşeriyo mübarek :))
hoşgelindin canım nerelerdesin sıkıldım burda :)
cezalısın sen bu hafta
Esin olsun senide gorcez çıtır hanim resmen bna diyoku aksam olsun alcam abur cubur karsinda catur cutur yiycem diyo .))
dışarda işlerim vardı canım, ofisteyim şimdik, özledim valla bende :))
dün akşam viski içtim((
karbonatı boşaltıvam da suya korkuorum
naapıyım
ben nivea body i izledim hiç yapmadım ama o biraz daha hareketli hem de bütün bölgeleri çalıştıran hareketler var onu önerebilirim
:)))))) ben erkek arkadaşımla aynı evde yaşıorum zaten canım 8 aydır, zorlamaz beni allahtan ama benim gözümün önünde çikolataları götürür sağolsun :))))
afiyet olsun canım
arada olsun o kadar
sen başla ilk bardaktan gerisi gelir
1 litrelik pet şişe aldım onun içine karıştırıyorum, içmek daha kolay oluo
1 litrelik pet şişe aldım onun içine karıştırıyorum, içmek daha kolay oluo
sabah iki dilim kepekli ekmekden peynirli tost yaptım yanında limonlu çay. arada Türk Kahvesi içtim sade kahve. şimdi de zencefilli çayımı içtim. bu zencefilli çay Türk kahvesi ikilisi acayip tok tutuyor :) annem kısır yapalım dedi ona bile canım istemiyor dedim. sabah abim zayıflamışsın sen dedi o heyecanla tartıya çıktım 55 olmuşum yuppii :-D darısı başınıza ^^
canım bak ne geldi aklıma ben 2 sene ön ce falan 77 kiloydum
ogünlerde çalıştıgım yerde yemek vermiyord öğlen ben her öğlen patates haşlaması yaptırıyordum anneme
patates geri mi dönsem acaba
canım patates karbonhidrat , bence hiç bulaşma
sabah iki dilim kepekli ekmekden peynirli tost yaptım yanında limonlu çay. arada Türk Kahvesi içtim sade kahve. şimdi de zencefilli çayımı içtim. bu zencefilli çay Türk kahvesi ikilisi acayip tok tutuyor :) annem kısır yapalım dedi ona bile canım istemiyor dedim. sabah abim zayıflamışsın sen dedi o heyecanla tartıya çıktım 55 olmuşum yuppii :-D darısı başınıza ^^
4 ayda 77 den 65 e düştüm ama
patates yedim her öğlen
ayyy ne güzel canımmm, darısı bizim basımıza
canım mesaj attım sana bir bak siteye:44:
sen bilirsin o zaman canım
Ne biliyim canım herşeyi kadarında yersek vercez gibi geliyor bana
dün bi yazı paylaştım eğer okuduysan çok çiğnemekle ilgili:44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?