Yaza kadar 15 kılo vermek isteyen bayanlar buyursun gelsın:) Bu sefer olacak

Esin olsun senide gorcez çıtır hanim resmen bna diyoku aksam olsun alcam abur cubur karsinda catur cutur yiycem diyo .))

:)))))) ben erkek arkadaşımla aynı evde yaşıorum zaten canım 8 aydır, zorlamaz beni allahtan ama benim gözümün önünde çikolataları götürür sağolsun :))))

:)))))) ben erkek arkadaşımla aynı evde yaşıorum zaten canım 8 aydır, zorlamaz beni allahtan ama benim gözümün önünde çikolataları götürür sağolsun :))))

benimkide yapıyor onu yemezmisin alsana falan diyo ben oralı olmuyorum hiç kolaya bayılırdım ama şimdi ağzıma sürmüyorum iki haftadır
bi fakey çikolata almış yemem için bende şimdi olmaz iddiamız bittiğinde yicem bunu dedim sakladım

sabah iki dilim kepekli ekmekden peynirli tost yaptım yanında limonlu çay. arada Türk Kahvesi içtim sade kahve. şimdi de zencefilli çayımı içtim. bu zencefilli çay Türk kahvesi ikilisi acayip tok tutuyor :) annem kısır yapalım dedi ona bile canım istemiyor dedim. sabah abim zayıflamışsın sen dedi o heyecanla tartıya çıktım 55 olmuşum yuppii :-D darısı başınıza ^^

ne kadar sürede düştün canım bu kiloya:

ayyy ne güzel canımmm, darısı bizim basımıza

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…