Demi ama yaaa .)))
kızlar benim yaz bitene kadaar yani eylüle kadar 60 olmam gerek araya bir ay ramazan giriyor sizce yapabilir miyim boy 168 kile 85 hmilelik kilosu falan değil depresyon kilosuhaftaya kadar illaki kilo vericeksin canım, hedef belirtsen de o kiloya ulaşamasan da, sonuçta yine kilo vermiş olacaksın, hatta belki de daha fazlasını vermiş olursun kimbilir :)
kızlar alkali su nasıl oluyor?Demi ama yaaa .)))
kızlar benim yaz bitene kadaar yani eylüle kadar 60 olmam gerek araya bir ay ramazan giriyor sizce yapabilir miyim boy 168 kile 85 hmilelik kilosu falan değil depresyon kilosu
kızlar alkali su nasıl oluyor?
Sauna ped ne, nereden bulabiliriz??
slm kızlar akşam 18:30da iki kepekli tost yedim yaklaşık bir saat yürüdüm şimdi suyumu içiyorum bu arada yoğurt kürünü ben yapıyorum iştah kapatıyor ve tatlı isteğini bastırıyor gün içindede ödem attırıcı çayımı içiyorum yalnız benim kabızlık sorunum var ne yapmam lazım ya bu kadar bitkiye rağmen hala aynı yardım edinn
slm kızlar akşam 18:30da iki kepekli tost yedim yaklaşık bir saat yürüdüm şimdi suyumu içiyorum bu arada yoğurt kürünü ben yapıyorum iştah kapatıyor ve tatlı isteğini bastırıyor gün içindede ödem attırıcı çayımı içiyorum yalnız benim kabızlık sorunum var ne yapmam lazım ya bu kadar bitkiye rağmen hala aynı yardım edinn
2 kepekli tost
Onun yerine et türevleri veya sebze yemeni öneririm, o zaman mutlaka kilonda oynama olacaktır
Kızlar bende geldim zayıf bi kadın olmak istiyorum sizi buldum istikrarlı olmak için 73 kiloyum. 23 aylık kızım var doğum kilolarımı geçen kış attım 66 ya düştüm geri aldım çok mutsuzum ne olur yardım edin banada
haklısın aslında ama işyerinde yediğim için öğleden kalan yemeklerden yiyorum bugün kalmayınca tosta kaldım :)
Kabızlık sorununu çözmek için bol su içmeni öneririm.
Karbonatlı su da işe yarıyor, sindirim sistemini hızlı çalıştırıyor
karbonatlı suyu nasıl içiyosun ölçüsü nedir nasıl hazırlanır ?
daha önce hiç duymadım canım o yüzden merak ettim :)
öğleden akşam yemeğine kadar ki ara öğünüm büyük bir elmanın yarısı ve 2 kayısı kurusu.
akşam yemeğimi 8de yemeye başladım 3 dilime yakın ekmek balık salata ve şalgam.biraz abarttım ama hareketli bi akşa geçti büyük bi kısmını yakmışımdır diye düşünüyorum daha yeni oturdum pc ye birazdan da yatcam herkese iyi geceler gece rüyanızda koşun koşun sabaha daha da zayıflayın inşallaaah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?