Yaza kadar 15 kılo vermek isteyen bayanlar buyursun gelsın:) Bu sefer olacak

:)))))) ben erkek arkadaşımla aynı evde yaşıorum zaten canım 8 aydır, zorlamaz beni allahtan ama benim gözümün önünde çikolataları götürür sağolsun :))))

Ay ne guzel canim ya ben esimle nisanliyken izaktikoankarada ben istanbulda en iyisu valla yanyana olmak hasret cekmrktense
Sevindim senin adina .)))
Bu arada canim alkol aldigin icin bozuyosun ama diyetini biliyosun alkolun ne kadar kalorili oldugunu

öğle yemeğim bir porsiyon çorba,kara lahana mezesi ve kağıt kebabı.aslında çok güzel kızarmış kadayıf tatlısı da vardı ama direndim hakkımı arkadaşa verdim bide yemekten inince eniştem aradı facede şimdiki fotoğraflarımı görmüş kız sen ne olmuşsun öyle nasıl kilo almışsın dedi sağolsun güzel moral oldu bana da

benim eşim de kilo vermeye çalışıyor o yüzden bir sıkıntı yaşamıyorum ama çok kıskanıyorum o daha hızlı kilo veriyor :/

öğle yemeğim nasıl sizce? az kaşarlı domates çorbası, tavuk sarma en küçüğünden, 6 veya 7 adet patates kızartma kırmızı lahana salatası limonlu sirkeli ekmek yokk (yemekten yarım saat önce tarçın zerdeçal zencefil yoğurt karışımı) şimdide kayısılı form çayımı içiyorum

cnm diyetisyenimin bilgiisi ve kontrolü dahilinde alkol alıyorum, yediğim şeyleri ayarlayarak dengeliyoruz, sorun yok o yüzden.

güzel menüymüş canım seninkide :))

eniştene de yazıklar olsun ayıp ayıp, hiç öle denir mi ya hayret bişiiiiiiii

benim eşim de kilo vermeye çalışıyor o yüzden bir sıkıntı yaşamıyorum ama çok kıskanıyorum o daha hızlı kilo veriyor :/

zaten erkekler kilo alınca da bizim gibi heryerinden almıo ki, göbek büyüo mesela, aynı pantolonları giymeye devam ediolar

metabolizmaları hızlı çalışıo.

kıskanma canım, biz de vercez kilolarımızı

kim ne derse desin. sen şu an zayıflamak için uğraşıyosun. görürler bi kaç aya aysocan nasıl fıstık gibi oluyor

canım kızartmaya hiç bulaşma bence bir süre, tadına bile bakma unut gitsin

ama çabuk acıkırsın işte öle bi sorun var.
suyu nie döndürüyoruz ya hahahahah

Suyu birden içtiğinden miden şişer ya
eğer yavaş yavaş içersen
miden küçülmeye başlıyormuş canım
herşeyi yeyip sadece çok çiğneyen insanlar var
benim çaıştıığım yerde bi kız var ben önceden 1.5 lahmacunu yerdim o daha yarısını bitiremzdi
öle düşününce gerçekten mantıklı
netten çok çiğnemenin faydaları yazınca çıkıyor:44:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…