evet canım okudum. öyle tabii ki, az yemek önemli
:)))))) ben erkek arkadaşımla aynı evde yaşıorum zaten canım 8 aydır, zorlamaz beni allahtan ama benim gözümün önünde çikolataları götürür sağolsun :))))
benim eşim de kilo vermeye çalışıyor o yüzden bir sıkıntı yaşamıyorum ama çok kıskanıyorum o daha hızlı kilo veriyor :/
canım ben öğle yemeğimde denedim az önce çorbamın ıspanağın yoğurdun yarısı kaldı
normalde hepsini yerdim
:44:
benim eşim de kilo vermeye çalışıyor o yüzden bir sıkıntı yaşamıyorum ama çok kıskanıyorum o daha hızlı kilo veriyor :/
Ay ne guzel canim ya ben esimle nisanliyken izaktikoankarada ben istanbulda en iyisu valla yanyana olmak hasret cekmrktense
Sevindim senin adina .)))
Bu arada canim alkol aldigin icin bozuyosun ama diyetini biliyosun alkolun ne kadar kalorili oldugunu
öğle yemeğim bir porsiyon çorba,kara lahana mezesi ve kağıt kebabı.aslında çok güzel kızarmış kadayıf tatlısı da vardı ama direndim hakkımı arkadaşa verdim bide yemekten inince eniştem aradı facede şimdiki fotoğraflarımı görmüş kız sen ne olmuşsun öyle nasıl kilo almışsın dedi sağolsun güzel moral oldu bana da
canım ben haziran sonunda 96 yı gördüm o zamandan beri diyet yapıyorum kendimce. 7-8 ayda 96dan 55e düştüm yani :)ne kadar sürede düştün canım bu kiloya:
öğle yemeğim bir porsiyon çorba,kara lahana mezesi ve kağıt kebabı.aslında çok güzel kızarmış kadayıf tatlısı da vardı ama direndim hakkımı arkadaşa verdim bide yemekten inince eniştem aradı facede şimdiki fotoğraflarımı görmüş kız sen ne olmuşsun öyle nasıl kilo almışsın dedi sağolsun güzel moral oldu bana da
öğle yemeğim nasıl sizce? az kaşarlı domates çorbası, tavuk sarma en küçüğünden, 6 veya 7 adet patates kızartma kırmızı lahana salatası limonlu sirkeli ekmek yokk (yemekten yarım saat önce tarçın zerdeçal zencefil yoğurt karışımı) şimdide kayısılı form çayımı içiyorum
canım yediğin çorba ıspanak yoğurt, bunları tam yesen de ne olacak ki
önemli olan ekmeğin, pilavın vs azaltarak yenemesi
cnm diyetisyenimin bilgiisi ve kontrolü dahilinde alkol alıyorum, yediğim şeyleri ayarlayarak dengeliyoruz, sorun yok o yüzden.
canım ben haziran sonunda 96 yı gördüm o zamandan beri diyet yapıyorum kendimce. 7-8 ayda 96dan 55e düştüm yani :)
Ölede çok çiğneyince ıspanağı doydum hemen
bide suyu bile ağızda 2 3 kere çevirip öle yutcakmışşsın
ama çabuk acıkırsın işte öle bi sorun var.
suyu nie döndürüyoruz ya hahahahah
canım ben haziran sonunda 96 yı gördüm o zamandan beri diyet yapıyorum kendimce. 7-8 ayda 96dan 55e düştüm yani :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?