Hoşgeldin,
Bizimle beraber olursan yardımımız dokunabilir. Birbirimizi motive ediyoruz, neler yediklerimizi paylaşıyoruz, sende bizden örnek alarak zayıflayabilirsin
Cnm 3 ekmek, akşam, cok fazla, bilgin olsun...
Umarım balık kızartma değildir...
İyi geceler...
Umarım herbirimiz istediğimiz kilolara ulaşacagız
Ben hergün içicem, bi bakalım
1lt suya 1 tatlı kaşığı karbonat. Gün içinde içtiğin sulara karıştırırsan. Alkali su miğde asidini düzenliyor, sindirime yardımcı.
Forumdan bir arkadaşımız olan hilal, dün bir sürahiye yarım paketi boşaltıp içmiş ve sindirimine bir hayli işe yaradığından bahsetti bugün. Ben de bugün içmeye basladım. Denemekte fayda var
Gunaydiiiinnn kizlar ya ben dun gece kacamak yaptim dsha dogrusu zorladi esim dediki yeter dedi tek basima yemiycem dedi ve beraber cikolata yedik hemde 3 taneer . ((((
Leslie yi izledim de ben onu yapamam o kadar sabırlı değilim :) önerebileceğiniz başka bir şey var mı??
Leslie yi izledim de ben onu yapamam o kadar sabırlı değilim :) önerebileceğiniz başka bir şey var mı??
günaydın kızlar, bol bol kalori harcayacağınız bir gün olsuuunnyeni gelenler hoş gelmiş sefa getirmiş. ben leslie yapmaya gidiyorum, pazar da var bugün oraya da yürürüm günlük sporumu tamamlarım. kahrolsun yağlar, selülitler
çıtır hatunum dikkat etde sen kendine
sen benim attığım karbonatı bi hafatada atcan
bendeniz çıtır denek hilal
Gunaydiiiinnn kizlar ya ben dun gece kacamak yaptim dsha dogrusu zorladi esim dediki yeter dedi tek basima yemiycem dedi ve beraber cikolata yedik hemde 3 taneer . ((((
günaydın kızlar, bol bol kalori harcayacağınız bir gün olsuuunnyeni gelenler hoş gelmiş sefa getirmiş. ben leslie yapmaya gidiyorum, pazar da var bugün oraya da yürürüm günlük sporumu tamamlarım. kahrolsun yağlar, selülitler
evet yaaa gitsinn yağlarrrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?