Yaza kadar 15 kılo vermek isteyen bayanlar buyursun gelsın:) Bu sefer olacak

sabah kahvaltım yarım kete evden çıkarken kolayıma geldi hemen ısıttım çıktım ama eşimle paylaştık en azından yarım yedim :)

Günaydın kızlar 9 lu zayıflama çayımı içtim birazdan peynir marul maydanoz ceviz fındık zeytin 2 dilim kepek ekmeğiyle kahvaltı yapacam😃kendimi iyi hissediyorum diyetisyenin hazırladığı listeye uyuyorum geçen sene bu listeyle 2 ayda 9 kilo verdim. Aslında kahvaltıdan önce elma sirkesi 1 çk bal var sirkem yok acil almalıyım

Hoşgeldin,
Bizimle beraber olursan yardımımız dokunabilir. Birbirimizi motive ediyoruz, neler yediklerimizi paylaşıyoruz, sende bizden örnek alarak zayıflayabilirsin

Cnm beni ilk karşılama için teşekkürler..motive, istikrar,sabır sizinle sonuç mükemmel olsun. Yazın bikini giymek istiyorum😃

bendeniz çıtır denek hilal

Gunaydiiiinnn kizlar ya ben dun gece kacamak yaptim dsha dogrusu zorladi esim dediki yeter dedi tek basima yemiycem dedi ve beraber cikolata yedik hemde 3 taneer . ((((

günaydın kızlar nasılız bakalım :) işte kahvaltım yarımdan daha az simit 1 domates yarım kırmızı biber yarım yeşil biber 1 kk peynir şimdide kayısılı form çayı içicem hadi ama ya gitsin şu kilolarrrr

bu arada ben spor yapamıyorum ama işe yürüyerek gidip geliyorum sabah akşam yarımşar saat akşamları vitrin sevdasına bir saati buluyo bazen evde leslie yapsam iyi olacakta benim kız bırakmıyo

günaydın kızlar, bol bol kalori harcayacağınız bir gün olsuuunn yeni gelenler hoş gelmiş sefa getirmiş. ben leslie yapmaya gidiyorum, pazar da var bugün oraya da yürürüm günlük sporumu tamamlarım. kahrolsun yağlar, selülitler

evet yaaa gitsinn yağlarrrr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…