Suyu birden içtiğinden miden şişer ya
eğer yavaş yavaş içersen
miden küçülmeye başlıyormuş canım
herşeyi yeyip sadece çok çiğneyen insanlar var
benim çaıştıığım yerde bi kız var ben önceden 1.5 lahmacunu yerdim o daha yarısını bitiremzdi
öle düşününce gerçekten mantıklı
netten çok çiğnemenin faydaları yazınca çıkıyor:44:
canım ben haziran sonunda 96 yı gördüm o zamandan beri diyet yapıyorum kendimce. 7-8 ayda 96dan 55e düştüm yani :)
Neeee inanmıyorum masallahcanım ben haziran sonunda 96 yı gördüm o zamandan beri diyet yapıyorum kendimce. 7-8 ayda 96dan 55e düştüm yani :)
zaten erkekler kilo alınca da bizim gibi heryerinden almıo ki, göbek büyüo mesela, aynı pantolonları giymeye devam ediolar
metabolizmaları hızlı çalışıo.
kıskanma canım, biz de vercez kilolarımızı
anladım canım, haklısın, tamam bundan sonra yavaş yioruz ve içioruz.
Kızlar ben az az yiyince 1 saat sonra yine acıkıyorum öğlen 5 kaşık kuru fasulye biraz pirinç pilavı yedim salata 6 7 kaşık ekmek iki lokma ama bi saat sonra eşim öğle yemeğine geldi pizza almış kendine bende dayanamayıp bi dilim yedim pöff yaaa
Neeee inanmıyorum masallah
Bu işin sırrını bize acıklamalısın 8 ayda 41 kılo inanamıyorum
Lütfen bize bu basarının hılayesini anlatırmısın
Spor diyet vs va vs
Ahh su erkkler yokmu bnm ki bnm yedigimin 3 katını yesin adama 1 kılo yapmaz
Alırsada dedıgınız gibi az i göbek cıkar oda hön bir hafta mekikle ayarlar :)))
Neeee inanmıyorum masallah
Bu işin sırrını bize acıklamalısın 8 ayda 41 kılo inanamıyorum
Lütfen bize bu basarının hılayesini anlatırmısın
Spor diyet vs va vs
Ahh su erkkler yokmu bnm ki bnm yedigimin 3 katını yesin adama 1 kılo yapmaz
Alırsada dedıgınız gibi az i göbek cıkar oda hön bir hafta mekikle ayarlar :)))
ara öğünlerde meyve yersen açlığını bastırır ve ana öğünlerde az yemeni sağlar.
Diyetin ikinci günü beyin beni zorluyor sabır diliyorum
Arkadaslar bu yavas yavas cıgneme ve içme olayına biZzat sahidim
Kız kardeşim 160 boy 47 kılo 20 yasında sofrada 1 saat oturur her istedigîni yer hemde blkı 1.5 porsiyon ama öle yawas cignerki yeme şekline dönşmş artık onu izlerken ölesim gelir... Bende diyorum bnden cok yıyosun ama kılo almıyosun hakeza eşimde öledir
Ama bn arkamdan kovalayan var sanki
Kendimi bildim bileli hep bişeylere yetişmk zorunda oldugmdan okul iş vs
Gerçekten bunu bi yeme şekli olarak hayatıma geçirmeliyim buna cok dikkat edicem bundan aonra
kim ne derse desin. sen şu an zayıflamak için uğraşıyosun. görürler bi kaç aya aysocan nasıl fıstık gibi oluyor
valla onu diyenler kusura bakmasın azmedince insanın başaramıycağı bişey yok bide burda destekli gidiyoruz ki kim tutar biziya ama ben bu insanları anlamış değilim hakkaten ya neden dalga geçerler anlamam yok su içerek zayıflayacağımımı sanıyomuşum yok çok erimişim diyorumki ha deyince olmaz yavaş yavaş olacak tabi tabi bizde öyle diyoruz boşver ye gitsin nasılsa veremicen
ya ama ben bu insanları anlamış değilim hakkaten ya neden dalga geçerler anlamam yok su içerek zayıflayacağımımı sanıyomuşum yok çok erimişim diyorumki ha deyince olmaz yavaş yavaş olacak tabi tabi bizde öyle diyoruz boşver ye gitsin nasılsa veremicen
Kizlar aranizda funda suyu icen varmi ben yillar onve o sekilde zayiflistim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?