Yaza kadar 15 kılo vermek isteyen bayanlar buyursun gelsın:) Bu sefer olacak

Aynen canım benim çevremde de örnek var ilk zamanlarda biraz zor oluyo galiba başım dönüyo mesala
ama yavaş yavaş alışırmış vücud
Hadi inş canm yha cok isterim acılcası yani

Onu diyenler aslında senin azmini görüp cekemeyenler onlar yiyp popolarını büyütsünler boşwer sen azminden ödün verme ki zaferine daha cabuk ulas

Kizlar size bi sorum var nolur bi cevablayin ben telden giriyorum yanlislikla bilgisayar görünümüne gecti ya her sey cok kucuk gorunuyo duzeltemedimde geri nasil mobil yapicam ya nolur bilen varsa cvb verain bna bi kizlar:18:

arkadaşlar benim çook büyük sorunum var evet inanmayacaksınız ama ben kendimde inanmıyorum ama tam tamına 105 kilolum ve yaşım 28 ben kilo vermek istiyorum hayattan soğudum herkes beni çook büyük görüp abla hatta teyze diyecek kadar yaşlı gösteriyor bu kilolar kilo vermek için ne yapabilirim

kızlar mobilden giriyorum şarjım az ve tek tek cevap vermek yerine tek mesajla cevap vereceğim kusuruma bakmayın. ya bakın 96 kiloya ulaştığım zaman erkek arkadaşımla kanka gibi olmaya başladık bana bi gün 'bayılsan falan kucağıma da alamam ben seni' dedi.. ayakkabıcıya gittim çizme deniyorum adam bana beğenmediğim halde hamileler için tek model bu dedi. bunlar sadece etken tabi.. bi gün babam da yürürken annenden şişman görünüyosun deyince dedim bu iş burada bitti. kendime bir diyet listesi oluşturdum (ayrıca guatr hastasıyım insülin direncim var ve ilaç kullanıyorum) kimse bana inanmadı. çikolataya ekmeğe hamburgere tatlıya bayılan merve gitmişti artık değişmeye başladım. ilk ay 90a düştüm hem az yiyerek hem de yürüyüşle. dedim bir ay da 6 kilo veriliyo işte neden olmasın devam edicem.. doktor kuzenim de bana bi tavsiye de bulundu ;" sabahları tok karnına sade Türk Kahvesi iç" onu da yapayım ne kaybederim. yürüyüşler falan devam ederken eylül de tekrar tartıldım 73 e gelmiştim. okullar açıldı herkes bi iltifat bi iltifat. hiç yılmadan devam ettim uzun mesafeleri bile yürüdüm öğün dışında asla ve asla yemedim. çok aç olmadığım sürece süt içtim sadece. bol bol sakız çiğnedim çünkü sakız laktasif salgıladığı için afedersiniz sürekli tuvalete çıkarıyor. 15 tatile girerken (10 ocak) 60 kiloydum bugün 55 :) sabah 1 adet kepekli tost şekersiz limonlu çay ara Türk kahvesi öğlen yarım yeşil elma Çilekli soda ara ( öğlen yemediğim için ) sütlü ve kahveli special k akşam kırmızı ve yeşil biber sote 1 adet haşlanmış patates yedim :) herkesçiklere kolay gelsin. iyi akşamlar diliyorum :)

canım önce bi diyetisteyene gitsen en doğru beslenme şeklini o söyler ve rahatsızlığın varsa ona göre diyet verir. gidemem dersen de bizler gibi 3 ana 3 ara öğün yapıp kızartmalardan şekerden unlu mamüllerden uzak durarak diyete başlayabilirsin. yemekleri kendin yapıyrsan 1kg sebze yemeğine 1 yemek kaşığı yağ ekleyerek ve salçanın tuzundan başka tuz koymadan pişir. ekmek sınırlı tüket. yemeklerde salata(yağına ve tuzuna özen göstererek) ve yoğurt mutlaka olmalı. ara öğünlerinde meyve, yeşil çay, kuru yemiş, yoğurt veya ayran tüketebilirsin.günde 2 litreden fazla su tüketmelisin. spor mutlaka yapmalısın. evden çıkamıyorum dersen leslie sansone yürüyüş videoları var nette, kolaydan zora 1 milden 5 mile kadar oldukça da etkili. bizler de yolun başındayız bir iki hafadır dikkat ediyoruz ve olumlu sonuçlar almaya başladık. sen de aramıza katıl yediklerini paylaş, sorularına elimizden geldiğince yardım etmeye çalışırız. en azından destek oluruz

valla süpersin azmin örneği arkadaşım tebrik ederim:)

bir kaseden biraz fazla çorba,1.5 dilim ekmek,az tuzlu ve limonlu brokoli 8 de yedim ancak yazabiliyorum.yemekten 45 dk önce de bir kase yoğurt yemiştim. iyi akşamlar herkese

iyi akşamlar kızlar akşam yemeğim 5-6 kaşık pırasa 1 kase cacık ekmek yok bir saat yürüdüm şimdi yeşil elma ve bilimum malzemeli çayımı içiyorum leslie ile 2 mil yaptım şimdi birazda zumbaaaa :)) çıtır olalım hatta çıtır çıtır olalım :)))

oo yemek süper, spor süper, daha ne olsun

kızlar acil yardım kilo vermek istiyorum şu olduğumuz kilo ve istediğimiz kilolu gösteren şeyi nasıl yapıyoruz ben yeni geldim de bu bölgeye acil kilo vermem gerek lütfennnnnnnnnnnnnnnnnn

çok teşekkür ederim diyetisyene gittim ama yok ya o kadar sinir bozucu ki bak bir gün de spor yapmaya başladım günlük bir saat yürüyordum doktor yürüdüğümü söyledim inanmadı sanki yalan atacağım kps için dershaneye gidiyordum ve kirk dakika gidiş 40 dakika gelişti yok nasil asabi oldum suratsiz dı resmen tatlı sevmem diyorum adet olmadığım dönemlerde yok anlatamadım cips ve kola cok tüketiyordum artık onlardan vazgececeğim spor şart artık kilo vermek istiyorum ayda 6 kilo versem sevineceğim resmen

1 tane portakal yedim sonra yarım saat leslie 4 mil yaptım ilk defa yaptım bacaklarımı hissetmiyorum resmen,çok kolay görünüyodu ama iyiymiş :))) zaman buldukça yapcam bakalım ne olcak:)

ya çok iyi herşeyinle tamamsın yani.ben pek zaman bulamıyorum gündüz iş akşam gelince evde de yapacakların oluyo,ayrıca kpssye de çalışmam lazım atama bekliyorum ama tek haziran kaldı ne olur ne olmaz diye çalışmak istiyorum hepsi bi araya denk geldi ah bu kilolar bi an önce gitsiiin :)

Ooo bakıyorum da topigim bayaaa hareketlenmis..kızlar hepiniz hoşgeldiniz. .. burda cok guzel kilolar verecegiz inşallah. .. rukis mervis pinn Nasılsıniz kızlar .. ben net sorunum cozulmedi malesef ama kalbim sizinle :) cumayi da dort gozle bekliyorum. . Sizi seviyorum kendinize iyi bakın. Iyi geceler kızlar. Su net gelsin bol bol muhabbet edecegiz inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…