daha önce duymadım canım ben
Hadi inş canm yha cok isterim acılcası yaniAynen canım benim çevremde de örnek var ilk zamanlarda biraz zor oluyo galiba başım dönüyo mesala
ama yavaş yavaş alışırmış vücud
ya ama ben bu insanları anlamış değilim hakkaten ya neden dalga geçerler anlamam yok su içerek zayıflayacağımımı sanıyomuşum yok çok erimişim diyorumki ha deyince olmaz yavaş yavaş olacak tabi tabi bizde öyle diyoruz boşver ye gitsin nasılsa veremicen
kızlar mobilden giriyorum şarjım az ve tek tek cevap vermek yerine tek mesajla cevap vereceğim kusuruma bakmayın. ya bakın 96 kiloya ulaştığım zaman erkek arkadaşımla kanka gibi olmaya başladık bana bi gün 'bayılsan falan kucağıma da alamam ben seni' dedi.. ayakkabıcıya gittim çizme deniyorum adam bana beğenmediğim halde hamileler için tek model bu dedi. bunlar sadece etken tabi.. bi gün babam da yürürken annenden şişman görünüyosun deyince dedim bu iş burada bitti. kendime bir diyet listesi oluşturdum (ayrıca guatr hastasıyım insülin direncim var ve ilaç kullanıyorum) kimse bana inanmadı. çikolataya ekmeğe hamburgere tatlıya bayılan merve gitmişti artık değişmeye başladım. ilk ay 90a düştüm hem az yiyerek hem de yürüyüşle. dedim bir ay da 6 kilo veriliyo işte neden olmasın devam edicem.. doktor kuzenim de bana bi tavsiye de bulundu ;" sabahları tok karnına sade Türk Kahvesi iç" onu da yapayım ne kaybederim. yürüyüşler falan devam ederken eylül de tekrar tartıldım 73 e gelmiştim. okullar açıldı herkes bi iltifat bi iltifat. hiç yılmadan devam ettim uzun mesafeleri bile yürüdüm öğün dışında asla ve asla yemedim. çok aç olmadığım sürece süt içtim sadece. bol bol sakız çiğnedim çünkü sakız laktasif salgıladığı için afedersiniz sürekli tuvalete çıkarıyor. 15 tatile girerken (10 ocak) 60 kiloydum bugün 55 :) sabah 1 adet kepekli tost şekersiz limonlu çay ara Türk kahvesi öğlen yarım yeşil elma Çilekli soda ara ( öğlen yemediğim için ) sütlü ve kahveli special k akşam kırmızı ve yeşil biber sote 1 adet haşlanmış patates yedim :) herkesçiklere kolay gelsin. iyi akşamlar diliyorum :)[/QUOT
harikasın ne diyeyim. bundan sonra idolümsün, menülerini takip edicem senden öğreneceğim çok şey var :)
arkadaşlar benim çook büyük sorunum var evet inanmayacaksınız ama ben kendimde inanmıyorum ama tam tamına 105 kilolum ve yaşım 28 ben kilo vermek istiyorum hayattan soğudum herkes beni çook büyük görüp abla hatta teyze diyecek kadar yaşlı gösteriyor bu kilolar kilo vermek için ne yapabilirim
kızlar mobilden giriyorum şarjım az ve tek tek cevap vermek yerine tek mesajla cevap vereceğim kusuruma bakmayın. ya bakın 96 kiloya ulaştığım zaman erkek arkadaşımla kanka gibi olmaya başladık bana bi gün 'bayılsan falan kucağıma da alamam ben seni' dedi.. ayakkabıcıya gittim çizme deniyorum adam bana beğenmediğim halde hamileler için tek model bu dedi. bunlar sadece etken tabi.. bi gün babam da yürürken annenden şişman görünüyosun deyince dedim bu iş burada bitti. kendime bir diyet listesi oluşturdum (ayrıca guatr hastasıyım insülin direncim var ve ilaç kullanıyorum) kimse bana inanmadı. çikolataya ekmeğe hamburgere tatlıya bayılan merve gitmişti artık değişmeye başladım. ilk ay 90a düştüm hem az yiyerek hem de yürüyüşle. dedim bir ay da 6 kilo veriliyo işte neden olmasın devam edicem.. doktor kuzenim de bana bi tavsiye de bulundu ;" sabahları tok karnına sade Türk Kahvesi iç" onu da yapayım ne kaybederim. yürüyüşler falan devam ederken eylül de tekrar tartıldım 73 e gelmiştim. okullar açıldı herkes bi iltifat bi iltifat. hiç yılmadan devam ettim uzun mesafeleri bile yürüdüm öğün dışında asla ve asla yemedim. çok aç olmadığım sürece süt içtim sadece. bol bol sakız çiğnedim çünkü sakız laktasif salgıladığı için afedersiniz sürekli tuvalete çıkarıyor. 15 tatile girerken (10 ocak) 60 kiloydum bugün 55 :) sabah 1 adet kepekli tost şekersiz limonlu çay ara Türk kahvesi öğlen yarım yeşil elma Çilekli soda ara ( öğlen yemediğim için ) sütlü ve kahveli special k akşam kırmızı ve yeşil biber sote 1 adet haşlanmış patates yedim :) herkesçiklere kolay gelsin. iyi akşamlar diliyorum :)
bir kaseden biraz fazla çorba,1.5 dilim ekmek,az tuzlu ve limonlu brokoli 8 de yedim ancak yazabiliyorum.yemekten 45 dk önce de bir kase yoğurt yemiştim. iyi akşamlar herkese
iyi akşamlar kızlar akşam yemeğim 5-6 kaşık pırasa 1 kase cacık ekmek yok bir saat yürüdüm şimdi yeşil elma ve bilimum malzemeli çayımı içiyorum leslie ile 2 mil yaptım şimdi birazda zumbaaaa :)) çıtır olalım hatta çıtır çıtır olalım :)))
iyi akşamlar kızlar akşam yemeğim 5-6 kaşık pırasa 1 kase cacık ekmek yok bir saat yürüdüm şimdi yeşil elma ve bilimum malzemeli çayımı içiyorum leslie ile 2 mil yaptım şimdi birazda zumbaaaa :)) çıtır olalım hatta çıtır çıtır olalım :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?