Yaza kadar 15 kılo vermek isteyen bayanlar buyursun gelsın:) Bu sefer olacak

Canm hosgeldin... sen ilk adımını attin. Bu topikteki arkadaslar hepsi birbirinden seker.. sana yardimci olacaklardir. Muhabbet ede ede eglene eglene diyeti iskence haline getirmeden zayiflicaz inşallah. Bak mervenin azmine 96 dan 50 lilere düşmüş . Sen de yaparsın yeterki inan ve bize takıl:)

insallah kilo vermek çok istiyorum hayatımda değişiklik yapmak istiyorum artık her konuda sıkıldım milletin üstüme gelmesinden millette önemli değil kendimden sıkıldım artık yeni birisi olmak istiyorum

insallah kilo vermek çok istiyorum hayatımda değişiklik yapmak istiyorum artık her konuda sıkıldım milletin üstüme gelmesinden millette önemli değil kendimden sıkıldım artık yeni birisi olmak istiyorum

Uzulme sakin bu is kafada bitiyor. Bende 71 kiloyum her gece hayal kuruyorum 55 kilo olsam ne guzel olur diyorum ama sabah kalkinca 16 kiloyu nasil veririm diyorum bir yandanda emziriyorum yiyesin geliyor kizim 9 aylik devamli agliyor depresyondayim anlayacgin ama sana basarilar diliyorum umarim basarili olursun

2haftadir bu siteye üye olmaya calisiyorum sonunda oldu...anladigim kadariyla araniza herkesi anlıyorsunuz umarim benide alirsiniz ve umarım burası bana iyi gelir .ben 28 yasindayim ve 75 kiloyum bu kiloya gelmemin hikayesi söyle :6yil onceye kadar bir sporcuydum 6sene spor yaptim 3senesi profosyonel di gercekten fit hatta kasli bir vicudum vardi en fazla gördüm kilo 58di hic kilo verme derdim olmadi esimle tanistim ve sporu biraktim 54kiloydum ve evlilik sitresi telasesi derken 60i gordum sonrasinda azar azar almaya basladim iki cocugum oldu suan 3aylik bir bebisim var emziriyorum kendine aşırı guveni olan biriyken şuan bambaska biriyim evliligim bile sekteye uğradı kilolar yüzünden ve artık esimden utanir hale geldigimde aratislara basladim fakat hic diyet yapmayan biri olarak cok zorlaniyorum sitelerde gezerken burayi farkettim iki haftadir takipteyim fakat hic bir diyete henuz baslamadim yardım larinizi bekliyorum cok uzun oldu kusura bakmayin artık buda benim kilo serüvenim iste(

Bende senin gibiyim dogum sonrasi kilolar 71deyim ne guven var ne de kadin gibi hissetmek

Biraz ac canm cok üzgünüm hiç kıyefetim olmyur alamamda sütüm olsun kiloda verim lütfen nasıl verdise paylaşırmısın aynısını yapim dua edrim cok sana

Canm benim yapman gerekenleri biz arkadaslar sana söleyecegiz
Sana bi kac sorum olcak
Bi hastalıgın varmı
Tiroidkerinde bi problem warmı
İnsülin direncin varmı
Polikistik over hastalıgın varmı yumurtalık kisti

Yapman gerekenler sunlar
Hazır cok işlenmiş gıdalardan uzak duruyorsun
Seker un tuz yag yasak
Abur cubur fasfood yasak
Hamur işi kızıartma türleri yasak
Günde 2 lt min su içiceksin
Hertürlü yemekten et sebze yiyebilirsin
Ew yemekleri yiceksin
Calısıyosun okuyosun o zaman kendin ewden götüreceksin
Bol hareket yapacaksın
Bitki cayları içiceksin
En cokda yeşilçay tabiki

Yok eger ben bunları ypamam diyorsan sen bilirsin canm ben bira patpatım canm k. Bakma ama kimseden kmseye fayda yok kılolu olmak cok zor bişi
Soruyorum sana özgüvenin varmı
Zayıf birini görünceki tepkın ne
Sewgilin varmı veya ewlımısın nası gidiyo
İş hayatın veya ew hayatın nası
Eminnm magazlarada gitmiyosundur
Eee ne alıcam ki düşüncesi
Gece yattıgında saga sola sönerken nefes nefesemi kalıyosun yoksa
Canm üzülme bunları üzül diye degil gaza gel diye sölüyorum
Artık seni özel gözetim altına alıcam ben
Sana koçluk yapıcam :)) gerçek diyorum madem buraya geldin yardım istiyosun
Warmısın benile takılmaya
Buarada ben merve
89 kılodan 65 kıloya düştüm
Sana dediklerimi yaparak
Ededim 55
Hadi sende bi hedef koy kendine
We bundan sonraki hayatını zayıf kibar zarif bir kadın olarak geçir hayatını
Warmısın yokmusun canm

bende istiyorum bende istiyorum koçlukk emziriyrum ve sütüm kesilmeden 68 den 59 a düşeyim hedefim yardım merveeeeee

Ve kzımı da süte dyurmak istiyorum umarım arkadaşım yardım edrsin denizz
Tatlim benim bu liste bende sutu kesmedi ama sende ayni sey olur mu onu bilemem gunaha girmek istemem dogrusu liste biraz uzun. Burdan yazmak zaman alir. Bu arada spor yapinca sut cok ama cok azaliyor sadece yuruyus iyi. Liste su

Sabah: 1 yumurta
1 dilim peynir
4 zeytin
Bol yesillik
2 dilim tam bugday ekmegi

Ara: 2 ceviz
3 gunkurusu

Ogle: bol yesil salata
1dilim tam bugday ekmegi
150 gr et,kofte,tavuk veya balik yagsiz yapilacak

Ara: 1 elma
1 bardak sut yagsiz

Aksam: 1 dilim tam bugday ekmegi
1 bardak yogurt
1 tabak sebze yemegi (kiyma,patates,bezelye ve misir olmyck) az yagla pisecek

Yatmadan 1 meyve

Gunde 2 l t su icelcek

cnm allah razı olsun böyle hergün aynı şeyler bir hafta aynımı yapıcam listeyi

Biraz ac canm cok üzgünüm hiç kıyefetim olmyur alamamda sütüm olsun kiloda verim lütfen nasıl verdise paylaşırmısın aynısını yapim dua edrim cok sana

Benim sağlığım konusunda da önmli vrmk kilo carpıntı yapıyor birde

Ve kzımı da süte dyurmak istiyorum umarım arkadaşım yardım edrsin denizz

Canm bnm hosgeldin
Nerden katılıyosun merak ettim kac yasındasın kılon boyun kac
Ve kızın kac aylık bu bilgileri bizimle paylasırsan sevinirim

(Baslık bölümüne bişi yazmana gerek yok direk konuya yazabılırsın önmli degilse yazdıkların anlasırmıyor canm o yüsden)

Emziriyorsan ve kılo vermek istiyorsan canm bnm yapacagın ilk şey bol su ve sıvı tüketmek
Günde en az 2 2.5 lt su içmelisin
Ara ögünlerde meyve en cokda kuru incir yemelisin( süt arttırır)
Bol sebze tüketmelisin
Muhakkak her ögününde salatalık yeşillik olmlı
3 ana ögün 3 ara ögün yapmalısın
Ekmk süt arttırmaz uzak durmalısın
Spor pek agır spor yapmamanı öneririm yorulursan cok stün azalır
Yürüyüs tarzı şeyler yapman lazım
Bu şekilde hem kılo vericek hemde sütünü arttıracaksın

Mesela yarın sabah
Az yaglı peynir
Zeytin 6 adet
Has yumurta
1 kepekli ekmk
Yeşillik kıvırcık yeşilsogan bolcaa
Cay sekersiz içceksin artık

Ara ögün
Tarcınlı süt içiceksin neden
Şeker istegini karsılayacak

Yada rezene cayı bebişinede yarar
Yarın diger ögünleri dewam ederiz istersen

Senin menünü görmedim canm ama hön hemn aynı şeyleri yazmısız

Bnm arkadasımda emzirirken diyetisyene gitti doktor bunları önerdi
Bnde paylasım arkadasa dedim:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…