Yaza kadar 15 kılo vermek isteyen bayanlar buyursun gelsın:) Bu sefer olacak

cnm allah razı olsun böyle hergün aynı şeyler bir hafta aynımı yapıcam listeyi

Evet bir gun tavuk ye baska gun balik yada kofte aksamlari farkli sebze yemekleri pisir bu arada unutma sen yesil cay icemezsin emziriyorsun sporda yapma gun asiri yuryus sadece haftada 1 kilon gider bu listeyle insallah

cnm allah razı olsun böyle hergün aynı şeyler bir hafta aynımı yapıcam listeyi

Canm hergün aynı şeyler direncini kırar
Sen emziriyorsun vücudunun bol vitamine enerjiye ihtiyacı war
Bir aksam yemeginde et varsa ertesi gün sebze
Olacak
Kuru fasulye mısır nohut mercimek bunlardan uzak dur gaz yapar

senin menünü görmedim canm ama hön hemn aynı şeyleri yazmısız

bnm arkadasımda emzirirken diyetisyene gitti doktor bunları önerdi
bnde paylasım arkadasa dedim:))
anldım cnm başlığa yazmıyorum artık benim kızım 6 ay içinde boy 163 kilo 68 hedef 59 inşaallh allah razı olsun elleriniz dert görmesin

arkadaşlar merhaba ilk defa paylaşımda bulunuyorum yeni katıldım aranıza;
benim nisana kadar 10 kilo vermem lazım gebelik düşünüyorum öncesinde zayıflamam gerek acil yardınlarınızı bekliyorum fikirlerinize ihtiyacım var.65 kiloyum şuan boy 1,57

evet bir gun tavuk ye baska gun balik yada kofte aksamlari farkli sebze yemekleri pisir bu arada unutma sen yesil cay icemezsin emziriyorsun sporda yapma gun asiri yuryus sadece haftada 1 kilon gider bu listeyle insallah
inşallah o bile mucize 1 KİLO BİLE BURAYA YEDİYİMİ HEP YAZMALIMIYIM

Son düzenleme:
anldım cnm başlığa yazmıyorum artık benim kızım 6 ay içinde boy 163 kilo 68 hedef 59 inşaallh allah razı olsun elleriniz dert görmesin
Anladım canm öncelikle sabretmen gerekıyo...
Dediklerimizi harfi harfine uygularsan emin ol haftada 1 kılo kesin gider
Ayda 4 kılo demek
Aslında cok kolay ama nefis zorlastırıyor
Senin koçlugıda üstleniyorum )))
Hergün 2.5 lt su içilcek
Ara ögün yapılcak
Bu meyve olur cay olur
Deniz arkadasın dedigi doru yeşilcay yok
Bunun yerine rezene cayı
Papatya cayı ( seni ve kızını dinlendirir annesi)
Canm kuru incir süt arttırır yeşillikler süt arttrır
Yeşilliki hele her ögününde ye
Bak neler oluyor

Hosgldin cnm
Tamam ozaman vermen gereken kılo 10 kıloyda wer sende
Artık ne beklıyorsun
Canm adım merve senden sunu istiyorum bi soru sorcam daha dogrusu sence neden kılo aldın hata nerde ????

Kızlar herkese iyi geceler
Uyku da cok önmli:)))

sporcuydum önceden yüzme şimdi vakit bulamıyorum iş ders evlilik kendi yaptımğım yemekleri zevkle yiyorum bağırsak problemi var bazen bir hafta sürüyor..

canım hoşgeldin aramıza..benim de hedefim benzer mayıs sonuna kadar 12 kilo vermek istiyorum sonra bi kaç ay zayıflığın tadını çıkarıp sonra da Allah nasip ederse bebiş :) burdaki arkadaşlar çok iyi ve tecrübeliler bu konuda sana da yardımları olucak inanıyorum inşallah sende hedeflediğin zamanda hedeflediğin kiloya ulaşırsın hadi bakalım kolay gelsin :))

merveecim helal olsun takip ediyorumda mükemmel davranıyorsun böle
topik görmemiştir kadınlar kulübü
canım benimde on kilom var öncedende 15 kilo vermiştim
ara verdim yeniden başladım
dün bir makale okudum
vücüdün ihtiyacı olan suyun ölçüsü kilonun 36 ya bölüünce bulunuyormuş öle okudum ne kadar doğru bileem ama:44:

kızlar acil yardım kilo vermek istiyorum şu olduğumuz kilo ve istediğimiz kilolu gösteren şeyi nasıl yapıyoruz ben yeni geldim de bu bölgeye acil kilo vermem gerek lütfennnnnnnnnnnnnnnnnn

canım hepimizin desteği seninle kocaman bir aile olduk ben başladığımda bu kadar desteğim olcağını bilmezdim
ama mükemmel burası hergün gel aksatma destekçi çok burda
kiloları vermeye başladıkca devamını istiycen sağlıklı beslenmeyi alışkanlık haline getircen
sana benden bir tavsiye mutlaka çok çiğne acayip makaleler okudum bu konuda :44:

Kozlar % 100 detoks yapalimmi demistim kimse cvb vermedi ben bugun basliyorum insallahh ben 4 gun yapicam 2 gunluktu 2 gun icin ya 1 5 ya 2 kilo veriliyormuss bide yagdan gidiyormus ne dersiniz .))

günaydın kızlar yoğunluğa girmeden selam vereyim dedim
sabah bir bardak süt içtim şimdide yeşil çayımı yudumluyorum 12 de yemeğe gideceğim
bol eksili günler diliyorum :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…