ben aylık 6 kilo vermek istiyorum ve 105 kilolum ve olmak istediğim kilo ise 65-68 arası
Bende senin gibiyim dogum sonrasi kilolar 71deyim ne guven var ne de kadin gibi hissetmek
Nasıl bir detoksmuş canım o kısa sürede verince geri almazmıyız:44:
topie yazan varmı
Kızlarrr,
dün çok ihmal ettim sizi, bugün geldim burdayım valla akşama kadar, kaynatalım hade :)
Bugün diyetisyen kontrol günümdü ve enteresan bir durum çıktı.
1 haftada 500 gr yağdan gitmiş, 1.200 su artmış, 200 kas artmış.
Anlayacağınız vücudumda olması gerekenden fazla su var.
Spor yapmamama rağmen de kas almış olmam enteresan da bir artı oldu bana.
Rakamlara takılmamam gerektiğini söyledi, inemli olan aynaya baktığındaki sen ile mutlu olman dedi.
Diyetimde değişiklik yaptı, yine vücudu şaşırtma istiyor, kilo vermeyi hızlandırmak için.
Ana öğünlerimle, ara öğünlerimin yerini değiştirdi. Böylelikle sabah kahvaltısı niyetine 2 meyve, ara öğün yerine sabah kahvaltısında yenecek peynir domates vs, öğle yemeği niyetine meyve, saat 15.00 de etli salatalı yemek . . .
Amacı şu: Belirli saatlerde benzer yemekleri bekleyen vücud, beklediği besini göremeyince farklı bir besin ile karşılaşınca depodaki yağlardan yakacak.
Kızlar öğünlerimizin saatlerine dikkat edelim: bu da çok önemli.
Bu arada dün akşam annem yemeğe çağırdı beni ve börek de yapmıştı ama yemedim :)))
Şu an yeni diyetime uygun olarak peynir, domates, salatalık, zeytin ve 1 dilim ekmek yiorum, yeşil çay ile birlikte :)
Herkese güzel bir gün dilerim
Kızlarrr,
dün çok ihmal ettim sizi, bugün geldim burdayım valla akşama kadar, kaynatalım hade :)
Bugün diyetisyen kontrol günümdü ve enteresan bir durum çıktı.
1 haftada 500 gr yağdan gitmiş, 1.200 su artmış, 200 kas artmış.
Anlayacağınız vücudumda olması gerekenden fazla su var.
Spor yapmamama rağmen de kas almış olmam enteresan da bir artı oldu bana.
Rakamlara takılmamam gerektiğini söyledi, inemli olan aynaya baktığındaki sen ile mutlu olman dedi.
Diyetimde değişiklik yaptı, yine vücudu şaşırtma istiyor, kilo vermeyi hızlandırmak için.
Ana öğünlerimle, ara öğünlerimin yerini değiştirdi. Böylelikle sabah kahvaltısı niyetine 2 meyve, ara öğün yerine sabah kahvaltısında yenecek peynir domates vs, öğle yemeği niyetine meyve, saat 15.00 de etli salatalı yemek . . .
Amacı şu: Belirli saatlerde benzer yemekleri bekleyen vücud, beklediği besini göremeyince farklı bir besin ile karşılaşınca depodaki yağlardan yakacak.
Kızlar öğünlerimizin saatlerine dikkat edelim: bu da çok önemli.
Bu arada dün akşam annem yemeğe çağırdı beni ve börek de yapmıştı ama yemedim :)))
Şu an yeni diyetime uygun olarak peynir, domates, salatalık, zeytin ve 1 dilim ekmek yiorum, yeşil çay ile birlikte :)
Herkese güzel bir gün dilerim
canım hoşgeldin aramıza..benim de hedefim benzer mayıs sonuna kadar 12 kilo vermek istiyorum sonra bi kaç ay zayıflığın tadını çıkarıp sonra da Allah nasip ederse bebiş :) burdaki arkadaşlar çok iyi ve tecrübeliler bu konuda sana da yardımları olucak inanıyorum inşallah sende hedeflediğin zamanda hedeflediğin kiloya ulaşırsın hadi bakalım kolay gelsin :))
günaydıın bende tartıda 67.4 geldim şükür kavaltda yumurta cay şekersiz. yişlllik yedim cok azda ekmek ve bekmez tahin domotes gibi bunlr
acaba yğdan yakıyomuyum nasıl anlarım
pınarcım hoşgeldin dün bi yerde okudum alm an geren su miktarını bulmak için kilonu 36 ya bölmen gerekiyormuş:44:
hoş geldin canım dün fazla göremedik seni :)
yağdan yakmışsın ne güzel iş ortamım uygun olsa ben de denerdim yazdığın listeyi ama akşam yemeğini nasıl yiyosun geç olmuyo mu o zaman onu anlamadım.ben de okumuştum kilo kaybederken rakamlara takılmamamız daha çok cm olarak inceldikmi ona dikkat etmemiz gerektiğini hatta bollaşan kıyafetlerimizi de kaldırmamız lazımmış gevşemeyelim diye :)
kızlar mobilden giriyorum şarjım az ve tek tek cevap vermek yerine tek mesajla cevap vereceğim kusuruma bakmayın. ya bakın 96 kiloya ulaştığım zaman erkek arkadaşımla kanka gibi olmaya başladık bana bi gün 'bayılsan falan kucağıma da alamam ben seni' dedi.. ayakkabıcıya gittim çizme deniyorum adam bana beğenmediğim halde hamileler için tek model bu dedi. bunlar sadece etken tabi.. bi gün babam da yürürken annenden şişman görünüyosun deyince dedim bu iş burada bitti. kendime bir diyet listesi oluşturdum (ayrıca guatr hastasıyım insülin direncim var ve ilaç kullanıyorum) kimse bana inanmadı. çikolataya ekmeğe hamburgere tatlıya bayılan merve gitmişti artık değişmeye başladım. ilk ay 90a düştüm hem az yiyerek hem de yürüyüşle. dedim bir ay da 6 kilo veriliyo işte neden olmasın devam edicem.. doktor kuzenim de bana bi tavsiye de bulundu ;" sabahları tok karnına sade Türk Kahvesi iç" onu da yapayım ne kaybederim. yürüyüşler falan devam ederken eylül de tekrar tartıldım 73 e gelmiştim. okullar açıldı herkes bi iltifat bi iltifat. hiç yılmadan devam ettim uzun mesafeleri bile yürüdüm öğün dışında asla ve asla yemedim. çok aç olmadığım sürece süt içtim sadece. bol bol sakız çiğnedim çünkü sakız laktasif salgıladığı için afedersiniz sürekli tuvalete çıkarıyor. 15 tatile girerken (10 ocak) 60 kiloydum bugün 55 :) sabah 1 adet kepekli tost şekersiz limonlu çay ara Türk kahvesi öğlen yarım yeşil elma Çilekli soda ara ( öğlen yemediğim için ) sütlü ve kahveli special k akşam kırmızı ve yeşil biber sote 1 adet haşlanmış patates yedim :) herkesçiklere kolay gelsin. iyi akşamlar diliyorum :)
Ooo bakıyorum da topigim bayaaa hareketlenmis..kızlar hepiniz hoşgeldiniz. .. burda cok guzel kilolar verecegiz inşallah. .. rukis mervis pinn Nasılsıniz kızlar .. ben net sorunum cozulmedi malesef ama kalbim sizinle :) cumayi da dort gozle bekliyorum. . Sizi seviyorum kendinize iyi bakın. Iyi geceler kızlar. Su net gelsin bol bol muhabbet edecegiz inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?