Yaza kadar 15 kılo vermek isteyen bayanlar buyursun gelsın:) Bu sefer olacak

Bende senin gibiyim dogum sonrasi kilolar 71deyim ne guven var ne de kadin gibi hissetmek

Ya benim aslinda hamilelikte hic kilo sorunum olmadi iki hamileligimdede cok kilo verdim Mide bulantisi dan ilk dogum dan sonrada iyiydi 64dum 3ayda bu hale geldim büyük bir şok oldu benim icin ilk defa bu kilolari görüyorum sinirlerim cok bozuk hic vercegimi sanmıyorum(çökmüş durumdayım

günaydın kızlar sabah kahvaltım yarım simit (kepek ekmeği alamadım) 1 kk peynir 1 domates 1 çarliston biber maydanoz ve şekersiz çay bu arada sabah sağlık ocağına uğradım adımsayar aldım ihtiyacınız varsa eğer aile hekimlikleri ücretsiz veriyo bakanlık yollamış bilginize :))

Kızlarrr,
dün çok ihmal ettim sizi, bugün geldim burdayım valla akşama kadar, kaynatalım hade :)
Bugün diyetisyen kontrol günümdü ve enteresan bir durum çıktı.
1 haftada 500 gr yağdan gitmiş, 1.200 su artmış, 200 kas artmış.
Anlayacağınız vücudumda olması gerekenden fazla su var.
Spor yapmamama rağmen de kas almış olmam enteresan da bir artı oldu bana.

Rakamlara takılmamam gerektiğini söyledi, inemli olan aynaya baktığındaki sen ile mutlu olman dedi.
Diyetimde değişiklik yaptı, yine vücudu şaşırtma istiyor, kilo vermeyi hızlandırmak için.
Ana öğünlerimle, ara öğünlerimin yerini değiştirdi. Böylelikle sabah kahvaltısı niyetine 2 meyve, ara öğün yerine sabah kahvaltısında yenecek peynir domates vs, öğle yemeği niyetine meyve, saat 15.00 de etli salatalı yemek . . .

Amacı şu: Belirli saatlerde benzer yemekleri bekleyen vücud, beklediği besini göremeyince farklı bir besin ile karşılaşınca depodaki yağlardan yakacak.

Kızlar öğünlerimizin saatlerine dikkat edelim: bu da çok önemli.

Bu arada dün akşam annem yemeğe çağırdı beni ve börek de yapmıştı ama yemedim :)))

Şu an yeni diyetime uygun olarak peynir, domates, salatalık, zeytin ve 1 dilim ekmek yiorum, yeşil çay ile birlikte :)

Herkese güzel bir gün dilerim

günaydıın bende tartıda 67.4 geldim şükür kavaltda yumurta cay şekersiz. yişlllik yedim cok azda ekmek ve bekmez tahin domotes gibi bunlr

pınarcım hoşgeldin dün bi yerde okudum alm an geren su miktarını bulmak için kilonu 36 ya bölmen gerekiyormuş:44:

hoş geldin canım dün fazla göremedik seni :)
yağdan yakmışsın ne güzel iş ortamım uygun olsa ben de denerdim yazdığın listeyi ama akşam yemeğini nasıl yiyosun geç olmuyo mu o zaman onu anlamadım.ben de okumuştum kilo kaybederken rakamlara takılmamamız daha çok cm olarak inceldikmi ona dikkat etmemiz gerektiğini hatta bollaşan kıyafetlerimizi de kaldırmamız lazımmış gevşemeyelim diye :)

teşekkür ederim sanada başarılar...

günaydıın bende tartıda 67.4 geldim şükür kavaltda yumurta cay şekersiz. yişlllik yedim cok azda ekmek ve bekmez tahin domotes gibi bunlr

acaba yğdan yakıyomuyum nasıl anlarım

selam,

benim de kahvaltılarımda 1 yekemk kaşığı pekmezim var ama tahim yok.

yağ-kas-su ölçen basküller var canım, onlardan bi tane al en iyisi, ordan takip edersin

pınarcım hoşgeldin dün bi yerde okudum alm an geren su miktarını bulmak için kilonu 36 ya bölmen gerekiyormuş:44:

canım o zaman az su içmek gerekir ya, var onda bi yanlış bence. takma sen onu kafana, günlük 2-3 litre su devam

diyetisyenime senin karbonatlı su gününü anlattım, şaşırdı
alla alla normalde öle bi etki yaratmaz, ilk kez duyuyorum dedi hahahaha
valla senin vücud güzel çalışıo vak ben sana diyim

aysocancım aynen bol gelen kıyafetleri atın denilio hatta, evde bulunursa kilo alırsam giyerim die rahatlık olmasın die :))
rakamlara da biz bayanlar kim ne derse desin takılıoruz işte naapalımm

iş ortamı uygun olmalı tabii haklısın, benim kendi ofisim olduğundan kafama göre takılıyorum. ofistede istediğim zaman yemek yiyorum ya da dışarı çıkıp yiorum.

Akşam yemeği söyle oldu:

15.00 da yarım pors et türevleri, salata, yoğurt, çorba
18.00 da 1 bardak süt
20.30 da yarım pors et türevleri, sebze, salata, yoğurt

1 posr eti çğlene alıp akşam sebze vd de yenebilio ya da akşam sebze bulamazsan yasaksız salata da yenebiliyor (yani mısır, havuç, yağ, fln fln olabilio salatada)

akşam yemeği 20.30 a kaydığından, önceki diyetlerimde var olan 22.00 ara öğünü (süt, meyve) bu diyette yok.

kızlar selam ben yıne kılo vermeyle uğraşıyorum ekmeği tuzu hamuru işini şekeeri kestim geneliikle yumurta peynir meyve sebzeyle besleniyorum öyle belli bir diiyet programım yok ve spor olarakta hergun duzenlı eliptiğimi kullanmaya çalısıyorum 50 dakika fln yalnız size bişi sormak istiyorum gunde 1 pakaet markasını söylememıyım hazır kahveler neskafeler var ya onlaardan ıcıorum içindeki şekeer diyetimi bozar mı etkiler mi ?

Topiğimizin idolü:) sıkı takipçinim

iyiyiz canım, kaynatıyoruz burada işte :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…