insan gerçekten istedi mi başaramayacağı bir şey yoktur canım buraya hep uğra beraber başaracağız ben gaza gelmek için başkaların önce sonra fotolarına bakıyorum ben neden yapamayayım diyorum ve sık sık zayıf fotolarıma bakıyorum
merhaba canım kas kaybının olmaması güzel bende gittiğim yerlerde hayır diyorum çok ısrar ediyorlar ama çok inatçıyımdır hayır dedim mi biter inatçılığım bu sefer işime yarayacak sanırım :)
ben kahve içmeden yapamayanlardanım .....
canım halledicez sen merak etme,
sen yeter ki bozma diyetini.
kendi vücudumuzu beğenmememiz kendimize olan güveni sarsıyor, mutsuz ediyor.
sırf yiyince mutlu olucaz die kilo aldıran şeyleri yemeye değer mi yaniiii
bence özgüven daha da mutlu edecektir.
Kizlar afedersiniz ama size bisi sorcam ben esimle iliskiyegirerken bile bacaklarimi gobegimi kalcami her yerimi saklamaya calisiyorum cok utaniyorum artik cinsel hayatimada girdi su bacaklarimi kalcalarimi eritmek istiyorim nolur yardim edin piskolohim cok bozuldu
Cok cok haklisin canım ya bende iradesizlik var diyorumki yemiycem az bi tadina bakiyi. Tamam kaptiriyorum kendimi deli gibi yiyorum bide selulit varya cildiricam esimde aksine cok fit vucudu var onun vucudu benimkinin yaninda mukemmel ben yaninda ablasi gibiyim bide kendisi zayif bayanlari seviyor e tabi uyusmamiz lazim bu yuzden cok kotuyum vicudum cok deforme oldu catlak selulit basen kalca gobek hepsi sorun ya
Öneri n varmi bna canim ya
( gerci onerin olsada tamam yapcam diyom sonra fosss ))
bende güzel vücutlu mankenlerin fotolarını takip ediyorum, iyice gaza geliorum vallahi :)))
ciddi direniyorum böreklere, pastalar vs, çoook sevsem bileee, çünkü biliorum yersem çok pişman olucam ve o dakikalık mutlu olmaya değmezzzz
bende kahve çok seviorummmmm
canım böyle şeyler düşünme hele ilişki zamanı hiç düşünme kiloların eşini rahatsız etmese de bile senin bu tavrın rahatsız edebilir anlatabildim umarım.
Emin ol cok takiyorum ya bu yuzden iliskiye bile girmek istemiyorum resmn bacaklarimda yag kutlesi varben mankenlerin resimlerine bakinca kiskaniyotum ya bunalima giriyorummm
canım işte hiiiiçç tadına bakmıcaksın, yemiorum ben diyeceksin unutucaksın onu, tadına baktımmı durmak zor.
zayıflarsın cnm sende noolcak, kimler ne kilolar veriyor...
bol su iç
yağlı şeyler yeme, kola fln içme, onlar selülit yapıo maalesef.
çatlaklara uygun yağlar var sanırım, onları bi araştır.
hem sen bu kadar dert etme sonuçta doğum yaptın, gidecek elbette
bu şekilde eşinle aranıza soğukluk girer canım bu düşünceyi at kafandan önce
ve bence önce kendin için iste kendine güvenin gelir o zaman tabi ki eşine de güzel görünmek isteyeceksin ama önce kendini düşün
Emin ol cok takiyorum ya bu yuzden iliskiye bile girmek istemiyorum resmn bacaklarimda yag kutlesi varben mankenlerin resimlerine bakinca kiskaniyotum ya bunalima giriyorummm
geç gelmiş bir günaydın herkese :) sabah kahvaltım 2 kırmızı biber şekersiz çay cherry domates (10 tane) 3 dilim köy peyniri 2 adet yeşil zeytin ara 2 dilim ananas öğlen türk kahvesi 1 dilim kek:126:
bu benim 2. diyet deneyimim ilkinde 8 kilo verdim sonrasında 6 sını geri aldım çok da istikrarlı değildim ama bu sefer çok güveniyorum kendime ve tekrar zayıf olmayı çok çok istiyorum
burada olmayı da çok sevdim tek olmadığımı bilmek iyi hissettiriyor
bildirim yapmak da ödev hazırlamak gibi kendimi sorumlu hissediyorum
her hafta en çok kilo vereni haftanın kraliçesi yapalım hatta motive oluruz, olmaz mı :)
aynen bende sevdim burayı, birlik olmak iyi geliyor.
her ne kadar rakamlara önem versek dei aslında çok da takılmamamız gerekiyor.
önemli olan yağdan kaybetmek
mesela ben bugün diyetisyenime haftalık kontrole gittim
geçen haftadan fazla çıktı kilom
ama bir baktık ki değerlere meğersem 500 gr yağdan gitmiş, 1.200 su, 200 gr da kas almışım.
sonra sevindim tabii.
demek istediğim vücudumuz su tutabiliyor
Ben nedense help esime guzel görünmek icin yapiyorum cok kiskaniyorum onu cok
aynen bende sevdim burayı, birlik olmak iyi geliyor.
her ne kadar rakamlara önem versek dei aslında çok da takılmamamız gerekiyor.
önemli olan yağdan kaybetmek
mesela ben bugün diyetisyenime haftalık kontrole gittim
geçen haftadan fazla çıktı kilom
ama bir baktık ki değerlere meğersem 500 gr yağdan gitmiş, 1.200 su, 200 gr da kas almışım.
sonra sevindim tabii.
demek istediğim vücudumuz su tutabiliyor
canım bence önce kendini önemsemekle işe başla sonuçta sen ikinizin çocuğunu doğurdun ve bu yüzden çatladın kilolar aldın bi kere bunu aklından çıkarma gurur duy eşine de göğsünü gere gere çekinmeden davran ama kilo vermeye de çalış bunu aynada kendini gördüğünde beğenmek için yap şu kıyafeti alırsam bana yakışır mı diye düşünmemek için yap ama tabi insan eşine de güzel görünmek istiyo haklısın ama önce kendin unutma
beni eşimin boyu benden çok uzun ve de iri yarı biri ben yanında zaten her halükarda zayıf kalıyorum zayıflamak istediğimi duyan herkes sen çok iyisin ya hem kocan da iri yarı yanında küçük kalırsın ne takıyosun diyolar ama ben aynaya baktığımda kendimi güzel hissetmiyorum,34-36 bedenden büyük kıyafetler bakmak istemiyorum ve tabi eşimde beni daha şekilli görsün istiyorum ama bu inan ki ikinci sırada sen de böyle düşün işi kafada bitir :)
:) yanlış anlama olmasın istikrarlıyım bu konuda ama 1 elma yiyecektim elma ve kekin kalorisi aynı bir de malum günlerdeyim canım tatlı istiyor :)okudum okudum aaa ne güzel dedimmmmm
bi de baktım ki kek var sonda
Kızlar yaza - 15 ile girmek isteyen varsa Tanisalim :) bi an once başlayalım beraber basaralim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?