Yaza kadar 15 kılo vermek isteyen bayanlar buyursun gelsın:) Bu sefer olacak

bende güzel vücutlu mankenlerin fotolarını takip ediyorum, iyice gaza geliorum vallahi :)))
ciddi direniyorum böreklere, pastalar vs, çoook sevsem bileee, çünkü biliorum yersem çok pişman olucam ve o dakikalık mutlu olmaya değmezzzz
bende kahve çok seviorummmmm

Cok cok haklisin canım ya bende iradesizlik var diyorumki yemiycem az bi tadina bakiyi. Tamam kaptiriyorum kendimi deli gibi yiyorum bide selulit varya cildiricam esimde aksine cok fit vucudu var onun vucudu benimkinin yaninda mukemmel ben yaninda ablasi gibiyim bide kendisi zayif bayanlari seviyor e tabi uyusmamiz lazim bu yuzden cok kotuyum vicudum cok deforme oldu catlak selulit basen kalca gobek hepsi sorun ya
Öneri n varmi bna canim ya
( gerci onerin olsada tamam yapcam diyom sonra fosss ))

canım böyle şeyler düşünme hele ilişki zamanı hiç düşünme kiloların eşini rahatsız etmese de bile senin bu tavrın rahatsız edebilir anlatabildim umarım.

canım işte hiiiiçç tadına bakmıcaksın, yemiorum ben diyeceksin unutucaksın onu, tadına baktımmı durmak zor.
zayıflarsın cnm sende noolcak, kimler ne kilolar veriyor...
bol su iç
yağlı şeyler yeme, kola fln içme, onlar selülit yapıo maalesef.
çatlaklara uygun yağlar var sanırım, onları bi araştır.
hem sen bu kadar dert etme sonuçta doğum yaptın, gidecek elbette

başladığımdan beri tek kaçamağım prensesimin ağzıma zorla soktuğu çubuk kraker oldu :)

canım böyle şeyler düşünme hele ilişki zamanı hiç düşünme kiloların eşini rahatsız etmese de bile senin bu tavrın rahatsız edebilir anlatabildim umarım.

Emin ol cok takiyorum ya bu yuzden iliskiye bile girmek istemiyorum resmn bacaklarimda yag kutlesi varben mankenlerin resimlerine bakinca kiskaniyotum ya bunalima giriyorummm

Emin ol cok takiyorum ya bu yuzden iliskiye bile girmek istemiyorum resmn bacaklarimda yag kutlesi varben mankenlerin resimlerine bakinca kiskaniyotum ya bunalima giriyorummm

bu şekilde eşinle aranıza soğukluk girer canım bu düşünceyi at kafandan önce
ve bence önce kendin için iste kendine güvenin gelir o zaman tabi ki eşine de güzel görünmek isteyeceksin ama önce kendini düşün

Cok tesekkur ederim gercekten cok iyi motive ediyorsun suanda bio oil yag kullaniyorum catlaklarim icin insgecicek ya hep beraber takiptwe olarak birbirimize destek olucaz inss

geç gelmiş bir günaydın herkese :) sabah kahvaltım 2 kırmızı biber şekersiz çay cherry domates (10 tane) 3 dilim köy peyniri 2 adet yeşil zeytin ara 2 dilim ananas öğlen türk kahvesi 1 dilim kek:126:

Ben nedense help esime guzel görünmek icin yapiyorum cok kiskaniyorum onu cok

canım sen kilo vermek konusunda karar verdiysen, yolu yarılamışssındır demektir. çünkü gerçekten başlamak bitirmenin yarısıdır.
İSTEYECEKSİN VE UYGULACAKSIN.
gerisi zaten gelir.
bişi yemeden önce bi düşün bunu yersem ne hissedeceğim diye.

bu benim 2. diyet deneyimim ilkinde 8 kilo verdim sonrasında 6 sını geri aldım çok da istikrarlı değildim ama bu sefer çok güveniyorum kendime ve tekrar zayıf olmayı çok çok istiyorum
burada olmayı da çok sevdim tek olmadığımı bilmek iyi hissettiriyor
bildirim yapmak da ödev hazırlamak gibi kendimi sorumlu hissediyorum

her hafta en çok kilo vereni haftanın kraliçesi yapalım hatta motive oluruz, olmaz mı :)

geç gelmiş bir günaydın herkese :) sabah kahvaltım 2 kırmızı biber şekersiz çay cherry domates (10 tane) 3 dilim köy peyniri 2 adet yeşil zeytin ara 2 dilim ananas öğlen türk kahvesi 1 dilim kek:126:

okudum okudum aaa ne güzel dedimmmmm
bi de baktım ki kek var sonda

aynen bende sevdim burayı, birlik olmak iyi geliyor.
her ne kadar rakamlara önem versek dei aslında çok da takılmamamız gerekiyor.
önemli olan yağdan kaybetmek
mesela ben bugün diyetisyenime haftalık kontrole gittim
geçen haftadan fazla çıktı kilom
ama bir baktık ki değerlere meğersem 500 gr yağdan gitmiş, 1.200 su, 200 gr da kas almışım.
sonra sevindim tabii.
demek istediğim vücudumuz su tutabiliyor

Canim diyetisyenin ozelmi ??

Ben nedense help esime guzel görünmek icin yapiyorum cok kiskaniyorum onu cok

canım bence önce kendini önemsemekle işe başla sonuçta sen ikinizin çocuğunu doğurdun ve bu yüzden çatladın kilolar aldın bi kere bunu aklından çıkarma gurur duy eşine de göğsünü gere gere çekinmeden davran ama kilo vermeye de çalış bunu aynada kendini gördüğünde beğenmek için yap şu kıyafeti alırsam bana yakışır mı diye düşünmemek için yap ama tabi insan eşine de güzel görünmek istiyo haklısın ama önce kendin unutma

beni eşimin boyu benden çok uzun ve de iri yarı biri ben yanında zaten her halükarda zayıf kalıyorum zayıflamak istediğimi duyan herkes sen çok iyisin ya hem kocan da iri yarı yanında küçük kalırsın ne takıyosun diyolar ama ben aynaya baktığımda kendimi güzel hissetmiyorum,34-36 bedenden büyük kıyafetler bakmak istemiyorum ve tabi eşimde beni daha şekilli görsün istiyorum ama bu inan ki ikinci sırada sen de böyle düşün işi kafada bitir :)

Çok sagol canim benim ya ama beni bi gorsen varya cok cirkin bacaklarim var 21 yasindayim daha basen desen kocaman kalca desen kocaman ama kararliyim sizinde desteginizle cok fit olucam inaniyorummmmm .)))
48 kilo olucam ben .))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…