Kızlar kv dem sutlac yapti ins tutarim kendimi ya cok iyi gittim suana kadar
çok pis gaza geldim ben 50yi bile görürüm bırak ellileri
Görürsün valla :))
Bende 55 i görüyüm o zaman, 1.75 boya best model e katılırım valla :))))))
Görürsün valla :))
Bende 55 i görüyüm o zaman, 1.75 boya best model e katılırım valla :))))))
ben 50 yi kesin görüyüm o zamn 1.70 m bende
Tamam o zaman :))
ancak yazabiliyorum ara öğünüm;bir taneye yakın muz 7 tane şam fıstığı.akşam yemaaam:bira porsiyon çorba bir kase yoğurt bir dilim ekmek ve 7 yk havuçlu pırasa çok bu kadar şeyi yemem yarım saat sürdü çok çiğniyorum artık
kızlar burası gittikçe daha eğlenceli oluyo hem dediğinz gibi bi sorumluluk var hesap vercem diye daha dikkatli davranıyorum hem de iki sohbet ediyoruz keyifli oluyo süperiz kı bizz
kızlar bişey sorucam akşam yemeği olarak ekmeksiz yeşil kırmıızı mercimek tarana yoğurt gibi çorbalar 1 kase yoğurtla yendiğinde kilo aldırır mı ?? hani biri karbonhidrat biri protein ????
Yeme canım aynen, istediğin kiloya yaklaşmaya başladıkça ödül olarak yersin. Şimdi zamanı değil
1.73' de benim 52'de benim olsun öyleyse :) neyse abartmayayım 60-65 iyidir, nisana kadar süre verdi beyim sonrası bebek gelcek nasipse
benim akşam yemeğim de, çorba, tavuk, yoğurt, salata,1 dilim ekmek. hepsinin yağı ve tuzu en aza indirilmişara öğün yapamadım bu gün kendime eksi verdim 45 dakika dışarıda tempolu yürüdüm yediğim ekmeğin cezası olsun.
Guxel menu cqnim yürüyüş de iyi gelmistir .)) Süper sin süper
şimdi yarım saat leslie yaptım çok yoruldum terledim dermanım kalmadı yaa :))
iyidir iyigitsin yağlar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?