Yaza kadar 15 kılo vermek isteyen bayanlar buyursun gelsın:) Bu sefer olacak

ancak yazabiliyorum ara öğünüm;bir taneye yakın muz 7 tane şam fıstığı.akşam yemaaam :bira porsiyon çorba bir kase yoğurt bir dilim ekmek ve 7 yk havuçlu pırasa çok bu kadar şeyi yemem yarım saat sürdü çok çiğniyorum artık

kızlar burası gittikçe daha eğlenceli oluyo hem dediğinz gibi bi sorumluluk var hesap vercem diye daha dikkatli davranıyorum hem de iki sohbet ediyoruz keyifli oluyo süperiz kı bizz

kızlar bişey sorucam akşam yemeği olarak ekmeksiz yeşil kırmıızı mercimek tarana yoğurt gibi çorbalar 1 kase yoğurtla yendiğinde kilo aldırır mı ?? hani biri karbonhidrat biri protein ????

Valla ya 10numara :) bu gazla eminim ki hepimiz istedigimiz çıtır liga gelicez hayran olcak herkescikler azmimize

kızlar bişey sorucam akşam yemeği olarak ekmeksiz yeşil kırmıızı mercimek tarana yoğurt gibi çorbalar 1 kase yoğurtla yendiğinde kilo aldırır mı ?? hani biri karbonhidrat biri protein ????

Corbalarin yanina yoğurt yerine bol salata tercih edebilirsin yada yarim kase yiyebilirsin yoğurdu :)

Kazasiz bwlasiz akşam yemeği.mi yedim .)))
Lorlu salata
detoks corba bi lokma ekmek .)))
Bakalim ne kadar farketcek yarin

benim akşam yemeğim de, çorba, tavuk, yoğurt, salata,1 dilim ekmek. hepsinin yağı ve tuzu en aza indirilmiş ara öğün yapamadım bu gün kendime eksi verdim 45 dakika dışarıda tempolu yürüdüm yediğim ekmeğin cezası olsun.

Guxel menu cqnim yürüyüş de iyi gelmistir .)) Süper sin süper

tickerfactory.com 'a giriyorsunuz. weight loss'u seçiyorsunuz. çizelgeler çıkıyor beğendiğiniz çizelgenin yanındaki yuvarlak kısmı işaretliyorsunuz. next'e basıyorsunuz. sonraki sayfadan da beğendiğinizi seçiyorsunuz.tekrar next'e basıyorsunuz. ardıdan choose diye başlayan yere herhangi bir şifre yazın ve unutmayın güncellerken işinizi kolaylaştıracak. puplıc data ve weight change işaretli kalıyor.
Weight Units: pounds yazıyor onu kg yapıyorsunuz.
Your target weight: bu sizin olmak istedğiniz kilo.
Your starting weight: başlangıç kilonuz.
Your current weight: kaybettiğiniz kilo.
Weight Date: tarihi ay gün yıl olarak yazacaksınız.
Height Units:englısh yazar metrıc yapacaksınız.
Your Height: boy ölçünüzü yazacaksınız. next'e basacaksınız.
sonraki sayfada çizelgeniz oluşuyor onun altında da Direct Image URL: yazan kısmı kopyalayacaksınız ve forum ayarlarından profil ayarlarınıza girip çizelge bölümüne yapıştıracaksınız. gözünüz aydın çizelgeniz hazır :) verdiğiniz kilolarda da aynı işlemi tekrarlarsanız yenilenir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…