- 30 Ocak 2013
- 2.442
- 2.837
- 133
slm kızlar, misafirlerim vardı ve haliyle tatlı da tabiiki. ama ben yemeddddiiiiiiiiimmm :) çok mutluyum şu an irademe yenilmedimtam gaz diyete devam
canım maşaallah acayip irademiz oluyo burda böle konuşunca
helal sana
evet sırf buraya diyetimi bozdum yazmamak için bile yemiyor insan
bozsak bi daha uğramayız herhalde[/QUO
uğrarız da göğsünü gere gere yemedim demenin havası olmaz
Canim diyetisyenin ozelmi ??
:) yanlış anlama olmasın istikrarlıyım bu konuda ama 1 elma yiyecektim elma ve kekin kalorisi aynı bir de malum günlerdeyim canım tatlı istiyor :)
slm kızlar, misafirlerim vardı ve haliyle tatlı da tabiiki. ama ben yemeddddiiiiiiiiimmm :) çok mutluyum şu an irademe yenilmedimtam gaz diyete devam
aynen hilal arkadaşıma katılıyorum. diyet yapmakta zorlanan birçok arkadaşımız burda birbirine destek oldu ve motivasyonumuz 10 numara, diyet yapıorum demezsin de dikkat ediorum fln dersin.
pirinç konusuna gelince: uzakdoğulular pirinci haşlayıp diolar yani içinde ne yağ var ne de tuz, bu yüzden fark var tabii bizim pilavdan.
Pınar'dan nacizane tavsiyeler :)))
tatlı-şeker i unutun.
tuz olabildiğince az. o da yemek yaparken içine atın, piştikten sonra üzerine değil.
aburcubur yok. ara öğünlerde kuru meyve - ceviz/badem/fındık yiyin, nefisi köreltiyor.
bol su
öğün saatleri ve uyku saatlerine dikkat.
ana öğünler yemeğin yanına yoğurt.-yağ yakımını tetikliyor
kızartmaları unutun. kızartma niyetine yaptığınız patates-kabak-patlıcan üslerine yağ sürüldüğünde fırında da çok güzel pişiyor.
katı yağları unutun. (koku versin die belki biraz tereyağ eklenebilir ki bunun yerine baharatları da kullanabilirsiniz)
gazlı ve şekerli içecekleri hayatınızdan çıkarın. kola müdavimi iseniz az kolaya soda ekleyerek kendinizi alıştırın ve zamanla bırakın, zaten bir süre sonra tatlı gelecektir.
light ürünlere aldanmayın, nitekim tatlı olanların içinde yapay tatlandırıcılar var, kiii onlar normal sekerden daha zararlı vücud atarken zorlanıyor.
ekmeği kesmeyin, azaltın. kepek/çavdar vs die takılmayın, normal de olur, sonuçta ömrünüz boyunca kepek ekmek yemeyeceksiniz.
salatalarınızda limon sirke kullanın, miğde asidini dengeleyip sindirimi kolaylaştırıyor.
kahvede süt tozu yerine normal süt kullanın, ya da hiç kullanmayın.
bitki çayları tüketin.
süt hayatınız boyunca için, ara öğünlerde gerek tek başına gerekse kuru meyvelerin yanında çok güzel oluyor.
demir eksikliğiniz var ise, sabahları bir yemek kaşığı pekmez.
şimdilik aklıma bu kadar geldi tavsiyelerimize uycam teşekkür:)zaten buranin motivasyonumu Yükseltecegini düşündüğüm için araniza katildim iyikigelmisim inaniyorumki eski formuma dönücem sizlerle beraber birlikten herzaman kuvvet doğar :))
canım maşaallah acayip irademiz oluyo burda böle konuşunca
helal sana
evet sırf buraya diyetimi bozdum yazmamak için bile yemiyor insan
bozsak bi daha uğramayız herhalde[/QUO
uğrarız da göğsünü gere gere yemedim demenin havası olmaz
asla ve asla bozmuyoruz hergün burdayız ve takipteyiz
kim ne derse desin ölmek var dönmek yok
imza: çıtır kızlar
tavsiyelerinize uycam teşekkür:)zaten buranin motivasyonumu Yükseltecegini düşündüğüm için araniza katildim iyikigelmisim inaniyorumki eski formuma dönücem sizlerle beraber birlikten herzaman kuvvet doğar :))
asla ve asla bozmuyoruz hergün burdayız ve takipteyiz
kim ne derse desin ölmek var dönmek yok
imza: çıtır kızlar
Hahaha evet çıtırız, bende imza attım canım, senin imzanın yanına :))
Pes etmek yok arkadaşlar
Yeter artık şu kilo derdinden çektiğimiz
Hahaha evet çıtırız, bende imza attım canım, senin imzanın yanına :))
kim tutar bizi görsün adamlar hatun nasıl olurmuş
Hepimiz birbirimiz sayesinde pesetmicez kadınlar herseyi basarir...
kim tutar bizi görsün adamlar hatun nasıl olurmuş
Heyttt beaaa :)))
Heyttt beaaa :)))
çok pis gaza geldim ben 50yi bile görürüm bırak ellileri
bu benim 2. diyet deneyimim ilkinde 8 kilo verdim sonrasında 6 sını geri aldım çok da istikrarlı değildim ama bu sefer çok güveniyorum kendime ve tekrar zayıf olmayı çok çok istiyorum
burada olmayı da çok sevdim tek olmadığımı bilmek iyi hissettiriyor
bildirim yapmak da ödev hazırlamak gibi kendimi sorumlu hissediyorum
her hafta en çok kilo vereni haftanın kraliçesi yapalım hatta motive oluruz, olmaz mı :)
çok pis gaza geldim ben 50yi bile görürüm bırak ellileri
İnşallah 50benim hedefim cokta zor olmasa gerek bundan bi kav sene önce oralardaydim yapariz yapariz biz bu isi yaparizz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?