kızlar selam ben yıne kılo vermeyle uğraşıyorum ekmeği tuzu hamuru işini şekeeri kestim geneliikle yumurta peynir meyve sebzeyle besleniyorum öyle belli bir diiyet programım yok ve spor olarakta hergun duzenlı eliptiğimi kullanmaya çalısıyorum 50 dakika fln yalnız size bişi sormak istiyorum gunde 1 pakaet markasını söylememıyım hazır kahveler neskafeler var ya onlaardan ıcıorum içindeki şekeer diyetimi bozar mı etkiler mi ?
kızlar selam ben yıne kılo vermeyle uğraşıyorum ekmeği tuzu hamuru işini şekeeri kestim geneliikle yumurta peynir meyve sebzeyle besleniyorum öyle belli bir diiyet programım yok ve spor olarakta hergun duzenlı eliptiğimi kullanmaya çalısıyorum 50 dakika fln yalnız size bişi sormak istiyorum gunde 1 pakaet markasını söylememıyım hazır kahveler neskafeler var ya onlaardan ıcıorum içindeki şekeer diyetimi bozar mı etkiler mi ?
kızlar ben yemeklerden önce yaptığım yoğurt kürünü yağsız yoğurt bulmam zor oluyo diye normal yoğurtla yapıyorum ve yemek yanında yersemde aynı şekilde yağlı yiyorum sorun olurmu sizce?
aysocancım aynen bol gelen kıyafetleri atın denilio hatta, evde bulunursa kilo alırsam giyerim die rahatlık olmasın die :))
rakamlara da biz bayanlar kim ne derse desin takılıoruz işte naapalımm
iş ortamı uygun olmalı tabii haklısın, benim kendi ofisim olduğundan kafama göre takılıyorum. ofistede istediğim zaman yemek yiyorum ya da dışarı çıkıp yiorum.
Akşam yemeği söyle oldu:
15.00 da yarım pors et türevleri, salata, yoğurt, çorba
18.00 da 1 bardak süt
20.30 da yarım pors et türevleri, sebze, salata, yoğurt
1 posr eti çğlene alıp akşam sebze vd de yenebilio ya da akşam sebze bulamazsan yasaksız salata da yenebiliyor (yani mısır, havuç, yağ, fln fln olabilio salatada)
akşam yemeği 20.30 a kaydığından, önceki diyetlerimde var olan 22.00 ara öğünü (süt, meyve) bu diyette yok.
tamam canım sağol ben de hafta sonu deneyebilirim ama 2 güncük etkisi olur mu bilmem:))
Kizlar cuma gunu rekoru ben kircam ins... ))
öğle yemeğim bir kase çorba,5-6 yemek kaşığı mantar yemeği,bir kek dilimi fırında peynirli makarna :)
canım makarna
canım o zaman az su içmek gerekir ya, var onda bi yanlış bence. takma sen onu kafana, günlük 2-3 litre su devam
diyetisyenime senin karbonatlı su gününü anlattım, şaşırdı
alla alla normalde öle bi etki yaratmaz, ilk kez duyuyorum dedi hahahaha
valla senin vücud güzel çalışıo vak ben sana diyim
haklısın tutamadım kendimi bikaç çatal alıp bırakıcaktım ama
tmm canım ben fazla içiyorum zaten 10 12 su bardağı falan
o zaman beni detoks yapmama gerek yok alkali suya devam
hee dün kocam içti yazık kusuyodu adam bu ne naptın suya die
hahahahahahha, devam cnm bi zararı yok ama çok atma
kocana da güldümmm
tamam canım haftada bir yapcam ve devam
öğlen yemeğini eti formla geçiştirdim kendimi denemek için tanıycam
yapabilirsem günde iki öğün yicem metobalizmamın nasıl çalıştıgına bakıcam iki gün bakalım
canım deneme öle ya
öğün arttıracağın yerde azaltıosun.
öğünlerin arası açık olmaması lazım
bak ben 2-3 saatte bir bişi yiorum ve alkol de almama rağmen hep yağdan kaybediorum.
saat sabah 9 - 11 - 13 - 15 - 18 - 20,30 da hep bişi yiorum düşün yani
eti form da ekmek demek, düşünsene öğlen sadece 1-2 dilim ekmek yedin yani
onun yerine salata, çorba inan daha iyi, metabolizmanı yavaşlatırsın benden söylemesi
bugün canım bişey istemedi öle ilginç bi yazı okudum ve denemeye değer öle acelem
yok bunu yeme biçimi olarak hayatıma adapte etmek isityorum:44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?