Yaza kadar 15 kılo vermek isteyen bayanlar buyursun gelsın:) Bu sefer olacak

Paketin yarisini ic canim bi nebze azaltir şekeri

canım bence hiç içmei çok şekerli onlar.
Şekeri tümden bırakmanı öneririm, zira şeker tümden zarar ve hiçbir faydası yok

kızlar ben yemeklerden önce yaptığım yoğurt kürünü yağsız yoğurt bulmam zor oluyo diye normal yoğurtla yapıyorum ve yemek yanında yersemde aynı şekilde yağlı yiyorum sorun olurmu sizce?

kızlar ben yemeklerden önce yaptığım yoğurt kürünü yağsız yoğurt bulmam zor oluyo diye normal yoğurtla yapıyorum ve yemek yanında yersemde aynı şekilde yağlı yiyorum sorun olurmu sizce?

bence olmaz canım, light yiyeceklere ve içeceklere takılma bu kadar.

tamam canım sağol ben de hafta sonu deneyebilirim ama 2 güncük etkisi olur mu bilmem:))

tmm canım ben fazla içiyorum zaten 10 12 su bardağı falan
o zaman beni detoks yapmama gerek yok alkali suya devam
hee dün kocam içti yazık kusuyodu adam bu ne naptın suya die

canım deneme öle ya
öğün arttıracağın yerde azaltıosun.
öğünlerin arası açık olmaması lazım
bak ben 2-3 saatte bir bişi yiorum ve alkol de almama rağmen hep yağdan kaybediorum.

saat sabah 9 - 11 - 13 - 15 - 18 - 20,30 da hep bişi yiorum düşün yani

eti form da ekmek demek, düşünsene öğlen sadece 1-2 dilim ekmek yedin yani

onun yerine salata, çorba inan daha iyi, metabolizmanı yavaşlatırsın benden söylemesi

bugün canım bişey istemedi öle ilginç bi yazı okudum ve denemeye değer öle acelem
yok bunu yeme biçimi olarak hayatıma adapte etmek isityorum:44:

öğle yemeğim 1 kase yayla çorba bir küçücük karnıyarık 1 dilim kepek ekmek bol limonlu sirkeli kırmızı lahana salatası pilavla ekmek arasında kararsız kaldım ama tercihi ekmekten yana kullandım :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…