Yaza kadar 15 kılo vermek isteyen bayanlar buyursun gelsın:) Bu sefer olacak

canım çok yemişsin evet
kahvaltında hem yumurta, hem peynir, hem zeytin var.. Kii bunların hepsinde yağ var, birinden birini yememen lazım
2.5 ekmek de olmamış, hele reçel hiç olmamış
kahvaltını bu denli çok yaptığın için ara öğüne hiç gerek yokmuş, 1.5 bardak ayran da da yağ var, meyve yesen daha iyi olurdu.. ki sabah reçel yediğinden meyvedeki şeker bile fazla gelirdi.
form bisküvilere aldanma 2 tanesi 1 dilim ekmek yapar, sanah ekmek zaten fazla yemiştin
öğlen bu nedenle güzel olmuş

kızzlaar öğleden sonra bakamadım ne güzel kaynakmışsınız ölee :)

valla bugün işyeri çok gergindi sinirden stresten buraya da bakamadım nasılsınız bakalım:)
bu arada öğle yemeğim;çorba, az tavuk döner yanında bikaç da patates vardı onu da yedim bir de ayran
ara öğünüm bikaç kuru yemiş

selam cnm,
fena değilim bende. pek keyfim yok bugün başka nedenlerden dolayı

yemeee şuuu patatesiiii yaaaaaa

Cook saol cnm aynı soykediklerini denic 3yasinda vede 3aylik iki kızım var spor yapma imkanim olmuyo ikisiyle urasirken normalde sporcuydum dogumlarimdan sonra cok bıraktım kendimi 1.65boy 75kilodayim suan en fazla haziran basina 60olmayi dusunuyorum hedefim 50 yasimda 28 kilo problemi hic yasamamistim cok rahat kendine guvenli bi kadimken birden noldum anlamadim ve bi baktim 75 olmusum o anda arayislara girdim ve sizleri buldum inşallah vericem onceden sadece bi sefer dövüş cegim kiloda cook iyiler var diyr 48de girmek icin 9gunde 9kilo verdim ozaman gunde 3antreman yapiyor antremandan sinra limonlu su iciyordum yicemi gebe yiyor aksam yediklerime dikkat ediyordum suan o imkanim yok tabi ama elimden geleni yapcam böyle cok garip bişi oldum esimde şokta noldu sana diye(

KIZLAR Canlarim cigerlerim Nasılsıniz. .. demin kardesimle arkadasini ugurladim iki gun misafirimdi.. kekler pastalar kebap lar :) elimden geldigince az yedim .. uzaktan geldiler siz yiyin ben yemicem demedim azda olsa ayak uydurdum.. neyse yarın tartı günümüz gecen cuma 73 idim tam bu cumaya hededim 72 ydi . Ve bilemiyorum :) :) artk önümüzdeki cumaya telafi yaparız. .. sizin nasıl gidio bakalım. . Bu arada pinn mükemmelsin. Süper bi enerjin var tatlim :) ben artk hep burdayım inşallah. ..

arkadaşlar merhaba bende aranıza katılmak istiyorum yardımcı olurmusunuz
Merhaba cnm
Boy
Kılo
Yas
Hedef kılo bu bilgileri paylasırsan seviniriz canm
Yaa bu yediklerim leslie 3 mili haketmiş ama dimi )
Reçel sekersiz canm kendim yapmıştım canm
Ayran dogal kendim yapıyorum ama yinede dedginde haklısın

hoş geldin canım, misafir olunca maalesef dikkat etmek zorlaşıyor. en basitinden tuz ve yağ konusuna bile dikkat edemiyor insan ama sen azimlisin haftaya çok rahat telafi edersin

Son düzenleme:

Ahhh hoşgeldin sonundaaaa :))))
Haftaya telafi edersin canım tabii ki de....

İltifatın için de teşekkür ederim cnmcm :)))

Benim idare eder. Yağdan kaybediorum ama vücudum su tutmaya başladı anlamadım neden.
Karbonatlı su da içmeye başladım hafta başından bu yana. Umarım geçici bişeydir.
8 Ocaktan bu yana 3 kilo yağdan kaybettim. Ama kas ve su aldım.
İyi mi kötü mü emin değilim. Daha fazlasını istiyorum tabii , o yüzden tatmin olamadım.

regl olman bi yönden iyi canım, şişkinliğin gidecek, iyi yanından düşün, belki böylelikle ağrılarına dayanabilirsin
kek i de takma, metabolizman hızlı çalışacak nasılolsa birkaç gün
teşekkür ederim umarım şişkinliklerle beraber bi iki kilo daha gider :)

Üzülme tatlım senin için zor bi durum olsa gerek
Eşin sana sordugunda noldu sana diye 2 cocuk dogurdum yetmesmi diye bi cvp yapıstırabılırsın :)
Saka bi yana inş düzenli dengeli ve saglıklı besleneewk güsel bi kılo vericeksin inş hedefine saglam adımlarla gideceksin
Mervecim hosgeldin nbr yahu??
Nerelerdesn şükür kavustırana

selam cnm,
fena değilim bende. pek keyfim yok bugün başka nedenlerden dolayı

yemeee şuuu patatesiiii yaaaaaa

yemeyim demi kızın bana kızın dersimi alıyım tutuyum kendimi

keyfini kaçıran herneyse hallolur inşallah canım,diyetine de uyuyorsun sonradan da olsa okuyorum yazdıklarınızı tebrik ederim başarıcaksın sen bu işi :))

Yaa bu yediklerim leslie 3 mili haketmiş ama dimi )
Reçel sekersiz canm kendim yapmıştım canm
Ayran dogal kendim yapıyorum ama yinede dedginde haklısın

Doğal oluşuna sevindim canım.
3 mil ile yakmışsındır tabii ki
Ama yine de yeme ki, yaptığın 3 mil yediklerini götürmek yerine var olan yağları götürsün, ondan dedim yani
yanlış anlama beni sakın :2:

Ik çocuğu bahane edersem hepten salarim diye cevremdeki çıtır anneleri ornek alıyorum:))vercem vercemm inandım bikere elimden kurtulusu yok artık

yeme tabii, boşuna mı uğraşıyoruz kilo vericez diye
ben tadına bakmıyorum ki hiç, dayanamam die.
hatta dışarda ve dışardan yemek yerken özellikle tabağıma patates pilav koydurmuyorum

hep beraber başarıcaz canım inşallah

Yanlış anlamak mı bütün eleştirilere acıgım
Tabikide söliceksin burda bunun için warız canm bnm
Bugunluk böle oldu inş aksama kadar telafı ederim
Suyum 2 lt oldu inş artık yawas yawaa içerim suyu
Ik çocuğu bahane edersem hepten salarim diye cevremdeki çıtır anneleri ornek alıyorum:))vercem vercemm inandım bikere elimden kurtulusu yok artık
Süpersin böle düşünmene sewindim
İşte kafada bitir olayı)
Gerisi gelicek emn ol

konu sahibi arkadaşım hoş geldin ben de geçen haftadan beri aranızdayım burdaki kızlar süper valla,ilk senin yazını okudum ben bu işe girişmeden önce çok teşvik ediciydi ben de dayanamadım kapıldım bu rüzgara şimdi sen de geri döndün kim tutar biziiii:))

Valla burda cok iyi motive oldum herjese Teşekkürler vercem inşallah :)

inşallah canım inşallah
pilav da vardı ama onu hiç almadım tabağıma artık patatese de dikkat edicem:)

hoş geldin canım, misafir olunca maalesef dikkat etmek zorlaşıyor. en basitinden tuz ve yağ konusuna bile dikkat edemiyor insan ama sen azimlisin haftaya çok rahat telafi edersin

Canm inşallah ... kilo almadim ama veremedim de ... ama nisana 60 i görmek icin elimden geleni yapicam...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…