Canm sabah fazla yedim
Menemen
Yeşillik
Zeytin 6 tane
Peynir az yaglı kk biraz fazla
Bçk reçel
2.5 dilim kep ek
3 cay bayagı fazla oldu
Ara ögünm ise 1.5 bardak ayran
4 tane form sade bisküvi
Öglen pek bişi yiyesim gelmedi acıkcası ögn atlamamk için yedim saol düşndügün için canm
kızzlaar öğleden sonra bakamadım ne güzel kaynakmışsınız ölee :)
valla bugün işyeri çok gergindi sinirden stresten buraya da bakamadım nasılsınız bakalım:)
bu arada öğle yemeğim;çorba, az tavuk döner yanında bikaç da patates vardı onu da yedimbir de ayran
ara öğünüm bikaç kuru yemiş
Canm merhaba
Bebegin var heralde ALlah bagıslasın öncelikle
Bebegin kac aylık
Sen kac kılosun boyun kac yasın kac ?
Ben merve 23 yasındayım suanda 18 aylık bir kızım var
Bn 89 kıloyken kızm 4 aylıktı
Sadece orta tempoda yürüyüş
Her ögünümde bol yeşillikli salata
Gunde en az 2 lt su
Sabah ve gerekırse ögle yemeginde kepek ekmegi fazla olmamak kaydıyla
Ara ögünlerimde kuru incir(süt için)
Tüketerek 8 ay kadar sürede 16 kılo verdim
Fazla yüklenmedim cok kacamak yaptım bu 8 ay içerisinde kıtlıktan cıkmıs gibi yedigimde oldu
Dikkat ettigimi unuttugumda oldu pes etmedim elimden geldigince dikkat ettim
Geçtigimiz 9 ayda 76 kıloydum simdi 65 şim
Uygguladıgum özel bi diyet yok
Ben paikolojık olarak lıste vs uyamıyorum
Kendim kendimin diyetisyeni oldum
Yicem şeylerin kalorisine bakıyorum
Günde mutlaka bi kupa yeşilçay içiyorum
Su 2.5 lt oluyo
Ekmk artık yemiyorum bile bzen aklıma gelirse gwnellikle kahvaltıda yani oda
Leslie yapıyorum su an cunku emzirmiyorum
Sekeri bıraktım canm taa cocuk emzirirken
Kısacası sana elimden geldigince yardımcı olmaya calısırım
Sende acele etme zamana yay mesela bahar basına kadar bi hedef koy kendine asarıp zayıflayacagına inanaıyorum
Merhaba cnmarkadaşlar merhaba bende aranıza katılmak istiyorum yardımcı olurmusunuz
Yaa bu yediklerim leslie 3 mili haketmiş ama dimicanım çok yemişsin evet
kahvaltında hem yumurta, hem peynir, hem zeytin var.. Kii bunların hepsinde yağ var, birinden birini yememen lazım
2.5 ekmek de olmamış, hele reçel hiç olmamış
kahvaltını bu denli çok yaptığın için ara öğüne hiç gerek yokmuş, 1.5 bardak ayran da da yağ var, meyve yesen daha iyi olurdu.. ki sabah reçel yediğinden meyvedeki şeker bile fazla gelirdi.
form bisküvilere aldanma 2 tanesi 1 dilim ekmek yapar, sanah ekmek zaten fazla yemiştin
öğlen bu nedenle güzel olmuş
KIZLAR Canlarim cigerlerim Nasılsıniz. .. demin kardesimle arkadasini ugurladim iki gun misafirimdi.. kekler pastalar kebap lar :) elimden geldigince az yedim .. uzaktan geldiler siz yiyin ben yemicem demedim azda olsa ayak uydurdum.. neyse yarın tartı günümüz gecen cuma 73 idim tam bu cumaya hededim 72 ydi . Ve bilemiyorum :) :) artk önümüzdeki cumaya telafi yaparız. .. sizin nasıl gidio bakalım. . Bu arada pinn mükemmelsin. Süper bi enerjin var tatlim :) ben artk hep burdayım inşallah. ..
KIZLAR Canlarim cigerlerim Nasılsıniz. .. demin kardesimle arkadasini ugurladim iki gun misafirimdi.. kekler pastalar kebap lar :) elimden geldigince az yedim .. uzaktan geldiler siz yiyin ben yemicem demedim azda olsa ayak uydurdum.. neyse yarın tartı günümüz gecen cuma 73 idim tam bu cumaya hededim 72 ydi . Ve bilemiyorum :) :) artk önümüzdeki cumaya telafi yaparız. .. sizin nasıl gidio bakalım. . Bu arada pinn mükemmelsin. Süper bi enerjin var tatlim :) ben artk hep burdayım inşallah. ..
teşekkür ederim umarım şişkinliklerle beraber bi iki kilo daha gider :)regl olman bi yönden iyi canım, şişkinliğin gidecek, iyi yanından düşün, belki böylelikle ağrılarına dayanabilirsin
kek i de takma, metabolizman hızlı çalışacak nasılolsa birkaç gün
Üzülme tatlım senin için zor bi durum olsa gerekCook saol cnm aynı soykediklerini denic 3yasinda vede 3aylik iki kızım var spor yapma imkanim olmuyo ikisiyle urasirken normalde sporcuydum dogumlarimdan sonra cok bıraktım kendimi 1.65boy 75kilodayim suan en fazla haziran basina 60olmayi dusunuyorum hedefim 50 yasimda 28 kilo problemi hic yasamamistim cok rahat kendine guvenli bi kadimken birden noldum anlamadim ve bi baktim 75 olmusum o anda arayislara girdim ve sizleri buldum inşallah vericem onceden sadece bi sefer dövüş cegim kiloda cook iyiler var diyr 48de girmek icin 9gunde 9kilo verdim ozaman gunde 3antreman yapiyor antremandan sinra limonlu su iciyordum yicemi gebe yiyor aksam yediklerime dikkat ediyordum suan o imkanim yok tabi ama elimden geleni yapcam böyle cok garip bişi oldum esimde şokta noldu sana diye(
Mervecim hosgeldin nbr yahu??KIZLAR Canlarim cigerlerim Nasılsıniz. .. demin kardesimle arkadasini ugurladim iki gun misafirimdi.. kekler pastalar kebap lar :) elimden geldigince az yedim .. uzaktan geldiler siz yiyin ben yemicem demedim azda olsa ayak uydurdum.. neyse yarın tartı günümüz gecen cuma 73 idim tam bu cumaya hededim 72 ydi . Ve bilemiyorum :) :) artk önümüzdeki cumaya telafi yaparız. .. sizin nasıl gidio bakalım. . Bu arada pinn mükemmelsin. Süper bi enerjin var tatlim :) ben artk hep burdayım inşallah. ..
selam cnm,
fena değilim bende. pek keyfim yok bugün başka nedenlerden dolayı
yemeee şuuu patatesiiii yaaaaaa
Yaa bu yediklerim leslie 3 mili haketmiş ama dimi)
Reçel sekersiz canm kendim yapmıştım canm
Ayran dogal kendim yapıyorum ama yinede dedginde haklısın
teşekkür ederim umarım şişkinliklerle beraber bi iki kilo daha gider :)
Üzülme tatlım senin için zor bi durum olsa gerek
Eşin sana sordugunda noldu sana diye 2 cocuk dogurdum yetmesmi diye bi cvp yapıstırabılırsın :)
Saka bi yana inş düzenli dengeli ve saglıklı besleneewk güsel bi kılo vericeksin inş hedefine saglam adımlarla gideceksin
Mervecim hosgeldin nbr yahu??
Nerelerdesn şükür kavustırana
yemeyim demi kızın bana kızın dersimi alıyım tutuyum kendimi
keyfini kaçıran herneyse hallolur inşallah canım,diyetine de uyuyorsun sonradan da olsa okuyorum yazdıklarınızı tebrik ederim başarıcaksın sen bu işi :))
Yanlış anlamak mı bütün eleştirilere acıgımDoğal oluşuna sevindim canım.
3 mil ile yakmışsındır tabii ki
Ama yine de yeme ki, yaptığın 3 mil yediklerini götürmek yerine var olan yağları götürsün, ondan dedim yani
yanlış anlama beni sakın :2:
Süpersin böle düşünmene sewindimIk çocuğu bahane edersem hepten salarim diye cevremdeki çıtır anneleri ornek alıyorum:))vercem vercemm inandım bikere elimden kurtulusu yok artık
Yanlış anlamak mı bütün eleştirilere acıgım
Tabikide söliceksin burda bunun için warız canm bnm
Bugunluk böle oldu inş aksama kadar telafı ederim
Suyum 2 lt oldu inş artık yawas yawaa içerim suyu
Süpersin böle düşünmene sewindim
İşte kafada bitir olayı)
Gerisi gelicek emn ol
yeme tabii, boşuna mı uğraşıyoruz kilo vericez diye
ben tadına bakmıyorum ki hiç, dayanamam die.
hatta dışarda ve dışardan yemek yerken özellikle tabağıma patates pilav koydurmuyorum
hep beraber başarıcaz canım inşallah
hoş geldin canım, misafir olunca maalesef dikkat etmek zorlaşıyor. en basitinden tuz ve yağ konusuna bile dikkat edemiyor insan ama sen azimlisin haftaya çok rahat telafi edersin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?