Yaza kadar 15 kılo vermek isteyen bayanlar buyursun gelsın:) Bu sefer olacak

Hosbulduk hayatım. . Tatlım sıkıntı yapmana gerek yok sanırım. Çünkü sen diyetisyen kontrolunde zayifliyorsun . Yani sorun olsa diyetisyenin soylerdi. Kizlar yarin bi aciklama yapicam :) :) eger kilom 72. Olmasa da kusuratli da olsa bu taktigim ise yariyor dicem yani. Kendimi kobay yaptm sizin icin :) :)

Ee büyük merakla bekliyorum

Aysemmmn aysemmm gül aysemmm :) hosgeldin canm.. kiracin şarkısı ya :) tatlim benim.. o rüzgar bizi sahillere citi piti hatunlar olarak sürükleyecek inan... bu isi yaza bitiriyoruz. Nisana yeni topik açıp fotolarimizi koycaz tatlım okumamissindir belki topik kizlarimizin başarısı diye ... orda devam edicez tekrar yaza 15 kilo dedik ve yapicaz....inşallah

Kızlar sabah kivi yedim kahvaltida 1 tane . Yarim dilim tahılli ekmek iki catal yumurta bu kadar .... sonra misafirlerimle dışarı çıktık1 ssaatten fazla yürüdük . Bi yerde oturduk cay ictim :) demin de 3 adet bud izgara dunden kalma :) bi kase yogurt bir dilim tahilli ekmek kenari icini oglum yemisti:) bide maydanoz llimonlu bu kadar aksamda kuruyemiş belki yerim ama yemek yemem artk...

1,56 boyundayım şuanki kilom 62 28 yaşımdayım 56 e kadar düşmek istiyorum bir oğlum var hamileliğimde çok kilo aldım üstümde kaldı bir çoğu yaz gelmeden vermek istiyorum

kızlar selam bişey sorcam ya ben eliptiği düzenli kullanıyorum birkaç haftadır ve vücüt olcumlerınde ıncelmeler var yalnız bacak incelmeleri bana biraz az geldi daha çok belden incelmiş. en çok aslında bacaağın incelmesi lazım eliptik bisiklet sporunda ) yanılıyormuyum ??? bacak kalınlaşması kalça falan yapmaz değil mi?

Düzenli ve uzun süre kullanirsan bacak kasi yaparsın buda biraz şişkinlik yapar butarz guc gerektren sporları eritmek ve kas olmasini istedin bolgelr icin kullan yok sadece ter aticam kilo vercem diyosan en iyisi ip atlama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…