ama ama ama
canım bende acayip heyecanlandım
yılbaşından önce gelinlik ölçülerim
90+80+110 du
yarın ölçüm yazacam
Evde bir sürü cupcake ve çikolata var... :)
kızlar kuru incir ve hurma aldım sizce ne kadar yemem lasım
gçen hafta taze badem yedim mesala:44:
Yok yok yemiyorum... :) yarina heyecan büyük :) bu arada demet Akalın dogurmus :)
iyi akşamlar hatunlar, 5 köfte, yoğurtlu karnabahar, 1 dilim ekmek yedim.
benim kilo sorunum yok 50 kiloyum göbeğim dümdüz doğuştan yani hiçbir zaman göbekli olmadım ama kalçadan ve basenlerden alıyorum.. birde burcumun özelliğiymişş öyle de diyorlar bazen hiç iştahım olmaz yemem bazen fil kadar aç olurum.. birde ben 1 öğün yemesem veririm hemen biraz da fazla yesem alıyorum ve sürekli alıp veriyorum yılda 10 kez en az alıp veriyorum kilo b u yüzden sınava hzırlanma telaşıydı şuydu buydu derken spor yapmadım hiç basen bölgemde fazlalık var biraz sarkmış gibi.. birde çok laplak duruyor çok sıkı taş bir kalçam yok :S keşke göbeğim gibi kalçam basenlerimde taş gibi olsaydı squat hareketi yapmaya başladım inş faydaası olur diyorum sizlerin önerebileceği bir seyler var mı.
Mükemmel bir menü
Aferin sana arkadaşım
Cnm squat arka üst bacak ve kalöa için mükemmel bir hareket. Buma ek olarak iç ve dış bacak çalışırsan basenlerinin de eriyeceğini düşünüyorum. Ve tabii ki tempolu yürüyüş dengeli biçimde sivriliklerini alacaktır. Bunları yaparken de yediklerime dikkat edersen süper olur.
Kilon az ama anladığım kadarıyla yediklerin basrn ve popoya gidiyor. Tatlı, hamurişi ve kızartmaları kes, olumlu sonuç alırsın
Aksam 1 kofte bol salata yedim birkase yogurt yedim
Yeşilçay içicem
Suyum 2 lt olduydu zaten 2.5 olmustur şimdi
Kızlar ben öğle yemeğimi saat 3 de yaptım ve ondan sonra bişi yemedim yemeyecegim de.. 2 bardak alkol aldım. Şimdi bi arkadasın kına gecesindeyim, millet börekleri kuruyemişleri götürüo valla. Ben yüzlerine bile bakmıyorum. İnanın hiç canım da çekmiyor. O kadar kafaya koymuşım ki kilo vermeyi...
Bu sırada canım sıkkın o yüzden yemek yemedim.
Sevgilime canım çok sıkılıyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?