Yaza kadar 15 kılo vermek isteyen bayanlar buyursun gelsın:) Bu sefer olacak

kızlar kuru incir ve hurma aldım sizce ne kadar yemem lasım
gçen hafta taze badem yedim mesala:44:

Canım 1 porsiyon meyve 2 incir veya hurma demek, yiyebilirn çok faydalı. Ara öğün olarak ana öğünlerden 2 saat sonra yiyebilirsin 1 porsiyon. Gündüzli ara öğünlerinde bunların yanında 3 tam ceviziçi veya 10 ar taze badem veya fındık da yiyebilirsin. Hatta günde bi ara öğününe 1 bardak süt de ekle harika olur

benim kilo sorunum yok 50 kiloyum göbeğim dümdüz doğuştan yani hiçbir zaman göbekli olmadım ama kalçadan ve basenlerden alıyorum.. birde burcumun özelliğiymişş öyle de diyorlar bazen hiç iştahım olmaz yemem bazen fil kadar aç olurum.. birde ben 1 öğün yemesem veririm hemen biraz da fazla yesem alıyorum ve sürekli alıp veriyorum yılda 10 kez en az alıp veriyorum kilo b u yüzden sınava hzırlanma telaşıydı şuydu buydu derken spor yapmadım hiç basen bölgemde fazlalık var biraz sarkmış gibi.. birde çok laplak duruyor çok sıkı taş bir kalçam yok :S keşke göbeğim gibi kalçam basenlerimde taş gibi olsaydı squat hareketi yapmaya başladım inş faydaası olur diyorum sizlerin önerebileceği bir seyler var mı.

Cnm squat arka üst bacak ve kalöa için mükemmel bir hareket. Buma ek olarak iç ve dış bacak çalışırsan basenlerinin de eriyeceğini düşünüyorum. Ve tabii ki tempolu yürüyüş dengeli biçimde sivriliklerini alacaktır. Bunları yaparken de yediklerime dikkat edersen süper olur.
Kilon az ama anladığım kadarıyla yediklerin basrn ve popoya gidiyor. Tatlı, hamurişi ve kızartmaları kes, olumlu sonuç alırsın

evet canım yaa yedim herşey popoya gidiyor.. 19 yaşındayım birde yürüyüş yapıyorum hareketliyim de ama boğazım benim için çok önemli hiç diyet yapmak bana göre değil kızartma hamurişi yemiyorum ama çikolata hastasıyım :S

Aksam 1 kofte bol salata yedim birkase yogurt yedim
Yeşilçay içicem
Suyum 2 lt oldu

Aksam 1 kofte bol salata yedim birkase yogurt yedim
Yeşilçay içicem
Suyum 2 lt olduydu zaten 2.5 olmustur şimdi

Ara1:ayran form bisküvi

Ara2:elma. Yeşilçay

Ara3: biraDan yeşilcay içicem

Kızlar ben öğle yemeğimi saat 3 de yaptım ve ondan sonra bişi yemedim yemeyecegim de.. 2 bardak alkol aldım. Şimdi bi arkadasın kına gecesindeyim, millet börekleri kuruyemişleri götürüo valla. Ben yüzlerine bile bakmıyorum. İnanın hiç canım da çekmiyor. O kadar kafaya koymuşım ki kilo vermeyi...
Bu sırada canım sıkkın o yüzden yemek yemedim.
Sevgilime canım çok sıkılıyor.

canım sıkma canını sorun neyse halledersiniz, arada sevgi varsa aşılmayacak engel yok takdir ettim diyetine sadık oluşunu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…