Yaza kadar 15 kılo vermek isteyen bayanlar buyursun gelsın:) Bu sefer olacak

diyetisyenine saygılar :)
kimisi zeytin yeme der kimisi peynir yeme der, aynı aslında, yağı azaltmak iste :)

tuzla yemiştim evet haklısın, acısı kalmamıştı ama ben tuz yemek istemedim ondan :/

Artık bebisli bayanlardan yardim bekliyim ozamn neler yaptılar sütleri kesildimi??

yok canım zaten kaç kilo vermek istiosan, iki katı gün kadar içmelisin
bi yerde yazıodu
mesela 15 kilo vermek istiosan, 30 günlük bir kür olarak uygula deniyordu

tmm canım benim bünyede farklı etki gösterince
acaba mı dedim sağol
kuzum iyi oluyor böyle herkez birbirine destek oluyor bilgi paylaşıyor

diyetisyenine saygılar :)
kimisi zeytin yeme der kimisi peynir yeme der, aynı aslında, yağı azaltmak iste :)

tuzla yemiştim evet haklısın, acısı kalmamıştı ama ben tuz yemek istemedim ondan :/

aah keşke görsem de saygını iletsem, kendileri antalya'da kaldılar :) yeni birine de gitmek istemedim.

evet zeytin ya da peynir biri az yenecek o kesin :)

Son düzenleme:
Canm bnce sürekli tartılma haftada 1 gün daha ywni basladın hön bi eksi göremessin belki su kaybıdır ö yüsden haftada bi kez tartılırsan daha iyi olur
Devam durmak yok senin yazıyı okudum iştahım kesildi😃kahvaltıda sadece kepek ekmeği peynir yedim azcık öncesinde 9 zayıflama çayı size takılmaya devam birazda pilates😃😃😃
Süpersin

Yaptım ama şuan size ellerim titreyerek yazıyorum kolay gibi geldi bi yapim dedim kalbi sıkıştı😂ilk 20 dk iyidi sonra 2 mil kadar zor direndim. Ve çok susadım

Regl olacağım için şiddetli karın ağrısıyla uyandım. Kahvaltı falan yapmak istemedim ama annem zorla kahveli süt ısıttı onu içtim yanında da dünkü kekden bir dilim yedim. hâlâ yatakta kıvranıyoruum

regl olman bi yönden iyi canım, şişkinliğin gidecek, iyi yanından düşün, belki böylelikle ağrılarına dayanabilirsin
kek i de takma, metabolizman hızlı çalışacak nasılolsa birkaç gün

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…