benim diyetisyenim yumurta yediğin gün peyniri çok az ye demişti ona uyuyorum canım .
greyfurtun da kilo vermeye yardımcı olduğunu okumuştum, ama asıl neden antalyalaıyım ben narenciyenin her türlüsüne bayılırım :) eğer dilimlerdeki zarı çıkararak ve azcık tuzla yersen acı olmazsuyunu da portakalla karıştırırsın baktın yine sevmedin elden ne gelir :)
olabilir tabii, öle tartılabileceğin bi yer varsa, eczanelerde de var bak
cuma sabahları orta tartıl mesela :)
aynen bende öle yapıcam, kendime bir aralık tanıyacağım, 2-3 kilo aldım mı hemen diyet yapıcam, zaten 1 haftada gider, hiiiç uzun uzun uğraşamam
gerçi ben daha doğum yapmadım, hamileyken de diyetisyen eşliğinde kilo alıyım diorum, korkuorum artık kilo almaktan, bıktım valla yıllardır uğraşmaktan, kilo al-ver, bir insanın dolabında 36 beden ile 42 beden arası tüm beden kıyafetler olur mu yaaaa
zaten istediğim kiloya ulaşınca atıcam büyük bedenleri hep
canım Allah bağıslasın bebişini, daha da çok küçükmüş
sen bi anda öle kesme bizim gibi
sanırım bebeği olan arkadaşlarımız sana daha yardımcı olur, bende yok
Artık bebisli bayanlardan yardim bekliyim ozamn neler yaptılar sütleri kesildimi??
oohh gitsin yağlar, kilo çizelgesini sen sormuştun galiba 130. sayfada anlattım nasıl olacağını.
Cnm cuma aç karnına mı tartılıyoruz???
Ayy ben sizi çok sevdim yaaa bu işte azmin zaferi olarak yazın mükemmel fotoları paylaşacam😊😊
yok canım zaten kaç kilo vermek istiosan, iki katı gün kadar içmelisin
bi yerde yazıodu
mesela 15 kilo vermek istiosan, 30 günlük bir kür olarak uygula deniyordu
diyetisyenine saygılar :)
kimisi zeytin yeme der kimisi peynir yeme der, aynı aslında, yağı azaltmak iste :)
tuzla yemiştim evet haklısın, acısı kalmamıştı ama ben tuz yemek istemedim ondan :/
tmm canım benim bünyede farklı etki gösterince
acaba mı dedim sağol
kuzum iyi oluyor böyle herkez birbirine destek oluyor bilgi paylaşıyor
merveyi takip et, o hem güzel kilo vermiş hem bebeği var
Canm bnce sürekli tartılma haftada 1 gün daha ywni basladın hön bi eksi göremessin belki su kaybıdır ö yüsden haftada bi kez tartılırsan daha iyi olursen de erkenciymişsin sabah sabah güzel enerjin var süper :)
aynen söylediklerine katılıyorum hedefimize ulaşana kadar yıldıramaz bizi kimse :))
ya merve sana bişey sorcam bende alışkanlık yaptı tartıyı koydum antreye hergün mutlaka bi kaç kez tartılıyorum ama pek bi gelişme yok doğrusu 300-500 arası vermişim de çok yavaş ilerliyo gibi acaba daha erken mi 8 gün falan oldu başlayalı
SüpersinDevam durmak yok senin yazıyı okudum iştahım kesildi😃kahvaltıda sadece kepek ekmeği peynir yedim azcık öncesinde 9 zayıflama çayı size takılmaya devam birazda pilates😃😃😃
Yaptım ama şuan size ellerim titreyerek yazıyorum kolay gibi geldi bi yapim dedim kalbi sıkıştı😂ilk 20 dk iyidi sonra 2 mil kadar zor direndim. Ve çok susadım
tebrik ederim cnm, harikasın :)
Regl olacağım için şiddetli karın ağrısıyla uyandım. Kahvaltı falan yapmak istemedim ama annem zorla kahveli süt ısıttı onu içtim yanında da dünkü kekden bir dilim yedim. hâlâ yatakta kıvranıyoruum
Kaslarım titriyor sanki tık tık 😂😂ay çok hareketsizmişim ben ya hala titriyor pinnn sigara da içiyorum çok zorladı çok
bende sigara içiyorum
bünye alışana kadar zorlar canım böyle yoran egzersizler
dinlen biraz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?