Yaza kadar 15 kılo vermek isteyen bayanlar buyursun gelsın:) Bu sefer olacak

Kızlar ben geldim 71,5 la 73 le başlamıştım hafta başında buraya muhtemelen ödem, su, şişkinlik hepsini attım bundan sonrası biraz zor olacak kilo vermek. Ama daha dikkatli bol sporlu bi hafta diliyorum.

günaydın canım dün akşam yazdıklarınızı yeni okuyorum diyetine sadık kalman çok güzel maşallah :)

canını da pek sıkmamaya çalış biz de eşimle nişanlılık döneminde çok sorun yaşadık,siz de öyle sayılırsınız diye söylüyorum belki sebep farklıdır ama yaklaştıkça çok saçma şeylerden sorun yaşıyosun,bu günler de geçecek sevgi herşeyi çözüyo bide empati kurmaya çalışın bence böylece dargınlıklarınız kısa sürer naçizane tavsiyeler...

günaydın kızlar,

22.01.2014 başlangıç kilom : 80

07.02.2014 bu gün kilom : 76,5

haftaya hedefim de 1 kilo olsun

kızlar bugünkü kilom 64.5
geçen yazdığımı hatırlamıyorum 66.70 di galiba
ama ölçülerim süper olmaya başladı
göğüs 90
bel 72
göbek 83
basen 102

yanlız baldırlarım incelmiyor delircem

canım tebrik ederim

tek tek tebrik etmeyeyim nasılsa şimdiye kadar kilo vermeyen ya da alan çıkmadı ooooohhhhhhhhh sefamız olsun

lovejohn : 70,4 - 68,8 1,60 kg
aysocann : 62,00 - 61,30 0,70 kg
batwoman : 73 - 71,50 1,50 kg
07rukiye35 : 77,50 - 76,50 1 kg
hilaltansel : 66,70 - 64,50 2,20 kg

kızlar aynen devam herkez yazsın bakallım kraliçemizi görelim

Son düzenleme:

seni de tebrik ederim canım baya incelmişsin baldırlar da gider inşallah sen biliyosundur muhtemelen ama şu leslie 4 mil i ben yarım saat yaptım bacaklarımı hissetmedim özellikle baldırlar tabi çok çalışıyo yapmadıysan deneyebilirsin :)

tebrik ederim canım :)

niye sıkıyomuş benm pınarımın canını
sen üzülme düzelmiyecek hiç bişey yok hayatta
sen çok güzel bi hatunsun deli oluyordur eminimn sana

ya bi kapris bi inat - kendi kendine tavırlar
valla artık hiç üstüne gitmiyorum kendi kendine takılsın
onun bi aklının başına gelmesi lazım ve kafası dank etmesi lazımda, ne zaman olur bilmem
güyya aşık sevioda anlamadım amacı ne

Kızlar ben geldim 71,5 la 73 le başlamıştım hafta başında buraya muhtemelen ödem, su, şişkinlik hepsini attım bundan sonrası biraz zor olacak kilo vermek. Ama daha dikkatli bol sporlu bi hafta diliyorum.

tebrikler canım, devam devam
su kaybı fln die de bişi yok, biz bol su tüketiyoruz

canım benim verdiğim kilo 700 gr maalesef başlangıcım 62

teşekkür ederim canım,
çocuk daha o, empati fln da kuramaz yani
ilgilenmiyorum artık ne yaparsa yapsın
yoruyo zaten beni.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…