Kızlar ben öğle yemeğimi saat 3 de yaptım ve ondan sonra bişi yemedim yemeyecegim de.. 2 bardak alkol aldım. Şimdi bi arkadasın kına gecesindeyim, millet börekleri kuruyemişleri götürüo valla. Ben yüzlerine bile bakmıyorum. İnanın hiç canım da çekmiyor. O kadar kafaya koymuşım ki kilo vermeyi...
Bu sırada canım sıkkın o yüzden yemek yemedim.
Sevgilime canım çok sıkılıyor.
Bugün herkesin canı sıkkın sanırım bende aksamdan sonra birden çöküşe gectim herseyden vazgecmis durumdayim suan sadece uyumak istiyorum oda olmuyo iki cocukla(kocacimda saolsun tuz biber ektii
sakin olun sakin kalın kızlar. sizden sağlığınızdan daha değerli hiçbir şey yok bunu unutmayın
canım sıkma canını sorun neyse halledersiniz, arada sevgi varsa aşılmayacak engel yoktakdir ettim diyetine sadık oluşunu
Bugün herkesin canı sıkkın sanırım bende aksamdan sonra birden çöküşe gectim herseyden vazgecmis durumdayim suan sadece uyumak istiyorum oda olmuyo iki cocukla(kocacimda saolsun tuz biber ektii
Öyle yapmaya çalışıyorum inşallah basarabilirim yoksa benim kilo verme isim baslamadan bitcek dünya lari yiyebilirim suan
Kızlar ben öğle yemeğimi saat 3 de yaptım ve ondan sonra bişi yemedim yemeyecegim de.. 2 bardak alkol aldım. Şimdi bi arkadasın kına gecesindeyim, millet börekleri kuruyemişleri götürüo valla. Ben yüzlerine bile bakmıyorum. İnanın hiç canım da çekmiyor. O kadar kafaya koymuşım ki kilo vermeyi...
Hakknda hayırlısı oldun ama canını sıkma inş hersey yoluna girer
iyi geceler kızlar gündüz hiç giremedim
bütün yazılanları okudum baya zamanımı aldı son sayfalara kadar herkes iyi dedim konu sahibimiz de gelmiş hoş gelmiş
ama morali bozuk arkadaşlarımız olmuş sonradan canınızı sıkmayın kızlar inşallah halledemeyeceğiniz bir şey değildir
akşam yemeğini dışarıda yedik diyete başladığımdan beri ilk dışarıda yemek yememiz burger king bana baktı ben ona eşime dedim buranın önünden çabuk gidelim diyetimi bozacak tek yer burası hemen ayrıldık ordan salata yiyeceğim dedim eşim dönerde koydurmuş yanına biraz ondan da yedim ama içimde sıkıntı yaptı az yağlıydı patates kızartması mis gibi koktu ama bir tane bile yemedim
öğlen patronun ablası poğaça yapıp getirmiş masama koymuş ben içerideyken ellemedim bile :) bugünü atlattım çok şükür :)
aaa birde diyete başlamadan tartım bozulmuştu demiştim idareten kayın validemden ödünç almıştım benim ki tamir olmamış eşimde bugün bana yeni tartı aldı hemde yağ su kas kemik oranını gösterenlerden yarın sabahı bekliyorum heyecanla :))
iyi geceler kızlar gündüz hiç giremedim
bütün yazılanları okudum baya zamanımı aldı son sayfalara kadar herkes iyi dedim konu sahibimiz de gelmiş hoş gelmiş
ama morali bozuk arkadaşlarımız olmuş sonradan canınızı sıkmayın kızlar inşallah halledemeyeceğiniz bir şey değildir
akşam yemeğini dışarıda yedik diyete başladığımdan beri ilk dışarıda yemek yememiz burger king bana baktı ben ona eşime dedim buranın önünden çabuk gidelim diyetimi bozacak tek yer burası hemen ayrıldık ordan salata yiyeceğim dedim eşim dönerde koydurmuş yanına biraz ondan da yedim ama içimde sıkıntı yaptı az yağlıydı patates kızartması mis gibi koktu ama bir tane bile yemedim
öğlen patronun ablası poğaça yapıp getirmiş masama koymuş ben içerideyken ellemedim bile :) bugünü atlattım çok şükür :)
evet canım :) inşallah kiloda vermişimdir bugün tartıyı denemek için elbiselerimle ve yemekten sonra çıktım pek hoş değildi
Yarın ayrıntılı bilgi vericeksin desene
Moral bu bozuluyo bi gülücüge düzeliyor:) taktirettim seni ben esimle disari cikinca dayabamiyom keyifle yiyom diyette oldum surece cikmicam dışarı
evet canım :) inşallah kiloda vermişimdir bugün tartıyı denemek için elbiselerimle ve yemekten sonra çıktım pek hoş değildi
kadınları mutlu etmek çok da zor değil :) benim kide iki sırnaşsa yelkenleri indiriyorum hemen
aaa birde diyete başlamadan tartım bozulmuştu demiştim idareten kayın validemden ödünç almıştım benim ki tamir olmamış eşimde bugün bana yeni tartı aldı hemde yağ su kas kemik oranını gösterenlerden yarın sabahı bekliyorum heyecanla :))
Selam kizlar dun net yoktu o yuzden girmedim dunki menum sabah detoks corba
Oglen misafirlige gittim
Orda bir suru hamur isi vardi ben hicbirini yemedim
Sadece bir tabah patates salatasi yedim
Aksam
Bir kase corba bol bol salata yedim
Veeeeeee bu haftanin mutlu sonuuuuu
68.8
Cok cok mutluyum gecen hafta 70.4 dummmmm .)))
Bu arada dun herkes cok zayiflamissin dediii .))
Aysemmmn aysemmm gül aysemmm :) hosgeldin canm.. kiracin şarkısı ya :) tatlim benim.. o rüzgar bizi sahillere citi piti hatunlar olarak sürükleyecek inan... bu isi yaza bitiriyoruz. Nisana yeni topik açıp fotolarimizi koycaz tatlım okumamissindir belki topik kizlarimizin başarısı diye ... orda devam edicez tekrar yaza 15 kilo dedik ve yapicaz....inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?