Yaza kadar 15 kılo vermek isteyen bayanlar buyursun gelsın:) Bu sefer olacak

Bugün herkesin canı sıkkın sanırım bende aksamdan sonra birden çöküşe gectim herseyden vazgecmis durumdayim suan sadece uyumak istiyorum oda olmuyo iki cocukla(kocacimda saolsun tuz biber ektii

Bugün herkesin canı sıkkın sanırım bende aksamdan sonra birden çöküşe gectim herseyden vazgecmis durumdayim suan sadece uyumak istiyorum oda olmuyo iki cocukla(kocacimda saolsun tuz biber ektii

sakin olun sakin kalın kızlar. sizden sağlığınızdan daha değerli hiçbir şey yok bunu unutmayın

Hakknda hayırlısı oldun ama canını sıkma inş hersey yoluna girer

iyi geceler kızlar gündüz hiç giremedim
bütün yazılanları okudum baya zamanımı aldı son sayfalara kadar herkes iyi dedim konu sahibimiz de gelmiş hoş gelmiş
ama morali bozuk arkadaşlarımız olmuş sonradan canınızı sıkmayın kızlar inşallah halledemeyeceğiniz bir şey değildir
akşam yemeğini dışarıda yedik diyete başladığımdan beri ilk dışarıda yemek yememiz burger king bana baktı ben ona eşime dedim buranın önünden çabuk gidelim diyetimi bozacak tek yer burası hemen ayrıldık ordan salata yiyeceğim dedim eşim dönerde koydurmuş yanına biraz ondan da yedim ama içimde sıkıntı yaptı az yağlıydı patates kızartması mis gibi koktu ama bir tane bile yemedim
öğlen patronun ablası poğaça yapıp getirmiş masama koymuş ben içerideyken ellemedim bile :) bugünü atlattım çok şükür :)

aaa birde diyete başlamadan tartım bozulmuştu demiştim idareten kayın validemden ödünç almıştım benim ki tamir olmamış eşimde bugün bana yeni tartı aldı hemde yağ su kas kemik oranını gösterenlerden yarın sabahı bekliyorum heyecanla :))

Yarın ayrıntılı bilgi vericeksin desene

Moral bu bozuluyo bi gülücüge düzeliyor:) taktirettim seni ben esimle disari cikinca dayabamiyom keyifle yiyom diyette oldum surece cikmicam dışarı

Yarın ayrıntılı bilgi vericeksin desene
evet canım :) inşallah kiloda vermişimdir bugün tartıyı denemek için elbiselerimle ve yemekten sonra çıktım pek hoş değildi
Moral bu bozuluyo bi gülücüge düzeliyor:) taktirettim seni ben esimle disari cikinca dayabamiyom keyifle yiyom diyette oldum surece cikmicam dışarı

kadınları mutlu etmek çok da zor değil :) benim kide iki sırnaşsa yelkenleri indiriyorum hemen

Selam kizlar dun net yoktu o yuzden girmedim dunki menum sabah detoks corba
Oglen misafirlige gittim
Orda bir suru hamur isi vardi ben hicbirini yemedim
Sadece bir tabah patates salatasi yedim
Aksam
Bir kase corba bol bol salata yedim
Veeeeeee bu haftanin mutlu sonuuuuu
68.8
Cok cok mutluyum gecen hafta 70.4 dummmmm .)))
Bu arada dun herkes cok zayiflamissin dediii .))

Canım dışarıda diyetini bozmamana sevindim.
Yeni tartın da hayırlı olsun :)

Ne güzel bir haberr!
Senin adına cok sevindim.
Devam devam ! :)

günaydınn ayy ne enerjiksin kıı:) inşallah yaza çıtı pıtı gireriz ben mayıs sonuna kadar hedeflediğim kiloda olmak istiyorum yaa inşallah hepimiz başarıcaz bu işi herkesi azimli görüyorum,düşün yani annem benim için bi pilava 40 günlük yola gider der öyle seviyorum ama kaç gündür hiç yemedim ilk defa hadi bakalım gelsin çıtır fotolar :))

herkese günaydın kızlar..

dün akşam pek bakamadım fırsat olmadı ama sabah tartıldım 61.3 kiloyum başlangıç kilom 62, 8 gündür falan tam manasıyla dikkat etmeye çalışıyorum ve de hedefim 50 kilo olmak.

haftanın kraliçesi olamam ama olanı şimdiden tebrik ederim kim zayıflarsa onun adına seviniriz daha da azimlenicez bu sayede hadi bakalım yaşasın topikimiiiz yansın yağlaaar

niye sıkıyomuş benm pınarımın canını
sen üzülme düzelmiyecek hiç bişey yok hayatta
sen çok güzel bi hatunsun deli oluyordur eminimn sana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…