Yaza kadar 15 kılo vermek isteyen bayanlar buyursun gelsın:) Bu sefer olacak

Umursamaz davran canım
emin ol hemen normale dönüyor

bakıyım canım ben spor yapmıyorum eğer işe yarıyorsa süper oldum takıntılı oldum resmen

77,5 canım 1 kg verdim

Harikasın canımmmm
acaip kilo vermissin yaaa
ama ben sana dedim dün ölçülerine sende şaşıracaksın die
az kalmış 90 60 90 olmana :))))
canım basenin de diğer ölçülerine göre normal görünüo
ama sana şunu söyleyim, eğer annenin de veya aileden başka birinin de basenleri var ise genetik bir kalıntıdır.
ya da sen zayıf iken yine de basenlerinden mutsuz isen, en son basenler gidecek demektir.
sabretttttt
benimde üst bacak kalınlığıyla ilgili şikayetim var ve annemin de aynı böle.
ben 60 kiloyken bile bacaklarım incecik değildi düşün yaniii. boyum 1.75 olmasına rağmennn

doğru canım baldırlar genetik annemin ablalarımın baldırları kalın
ölçtüm geçen hafta 38 di hala aynı 1 cm bile incelmemiş:44:

Canlarım süperiz süpppperrr olucaz hep beraber başaracağız bizi gören orta yerinden çatlıcak😜😜😜

Cnm hiç sallama!!! Bu erkeklerin de ay hali var bak sana diyim.bi Regl olmuyorlar olsa rahatlarlar😉tecrübeyle sabit ben eşimle 11 yılın sonunda evlendim 3 yıl oldu evleneli 14 sene geçmiş hala değişik tepkiler veriyor olaylara.cmylmz dediği gibi basit aletler bu erkekler aç kapat kendine gelir😂😂😂

Kızlar benim kilo bildirimim biraz karışık olcak

Sabah tartıya çıktım ve geçen hafta cuma ile aynı rakam yani 69,1
geçen hafta çarşamda diyetisyenimde çıkan sonuç 69,9
bu çarşamda 70.9 du : 1.300 su ve 200 gr da kas almıştım, 500 gr da yağ gitimiş dedi.
şimdi çarşamba ile bugün cuma arasındaki fark oldu mu 1.800.
500 gr çrş ya göre kesin yağdan gittiğine göre kalan 1.300 ün içinde vücudumdaki fazla su da olabilir, kas da olabilir ya da yağ da gitmiş olabilir.
anlayacağınız benim hesap karışık :))))
neyse sonuçta 1 ayda 3 kilo net yağ gitti. (siz beni haftalık değerlendirmeyin)
rakamlara takılmayım ben en iyisi p

hahahahaha çok güldüm, haklısın
ne güzel de tarif ettin.
takmıyorum artık
sağol cnm benim

Bas kilo65.50
Şimdiki kılo: 64.300
Hedef:55
Sizi sewiyorum bugun cok yogunum k. Bakmayın

ayh okurken bile kilo vermişim gibi hissettim :) bende kilo vermek istiyorum bir an önce ya :)

Herkese Günaydın :))hepiniz cok güzel kilo vermişsiniz hayran kaldim tebrikler alkışlar :))))bende söylediğim gibi bugün Bismillah dedim ve başladım sizleri takip ederjen biraz dikkat etmiştim kilo vermisim bende cok şaşırdım 73.800 olmuşumum 75 dim kahvaltm :2dilim çavdar ek. 1bardak cay 1domates 1haslanmis yumurta 2catalda helva aldim helvasiz duramiyom artik eve sokmicam onu olunca dayanamiyom ...inşallah bende sizler gibi başarılı olurum bana şans dileyin cnlar :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…