Yaza kadar 15 kılo vermek isteyen bayanlar buyursun gelsın:) Bu sefer olacak

canım misafirlerin vardı, çok dikkat edemedin normal.
bu hafta daha dikkatli olursun sende no problem
3 kilo da bayaa iddialıymış
inşallah hedefine ulaşırsın
öpüldün

iyim şimdi yemek yemediğim zaman başım dönüyo bazen şipariş geç geliyo
su içiyorum bol bol bide incir falan aldım şimdi birer tane yedim ama kollarımda ağrı yok

Ağrın sizin halsizlin yoksa korkmana gerek yok baş donmeside normal vücud yenibi beslenme düzenine alismaya calisiyo miden küçülunce sanırım oda gecer aclik hissi herkesde ayni seyi yapiyo

bu sabah kızımın yine kontrolü vardı çok şükür ciğerleri temizlenmiş hırıltı ve öksürük de kalmadı teyzeleri...
anneme bırakıp geldim yine
kahvaltıda domates bir şekersiz çay aslında çayı hiç sevmem biraz peynir yedim 11 de 5 tane badem yedim şimdi öğle yemeğine gideceğim
bide ayrıntılı tartıda tartıldım yağ 35,5 su 44,3 kemik 11 kas 31,80 araştıramadım ama yağ çok sanırım Pınarcım sen anlarsın yorumlarsın inşallah

Geçmiş olsun cnm cocuklar hasta olunca anneler iptal oluyo(cok şükür geçmiş

canım çok geçmiş olsun

canım vücutta olması gereken yağ oranı aralığı %21 ila %33 dür. Kilo hesabına göre yağ oranı da değişken çünkü yaş ve boy da hesaba alınır.
Mesela benim yaş 30, boy 1.75 - vücudumda en fazla %33 yağ olması gerekiyor. Benim şu an yağım %35.6
sanıyorum tartılar da % hesabı yapıyor. Senin de yağ oranın benimkine benziyor.
yanlız su oranın fazla gibi geldi bana. Çünkü diyetisyenin geçen gün bana vücudunda 66 kilo olan kişide olması gereken su var dedi, fazla sende dedi. 33.5 kg su vardı vücudumda, senin de 44.3 ise fazla gibi sanki:44: vücudun su tutmuş olabilir.

Umarım yanlış yorumlamamışımdır

kızlar yemeğimi yedim geldim :)

çorba salata bir tabak da sebze yemeği yedim ,erişte de vardı ama hiç almadım bile tabağıma,erişte pilav makarna bunlar benim hiç dayanamıycağım şeyler ama size hesap verme korkusu yok mu o beni tutuyo sağolun varolun kızlar:)

canım misafirlerin vardı, çok dikkat edemedin normal.
bu hafta daha dikkatli olursun sende no problem
3 kilo da bayaa iddialıymış
inşallah hedefine ulaşırsın
öpüldün

Canm benim inşallah vericem :) sen bekardin demi canım. Evlilik hazırlığında diye hatırlıyorum seni :)

Afiyet olsun canım kendine durdemen muhteşem inşallah bunu hayatimizin herdonemine koyarız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…