Ayrıntılı tartin yoksa bilemessin ama anlarsin zaten yorgunluk hissi olur bide kolarinda filan sizi gibi bi ağrı olur
Kızlar herkes mükemmel. . Cok guzel kilolar vermissiniz herkesi tebrik ediyorum. . Ben bu haftanin yüz karası :)
Baslangic kilom :76
Gecen hafta: 73
Bu hafta : 73.800
Aslında dün gece yedim ben :) kilo almamistim ne güzel . Neyse onemli degil dun gecenin siskinligi var biraz biliyorum :) kızlar kesinlik le tam gaz devam superiz.. heleki ben mükemmelimmm :) kendimi cok seviyorum ya iyki varım ben :) hahay.
Haftaya hedef kilom kızlar 70 :) :)
Yapamazsın diyenleri goriimmm :) :)
Kızlar saka biyana sizi cok seviyorum .. super gidiyoruz siz bana bakmayın. . Ben veririm bu hafta inşallah . Ama hedef kilom70 :) :) saka degil bu..
Simdi komsum gelecek .. oÖpüyorum sizleriiiii şekerleri mmmm
afiyet olsun canım bende
kahvaltıda tam buğday ekmeği yumurta peynir 3 tanede zeytin
az öncede 1 hurma 1 incir yedim
iyim şimdi yemek yemediğim zaman başım dönüyo bazen şipariş geç geliyo
su içiyorum bol bol bide incir falan aldım şimdi birer tane yedim ama kollarımda ağrı yok
Yaa tam sayamadim suan bu topige devam eden 8kisimi var
12 fln var cnm benim bildiğim:44:
bu sabah kızımın yine kontrolü vardı çok şükür ciğerleri temizlenmiş hırıltı ve öksürük de kalmadı teyzeleri...
anneme bırakıp geldim yine
kahvaltıda domates bir şekersiz çay aslında çayı hiç sevmem biraz peynir yedim 11 de 5 tane badem yedim şimdi öğle yemeğine gideceğim
bide ayrıntılı tartıda tartıldım yağ 35,5 su 44,3 kemik 11 kas 31,80 araştıramadım ama yağ çok sanırım Pınarcım sen anlarsın yorumlarsın inşallah
bu sabah kızımın yine kontrolü vardı çok şükür ciğerleri temizlenmiş hırıltı ve öksürük de kalmadı teyzeleri...
kahvaltıda domates bir şekersiz çay aslında çayı hiç sevmem biraz peynir yedim 11 de 5 tane badem yedim şimdi öğle yemeğine gideceğim
bide ayrıntılı tartıda tartıldım yağ 35,5 su 44,3 kemik 11 kas 31,80 araştıramadım ama yağ çok sanırım Pınarcım sen anlarsın yorumlarsın inşallah
canım misafirlerin vardı, çok dikkat edemedin normal.
bu hafta daha dikkatli olursun sende no problem
3 kilo da bayaa iddialıymış
inşallah hedefine ulaşırsın
öpüldün
Regl oldum karın ağrısı beni öldürüyor
Başlangıç kilosu : 59 ( 29 ocak)
Şu an kilom : 54
Hedef kilom : 48
Evet aynen 5 kilo. Hiç birşey yapmıyorum gibi ama annem çok panik olmuş durumda. Sabahları az yiyorum öğlen kahve içiyorum akşam yürüyüşe çıkıyorum akşamları Sadece salata yiyorumben mi yanlis okudum yoksa 1 haftada 5 kilomu verdin canm. Anlayamadim :)
kızlar yemeğimi yedim geldim :)
çorba salata bir tabak da sebze yemeği yedim ,erişte de vardı ama hiç almadım bile tabağıma,erişte pilav makarna bunlar benim hiç dayanamıycağım şeyler ama size hesap verme korkusu yok mu o beni tutuyo sağolun varolun kızlar:)
Evet aynen 5 kilo. Hiç birşey yapmıyorum gibi ama annem çok panik olmuş durumda. Sabahları az yiyorum öğlen kahve içiyorum akşam yürüyüşe çıkıyorum akşamları Sadece salata yiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?