Yaza kadar 15 kılo vermek isteyen bayanlar buyursun gelsın:) Bu sefer olacak

canım süper bence
ama ben çok hızlı veriyorum
yalnız halsizlik falan yok üstümde neden bu kadar hızlı gidiyor ki:44:

bol şans canım,
kilo vermen de hoş olmuş
helva hiç alma canım o zaman en iyisi

günaydın kızlar
hepinizin yazılarını okudum hepinizi tebrik ederim çok güzel gidiyoruz birazdan bende yazacağım şu eski yazdığımı bulayım unuttum da :))

daha başlamadan verdiysen başlayınca neler olur bi düşün başarılar şimdiden : ))

canım süper bence
ama ben çok hızlı veriyorum
yalnız halsizlik falan yok üstümde neden bu kadar hızlı gidiyor ki:44:

metabolizman hızlı çalışıo canım demek ki, bu iyi bişey.
yediklerinde de bir sıkıntı yok ki, gayet güzel yiosun.
kişiden kişiye değişiyor işte.
umarım duraklamalar yaşamazsın.

metabolizman hızlı çalışıo canım demek ki, bu iyi bişey.
yediklerinde de bir sıkıntı yok ki, gayet güzel yiosun.
kişiden kişiye değişiyor işte.
umarım duraklamalar yaşamazsın.

umarım canım kastan kaybettiğim nasıl anlarım canım
bak sen yağdan gitmiş kaslarından artmış
benim nasıl anlıycam :44:

oooo süperiz kızlar herkes kaybetmiş kilocukları leslie bacımla 4 mile yürüdüm, kahvaltıda 1 dilim ekmek 1 kk peynir ve süt vardı. şimdi ara öğün portakal yicem. öpüyorum hepinizi, grupça kilo vermek çok eğlenceliymiş, yeni yeniden alkış hepimize

evet başlangıç kilom : 71 (27.01.2014)
bu sabah : 67,20
hedefime ulaşamadım ama olsun
haftaya hedefim yok

canım ilk hafta kolayca gidiveriyolar sonra yavaşlıcak bu normal, ben de 1 kg kaybettim bu hafta ama toplamda 3,5-4 gitti. hiç moral bozmak yok önemli olan toplamda verilen kilo.

liste de güzel oldu canım ellerine sağlık.

Kızlar bende saabh 9 da elma yedim, 11 de de peynir, zeytin, domates, salatalık ve 1 dilim ekmek yedim

Kızlar herkes mükemmel. . Cok guzel kilolar vermissiniz herkesi tebrik ediyorum. . Ben bu haftanin yüz karası :)
Baslangic kilom :76
Gecen hafta: 73
Bu hafta : 73.800
Aslında dün gece yedim ben :) kilo almamistim ne güzel . Neyse onemli degil dun gecenin siskinligi var biraz biliyorum :) kızlar kesinlik le tam gaz devam superiz.. heleki ben mükemmelimmm :) kendimi cok seviyorum ya iyki varım ben :) hahay.
Haftaya hedef kilom kızlar 70 :) :)
Yapamazsın diyenleri goriimmm :) :)
Kızlar saka biyana sizi cok seviyorum .. super gidiyoruz siz bana bakmayın. . Ben veririm bu hafta inşallah . Ama hedef kilom70 :) :) saka degil bu..
Simdi komsum gelecek .. oÖpüyorum sizleriiiii şekerleri mmmm

canım iyiki açmışsın bu topiği kalabalık ve süper arkadaşlarımız oldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…