Yaza kadar 15 kılo vermek isteyen bayanlar buyursun gelsın:) Bu sefer olacak

Kizlar sabah spordan sonra bitki Çayı ictim. Sonra bir yumurta hasladim. Domates salatalik maydanoz 1 dilim ekmek ...

güzel kahvaltı canım afiyet olsun, önceden ben o ekmekle nasıl doyarım diyodum ama dün sabah 1.5 dilim tarttım buçuğu fazla geldi ama yine de yedim o kadar da azaltmayım dedim gerçekten çok çiğneyince az yiyerek de doyuyor insan :)

Selam Kızlar,

Gördüğüm kadarıyla hepimizde sağlam bir gevşeme olmuş, diyetler bozulmuş, bozuldumu da arkası yavaş yavaş sökülmeler gelio ama dikkat. Çabucak silkelenelim. Daha 3-5 kilo verdik diye ne bu rahatlık. Böle giderse 1 haftaya, kaç haftadır zorluklarla verdiğimiz kilolar aynen geri gelir haberiniz olsun.
Haftasonları gerçekten zor geçiyor hepimizin, tamam azcık bozmuş olabiliriz ama bu fazlasıyla bir ödül oldu bize, yeter de artar bile.
Hedeflerimize daha çok var ve bu yüzden çok sıkı tutmaya devammmm.
Buraya yazamayınca, okuyamayınca hırslarımız, morallerimiz azalmış. Birbirimize acil yardım etmek için toparlanmamız lazım.

Evet şimdi hemen bir silkelenin ve elinize bir kağıt kalem alın. Şu an kaç kilo olduğunuzu bi yazın da gözlerinizle görün. Hemen altına da olmak istediğiniz kiloyu yazın, aradaki farkı da bi görün bakiiim daha ne kadar çok var! Şubat ayının ortasına geldik bilmem farkındamısınız! Yaz dediğin Nisan ayı dedim mi, havaların azcık ısınmasıyla güneşin çıkmasıyla başlar! Çıkar mı ortaya tiril tiril ince kıyafetler giymiş kızlar! Ha bir de beyaz pantolonlular!! O anlarda bunalıma girmek istemiyorsanız, sıkı diyetlerimize ve sporlarımıza aynen devam... Hızlanın kızlar.....

slm kızlar, ben 6 gündür aynı kilodayım, gram oynamıyorum niye oldu ki :S sporu arttırsam yemeği azaltsam işe yarar herhalde değil mi?

geç uyandım her zaman ki gibi :S bir mandalina yedim ve fast 4 mile leslie ile yürüdüm. sonra kahvaltı: 1 yumurta,1 zeytin, 1 dilim ekmek.

selam kızlar
öğle yemeğim bir kase çorba kızarmış tavuk ve 3 yk kısır ve vicdan azabı

Cnm yediklerin ii benim diyet listesinde öğlen öğününe benziyor sadece kısır yerine bol salata yiyebilirsin kısır benim ara öğünüm kural: gün boyu yediğin yemekler 5 tatlı kaşığı yağı geçmeyecek şekilde yapacaksın öyle Dio doktor😉

Bende bugün okula kepek ekmek arası peynir yeşillik sandviç yaptım götürdüm miss gibi yedim😊ara öğün bir gün kurusu gelince çok acıkmıştım 1 kase çorba bulgur pilavı 2 dilim ekmek bol salata yedim şimdide az şekerli kahve

canım yeme saatlerinde bi değişiklik yap bu hafta, bakalım ne olacak.
Mesela uyanınca hemen kahvaltı niyetine 1 elma ye ve 2 saat sonra bu yaptığın kahvaltıyı yap. Ondan 2 saat sonra yine meyve ve 2 saat sonra öğle yemeğin vs vs.
Vücut aynı saatlerde yemeye alışıyor ve aynı saatlerde acıkıyor. O saat geldiğinde yemek gelsin diye beklerken ara öğünlerimizde yediğimiz meyve vb ile karşılaştığında şaşırıyor ve işte o an depodaki yağları yakıyor. Tam hızlı çalışmayı durdururken bi bakıyor ki aaa yemek gelmiş ve çalışmaya devammmmmm
Dene bakalım canım

Hoş geldin cnm 2 günlük detoks yapmanı öneririm ben arada yapıyorum sabah bi güzel hafif kahvaltı yaptıktan sonra 1 kilo yoğurdun içine 4 kaşık haşlanmış nohut, yeşil mercimek , buğday ekleyio bi de salatalık doğruyorum gün boyu onu yiyorum iki gün yapınca 1,5 2 kilo kaybediyorsun 😃mutlu oluyorsun 😃ama ayda bir

canım sabah 2 ekmek yemişsin (ekmekarası diyince 2 ekmek gibi algıladım), öğlen de ekmek yerine geçen çorbayı ve yine 2 dilim ekmek yemişsin. Ekmeğe azcık dikkat cnm.
Kahveyi de şekersiz içmeye çalışsan olmaz mı :44:

deneyeyim bakalım, inşallah işe yarar ne güzel gidiyordu kilocuklarım.

Bence azaltmak yerine degisiklik yap kilovernede oluyo böyle şeyler bide cokfazla diyet ürünler kullaniyosan onlari cikar diyetinden normal yoğurt sut peynir filan tuket bide yoğurt ya yakımina yardimci sunu unutmamak gerek ac kalarak kilo verilmez önemli olan dengeli beslenme ve saglikli bünye alisiyo ayni yemekleri tüketince buraz farklılık yap derim nacizane:)

hiç diyet ürün kullanmıyorum, tersini yapayım ve bu hafta diyet ürünler kullanayım bari :)

Arkadaşlar gercekten buraya yazmayinca azmimiz biraz azaliyo sıkı takip edelim burayı insan nedense bi gaza geliyo heycanla kilo vermeyi bekliyo verdigini buraya yazmayı :)))hazirana kadarr incecik olmak yada olmamak bu yazida şişko geciremeyizz dimi??

canım tavuk kızartma ya o yüzden biraz yağlıydı ona biraz canım sıkıldı senin de ekmek biraz kaçmış gibi pilav da var ya canım

Öyle yemeğim ;yoğurtlu karnibahar bidlm ek salata

Tabii ki Şişko geçiremeyizzzzzzz :)

Öğle yemeğin de harika olmuş canım, afiyet olsun

canım hoşgeldin nerelerdesin sen yahu :)
gerçekten burda yazdıkça daha çok azimleniyoruz,bikaç gündür boşverdik yazmayı kendimi boşlukta hissettim valla.şu beyaz pantolonu giymek için de gerçekten can atıyorum,eşimin ailesiyle tanışmaya gideceğim zaman bakmıştım daracık incecik çok güzeldi sonra dedim ilk görüşme için olmaz almadım sonra da kilolar almaya başlayınca giyemedim bi türlü verelim artık şu kiloları da giyelim istediklerimiziiii :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…