Yaza kadar 15 kılo vermek isteyen bayanlar buyursun gelsın:) Bu sefer olacak

Haklisin canim, bir karar versem gerisi gelir insallah daha iyi bir hamilelik gecirirdik, bir ara iki gunde bir aksamlari 45 dk kondisyon bisikletiyle calisiyordum, gercekten spor yapip ter atinca insan daha dinc oluyor, spor yapmadigim zaman yemegin arkasina hemen uykum geliyor.insallah amacimiza ulasiriz,

Günaydın kızlar. ... simdi kalktim. . Bugün basladim inşallah ciddi anlamda.. cumaya kadar tartilmicam :)

Kızlar ben bu pazar kahvaltısıni abartmadiysam dahada abartmam:)kahvaltim 3dlm ek yumurta domates kırmızı biber peynir iki zeytin cay ara bi portakal fındık öğle corba salata bi dilm ek simdiden 1kiko verdim coook mutluyum :)))

Selam kizlar,
Sizleri ihmal etmiş gibi oldum ancak çok yoğun bir haftasonu oldu benim için.
Cuma ve Cts gündüz ve akşamları fazla sosyalleşiyorum ve bu nedenle benim diyet düzenim hep altüst oluyor. Ya saatler sapıyor ya fazla aç kalıyorum ya da alkol alıyorum.
Uyku saatlerin de karışıo tabii.
Bu sabah tartıldım 66,8 kg çıktı ve gözlerime inanamadım.
Sanırım alkol susuz bıraktı vücudumu
Yarın sabah tekrar düzene girecegim.
Herkese güzel pazarlar
Öptümmm

Kızlar yarindan itibaren başlıyorum sağlıklı bi sekilde diyetime tekrar... hedef olarak abartmadan haftada 2 kilo normali.. inşallah basaracagiz

canım tabi ki de başaracağız senin sayende buradayız misafirlerin vardı ondan zorlanmışsındır bu sefer daha iyi olur eminim yılmak yok bize :)

sabah geç kahvaltım biraz peynir 2 dilim kepek ekmeği zeytin domates yarım bardak portakal suyu
şimdide karışık bitki çayı içiyorum

bugünki kahvaltım
2 dilim üzerinde kaşar eritilmiş tost ekmeği
1 yumurtadan tereyağlı omlet
tatlandırıcılı çay

sonra 1 elma
sonra 1 armut
sonra 1 bardak sütlü kahve

öğle yemeğim 1 büyük kase mercimek çorbası
1 dilim ekmek
1 minik salatalık turşusu

güzel h.sonları kızlar bugünkü kahvaltım 1 kase sütlü tarçın ve cevizli yulaf ezmesi
ara yok
öğle 1 kepekli tost 2 dilim neredeyse yağsız tava böreği 1 parça simit genelde pazar sabahları abartırdım neyseki bugün öyle olmadı
ve spor olarak temizlik temizlik temizlik :))

slm kızlar,
kahvaltım: 2 dilim ekmek, haşlanmış yumurta, 6 zeytin, yarım kk peynir.
öğle: 1 kase çorba 1 dilim ekmek.
akşam: ızgara balık, salata.
herkese iyi akşamlar.

CNm benim ne güzel👍 keşke hergün spor yapabilsek bi de yediklerimize dikkat iş biter ama ben şahsen kaçamak yaptım mı abartıyorum😞

Kızlar ihmal ettim burayı hafta sonu hepiniz dikkat ermişsiniz pinn kaçamak yapmışsın haa😩ben de yaptım bir dilim pasta yedim 😩çok önemli bi kişiyi kahveye davet etmiştim ona pasta ısmarlıcam die mecbur bende Yedim😩ama o gün hiç durmadım yürüdüm leslie yaptım Sırf size hesap verecem die bu sabah tartıldım 500 gr daha vermişim 😂😂😂😂71 di sabah👫👬👬 bügünde hafif kaçamaklar oldu ama.. Yarında okullar açılıyor.. Kepek ekmeği arası peynir yeşilliğimi hazırlayıp kahvaltımı yapacam👍nasılım??👍

Bi de ben yaza tatil planı yaparken ve zayıflamaya çalışırken eşim demesin mi Haziran da hamile olursun nereye tatile gidiyorsun dedi😫😫😫ikinciyi istiyoo😫😫😫gençliğim gitti gençliğim 28 yaşında iki çocuklu sürekli doğum kilosu vermeye çalışan biri olarak kalacam mı ben yaaa üfff

Kizlaaarrrr ben baslangicini yakalayamamisim ama benide alinn aranizaaaa suan 84 kiloyla siskolar kralicesiyim 1.68 boyum vede yaza dugunum var 58 59 kilo olmam gerekiyormus yani 25 kilo fazlam varr. Bugunden itibaren bende diyetteyim hergun yediklerimi yazarim. Insallaahhh bu kilolar gider

Supersin canm.... :)

kızlar merhaba bi görünüp kayboldum buraya yazdıktan sonra benim bıdıklar sırayla hasta oldu hiç uğrayamadım. hatırlamayanlardan için kendimden kısaca bahsedeyim boy 1.70 kilo 79 hedefim 65 kilo olmak diyetimde biraz sekteye uğradı ama şükür kilo almadı 1 kilo daha verdim. 84 le başladım 1 mart hedefim 75 ti sıkı tutarsam yapacağımı düşünüyorum bakalım 3 hafta var . mrv arkadaşım emzirirken spor yaparsan sütün azalır yazmışsın. ben hiç duymadım o konuyu biraz ayrıntılı yazarsan sevirimi.
bundan sonra daha aktif olucam inşallah akşamları yediklerimi buraya özet geçerim.

günaydın canlarım yol arkadaşlarım nasılsınız bakalım :)
sabah kahvaltım 1.5 dilim ekmek 1 kk peynir 2 zeytin çeyrek domates :)

bu arada dün hiç katılamadım malum pazarları biraz yoğun oluyo alışverişti falandı filandı...ama amacımıza sadık kaldım gördüm ki sizlerde sadık kalmışsınız çok şükür yılmak yok yola devam kızlar :)

günaydın canım ben de dün hiç uğrayamadım hafta sonları biraz yoğun geçiyo,üzülme sen de toparlarsın herkesin olur ufak tefek kaçamağı bugün kaldığımız yerden devam :)

Kızlar hepinize Günaydın. ..
Size karşı sorumlu olduğumu biliyorum. . Bu yüzden kendime 1 ay veriyorum telafi için. . Suan kac kilo oldugumu bilmiyorum ve tartilmakta istemiyorum. Abarttim gercekten bu aralar ... cuma bildirim yapicam ve ben mart in 10 unda 10 kiloyu hedefliyorum. Olmazsa olmaz .. yapmak zorundayim artk bu iyiliği kendime :) herkese güzel bir gün diliyorum. ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…