- 23 Aralık 2013
- 1.876
- 1.586
- 448
canım çalışıyorsan yanına kuru kayısı incir gibi kolay taşınabilir şeyler al ara öğünde onları tüketirsin ve ani açlıklar seni zorlamaz. yemeklerde de ekmeğe dikkat edersin. spor aletin de varmış yemekten 1 saat sonra 15 dakika ile başla hem sıkılmazsın hem vücudun alışır,olumlu sonuç almaya başlayınca gerisi de gelir zaten. ben de bebek düşünüyorum ne kadar zayıflarsak kar, ister istemez kilo alacağız neden on onbeş kilo vermek varken otuz kilo ile uğraşalım.
Kızlar yarindan itibaren başlıyorum sağlıklı bi sekilde diyetime tekrar... hedef olarak abartmadan haftada 2 kilo normali.. inşallah basaracagiz
Kızlar günüm çok güsel geçti
Spporumu yaptım 2 lt suyuma 1 bardakkaldı
Meyvemi yesim
Bi ara aclık bastırdı bende onu tarcınlı süt içerek bastırdım)))
Süperiz yani böle dewam edecegiz
Zayıf olucaz zayıfffff........
Arkadasın biri 18 hafta var daha yaza demiş ne güsel böle min indirmiş gerçekten düşününce insan hiçte zor dwgil ki haftada 1 kılo versek 18 haftada 18 kılo asıl kılodan cıkarıp 18 kıloyu bakın sonucu görünce gaza geliceksîniz
Kızlar ihmal ettim burayı hafta sonu hepiniz dikkat ermişsiniz pinn kaçamak yapmışsın haa😩ben de yaptım bir dilim pasta yedim 😩çok önemli bi kişiyi kahveye davet etmiştim ona pasta ısmarlıcam die mecbur bende Yedim😩ama o gün hiç durmadım yürüdüm leslie yaptım Sırf size hesap verecem die bu sabah tartıldım 500 gr daha vermişim 😂😂😂😂71 di sabah👫👬👬 bügünde hafif kaçamaklar oldu ama.. Yarında okullar açılıyor.. Kepek ekmeği arası peynir yeşilliğimi hazırlayıp kahvaltımı yapacam👍nasılım??👍
Selam kizlar,
Sizleri ihmal etmiş gibi oldum ancak çok yoğun bir haftasonu oldu benim için.
Cuma ve Cts gündüz ve akşamları fazla sosyalleşiyorum ve bu nedenle benim diyet düzenim hep altüst oluyor. Ya saatler sapıyor ya fazla aç kalıyorum ya da alkol alıyorum.
Uyku saatlerin de karışıo tabii.
Bu sabah tartıldım 66,8 kg çıktı ve gözlerime inanamadım.
Sanırım alkol susuz bıraktı vücudumu
Yarın sabah tekrar düzene girecegim.
Herkese güzel pazarlar
Öptümmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?