• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

yaza kadar 50 kilo olmak isteyenler günlüğü :)

ara öğün olarak cornetto dondurma yedim. dışarı çıkmak bana yaramıyor :8: akşam da biraz tavuk biraz patatesli yemek yedim. spor yapmadım bugün ama çarşıda baya efor sarfettim.

Akşam yoğurtlu makarna yedim...yağsız tutsuz makarna 170 kalori,yoğurt 150 kalori..ama yoğurtlu makarna olunca 570 kalori oluyormuş :53::53::53:..dikkat edicem bundan sonra buna..yoğurdu farklı zamanda yicem

selam kızlar bugun ki menüm

kahvaltı: 1 börek, 1 fincan çay
ara: yeşil çay
öğle: 4 kaşık etli patates yemeği, 2 kaşık pilav
yeşil çay içeceğim
30 dk yürüyüş yapacağım eve giderken
akşam : şuan bilemiyorum yarın yazarım.
vaktim olursa 45 dk egzersiz.

Su içmeyi unutmayalım kızlar
Bu arada hala baskül alamadım, malum nişan telaşı vs. Pazara kadar alayım. Evdeki mekanik tartı, gerçek kilomu yansıtmıyor :19: Önerebileceğiniz markalar var mı kızlar ? (çok özellikli bir şey bakmıyorum)

Yuruyusumu yaptim
Aksam menum: tavuk sote, 3 dilim cavdarli ekmek, kucuk domates, 2 cay
Egzersiz yapamycam davetiyelere isim yaziyorumm :))

Akşam yoğurtlu makarna yedim...yağsız tutsuz makarna 170 kalori,yoğurt 150 kalori..ama yoğurtlu makarna olunca 570 kalori oluyormuş :53::53::53:..dikkat edicem bundan sonra buna..yoğurdu farklı zamanda yicem
Hmm enteresan, canim peki salcali makarnami daha iyi yoksa yogurtlumu? Ben sade yiyemiyorumda :)

ben bugünnn sabah okulda olduğum için köfte ekmek yedim ayran içtim öğlen hiç birşey yemedim ve akşam yemeği olarak çok az kuş başı et ve çok az ekmek yedim oda annem tutturdu bayılırsın diye ondan yedim :) bol bol su içmeye çalıştım :))

ben bugünnn sabah okulda olduğum için köfte ekmek yedim ayran içtim öğlen hiç birşey yemedim ve akşam yemeği olarak çok az kuş başı et ve çok az ekmek yedim oda annem tutturdu bayılırsın diye ondan yedim :) bol bol su içmeye çalıştım :))

Canımcımm yemeğini kısma çok,boyun uzar daha senin..spora yönel biraz da değerlendir bu zamanları :34::34:..hem sporla kilo da verirsin..

Canımcımm yemeğini kısma çok,boyun uzar daha senin..spora yönel biraz da değerlendir bu zamanları :34::34:..hem sporla kilo da verirsin..

haklısın tatlım ya :) hem ben bugün bişi öğrendim eğer günde 1000 kalorinin altında alırsa vüvut otomatik olarak kendine kilo vermemeye ayarlıyormuş :) yicem ama az hem de abur cubur yemicem :))

haklısın tatlım ya :) hem ben bugün bişi öğrendim eğer günde 1000 kalorinin altında alırsa vüvut otomatik olarak kendine kilo vermemeye ayarlıyormuş :) yicem ama az hem de abur cubur yemicem :))

Kilo vermek için kaç kalori almak gerekiyormuş peki..ben hep 1000 kalorinin altında olmasına dikkat ediyorum:26::26:

Kilo vermek için kaç kalori almak gerekiyormuş peki..ben hep 1000 kalorinin altında olmasına dikkat ediyorum:26::26:

Benim bildiğim herkesin boy ve kilosuna göre değişiyor günlük alınması gereken kalori miktarı, nette böyle hesaplayan siteler var fakat ne kadar doğru bilemiyorum. Canım bu arada profil resimlerinden anladığım kadarıyla topuklu ayakkabılara ilgin var, birşeyi merak ediyorum da bana bu konuda yardımcı olur musun :97:

1000 kalorinin altı çok az bence de canım kuş kadar kalırsın sonra çok sağlıklı olmaz bence :14: normal insan galiba 1500 kalori tüketmeliymiş öyle hatırlıyorum. az yemektense spor yaparak çok kalori yakmaya çalış. yaptığın sporun da kalorisini hesapla en iyisi :40:
ben gofret yemek yerine 70-80 kalori sıcak çikolata içiyorum 50-60 kalori( bitteri ile normal çikolatalı arasında fark oluyor)
küçük hesaplar peşindeyim yani :52:

ara öğün olarak 1 bardak süt içtim 3 badem 3 fındık yedim. yarım saatte zenci kadınla spor yaptım. ama o kadar kıvrak değilim halen. pilatese daha uygunum galiba:51:

1000 kalorinin altı çok az bence de canım kuş kadar kalırsın sonra çok sağlıklı olmaz bence :14: normal insan galiba 1500 kalori tüketmeliymiş öyle hatırlıyorum. az yemektense spor yaparak çok kalori yakmaya çalış. yaptığın sporun da kalorisini hesapla en iyisi :40:
ben gofret yemek yerine 70-80 kalori sıcak çikolata içiyorum 50-60 kalori( bitteri ile normal çikolatalı arasında fark oluyor)
küçük hesaplar peşindeyim yani :52:

Canımcım az değil çünkü bugün yediklerimi söyleyim sana

sabah shake içtim
öğle
patlıcan musakka yarım tabak
yarım tabak mantar çorbası
yarım börek
bir dilim ekmek
bir portakal

akşam
beş kaşık pilav
yarım tabak kuru fasülye
yarım şekerpare..
toplamda 1000 kalorinin altında oldu ama baya yemek yedim mesela böreği 2 tane tatlıyı üç tane yemiş olsaydım 2000 kaloriye yaklaşırdım,yani yemekler de çok önemli..

Benim bildiğim herkesin boy ve kilosuna göre değişiyor günlük alınması gereken kalori miktarı, nette böyle hesaplayan siteler var fakat ne kadar doğru bilemiyorum. Canım bu arada profil resimlerinden anladığım kadarıyla topuklu ayakkabılara ilgin var, birşeyi merak ediyorum da bana bu konuda yardımcı olur musun :97:

Tabi olurum canım elimden geliyorsa..topuklu ayakkabıları seviyorum evet,ama şu an bekletiyorum incelmiş olarak daha hoş duruyor kesinlikle..hey gidi günler 50 kiloyken herkes çok beğenirdi topuklu ayakkabıyla :9::9::9: yeniden olacağım inşallah

ara öğün olarak 1 bardak süt içtim 3 badem 3 fındık yedim. yarım saatte zenci kadınla spor yaptım. ama o kadar kıvrak değilim halen. pilatese daha uygunum galiba:51:

Canımcım ona devam et faydasını görüyorum..onun bir level üstü var onu yaptım o gün hamladım,çok iyi çalıştıyor ve bel ye simit bölgesi için çok çok etkili sen buna alış onu da veririm sana..2 eskisi 1 yenisi yapıyorum..sınav dönemimde yemeği fazla kaçırmam inş ya :26::26::26:

sabah: 1 elma
ögle: yogurtlu ıspanak yemeği ve mercimek çorbası
akşam yemeği yemedim meyve ve cerez yedim az vücudumun direncini kırmaya calısıyorum kac gündür aynı kilodayım:/

Back
X