• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

yaza kadar 50 kilo olmak isteyenler günlüğü :)

ben buügun sabah okula giderken bi tost yaptım kendime okulda hiç birşey yemedim sonra öyle yemeği olarak mercimek çorbası ile ekmek yedim sanırım biraz fazla kaçırdım o nedenle akşam yemeği yemedim :))

Canımcım az değil çünkü bugün yediklerimi söyleyim sana

sabah shake içtim
öğle
patlıcan musakka yarım tabak
yarım tabak mantar çorbası
yarım börek
bir dilim ekmek
bir portakal

akşam
beş kaşık pilav
yarım tabak kuru fasülye
yarım şekerpare..
toplamda 1000 kalorinin altında oldu ama baya yemek yedim mesela böreği 2 tane tatlıyı üç tane yemiş olsaydım 2000 kaloriye yaklaşırdım,yani yemekler de çok önemli..

baya yemek yemişsin gerçekten :3: akşam baharatlı fırınlanmış yağsız patates yedim o kadar.

Günaydın kızlar

Dün dışardaydım, yazamadım...
Dün Sabah tartıldım 56,700 kg. Demek ki ödem vardı, bol su içince gitti.Farkettim zaten.

Neyse pazara kadar protein diyeti yapacağım...Bakalım ne olacak?
Kaçamaklarım hala çok...

Tabi olurum canım elimden geliyorsa..topuklu ayakkabıları seviyorum evet,ama şu an bekletiyorum incelmiş olarak daha hoş duruyor kesinlikle..hey gidi günler 50 kiloyken herkes çok beğenirdi topuklu ayakkabıyla :9::9::9: yeniden olacağım inşallah

İnşallah canım :16: Tabi ince olarak cok daha guzel oluyor, benim bacaklarım kalın olduğu için her halukarda bana pek yakışmıyor :52:
Ya benim nişanım var yakın zamanda onun için bir ayakkabı alacağız ama çift platform diye bir şey duymuştum bunlar daha mı rahat? ben bir yerde nişanlık denedim orda ki ayakkabıda öyleydi sanırım taban kısmı yuksekti ve inanılmaz rahattı, hepsimi aynı acaba yoksa öyle denkmi geldim bilmiyorum. Bende 2 tane gizli platform topuklu var ve rahat olmadığından böyle istemiyorum. Tavsiye edebileceğin tür ve marka var mı ?

Taylan kümeli bir diyet veriyor. Haftada 2 kg diyor.Liste şöyle :

SABAH: 1 yumurta, domates,salatalık,biber sınırsız
Ara: Yeşil erik veya 10 çilek

ÖĞLEN:Doyana kadar sebze yemeği ve yoğurt(1 kg sebze+1 soğan+1 kaşık zeytinyağ ile pişsin)
2 SAAT SONRA:3 kuru erik 5 tuzsuz badem( 5 badem yerine 10 fındık veya 1 ceviziçi veya sırf süte yapılmış nescafe ve 1 adet diyet bisküvi
2.İKİNDİ:2 dilim kepek ya da tahıllı ekmek arasına 1,5 kk light peynir+domates salatalık biber
AKŞAM: 100 GR.(Herkesin kendi eli sembolik olarak 100 gr.dır.) et veya 150 gr.tavuk veya 200 gr.
balık ile bol salata
salata da havuç ,mısır,bezelye,patates olmamalı

2 saat sonra:10 çilek ya da 2 kivi ya da 10 kiraz ya da 1 çay bardağı diyet kefir veya süt

evet canlarım liste bu, Çok sık sık yediriyor. Ben böyle sevmiyorum ama 2 kg gidecekmiş.Uygulamayı düşünüyorum.
Pazartesinden itibaren...Hayatımda hiç bir listeyi uygulamadım.
Bir kere de uygulayım bakalım gerçekten 2 kg gidecek mi?..

Günaydın arkadaşlarr:16:

Dünkü menümü paylaşmamışım sanırım ben :26: hemen paylaşıyorum;

kahvaltı: 1/2 domates, 1/2 salatalık(minicik zeytinyağı ile), 1 fincan çay, 1.5 dilim çavdarlı ekmek
ara: yok
öğle: 2 kaşık tavuk sote, 2 dilim çavdarlı ekmek
ara: bir avuç fıstık, 2 fincan yeşil çay
30 dk yürüyüş
akşam: 3 kaşık yoğurtlu sebzeli makarna, 1'er çatal pekmez-tereyağı, 1 fincan çay, 1,5 dilim çavdarlı ekmek

sabah: 1 elma
ögle: yogurtlu ıspanak yemeği ve mercimek çorbası
akşam yemeği yemedim meyve ve cerez yedim az vücudumun direncini kırmaya calısıyorum kac gündür aynı kilodayım:/

valla blume bence aramızda yediğine en çok dikkat eden sensin tatlım :nazar: eminim daha çabuk sonucunu görüceksin.

kızlar ben bu gün ayran detoxuna başladım.şimdilik iyi gidiyor.sabah bir dilim kepek ekmeği yumurta salatalık domates az peynir yedim.az önce 1.5 kase ayranlı çorbadan içtim.bakalım 2 günde sonuç ne olucak.bu arada detoxuma 56.9 ile strat verdim.geçen gün akşam tartıldım 55.8 çıkmıştım nasıl sevinmiştim yahu:(inşallah en azından 55 de sabitlenirim.detoxum bitince hemen yoğurt kürüne başlıyorum.

kızlar bu videoya bir bakın isterseniz ben bu videoyu bayıla bayıla yapıyorum 20 dk. nasıl geçip gidiyor anlamıyorum her yapışımda ve isteyerek yapıyorum ilk defa.

Abs Of Envy Workout - YouTube

sizce en çok hangi bölgelere etki ediyor bu video.

sabah bir tatlı kaşığı fıstık ezmesi yedim, su içtim

kahvaltıda : haşlanmış patates, peynir, zeytin, domates yedim biraz. (patates diyetini kendime uyarladım biraz. çünkü 3 gün sırf patates yenmez gibime geldi:49: ) ekmek yerine haşlanmış patates tüketiyorum bir nevi.

tarçınlı, elmalı çay hazırlıyorum gün içinde onu tüketiyorum 2-3 bardak.

ara öğün olarak süt içicem birazdan ve kuruyemiş atıştırıcam.

akşam yemeği olarakta Hasanpaşa köftesi yicem 2 tane yine ekmeksiz. yanına salata yerim belki. yoğurt yerdim ama etteki demiri bağlıyormuş demiri vücut alamıyormuş aynı anda tüketilince. o yüzden salata yerim.

yine çarşıya çıkıcam kpss başvuru filan yapıcam. umarım bi kaçamak yapmadan dönerim. bu arada kilo kaybediyorum spor da yapıyorum 2 günde bir. ama bel ve göbek çevresinde bi değişiklik yok. göbek bölgesindeki yağlar dirençli oluyormuş ya o yüzden sanırım.

valla blume bence aramızda yediğine en çok dikkat eden sensin tatlım :nazar: eminim daha çabuk sonucunu görüceksin.

nerde canım yaa kac gndür yerinde sayıyorum neden böle oldu bilmiyorum ewe gec varıyorum calıstıgım için mecbur bişiler yiyorum dikkat edyorum ama bi faydası olmadı daha bakalım sabretcemm

kızlar bu arada bölgesel incelme için egzersiz yapıcam baktım böle olmuyor :) egzersizler bölümünde gezinirken gördüm Mari Winsor Pilates Buns & Thigh ı yapmayı düsünüyorum. 30 gün yapmaya calıscam faydasını görrsem yazıcam :)

kızlar bu videoya bir bakın isterseniz ben bu videoyu bayıla bayıla yapıyorum 20 dk. nasıl geçip gidiyor anlamıyorum her yapışımda ve isteyerek yapıyorum ilk defa.

Abs Of Envy Workout - YouTube

sizce en çok hangi bölgelere etki ediyor bu video.

güzel video ya benziyor kadınlar zaten hem güzel hem taş gibi kaslıda değil öle insanı şevklendiriyodur spor yapmaya :D :D

Kızlar

Kendimde dahil, genelde gördüğüm birşey var, çok fazla kilo olmadığı için biraz gevşek davranıyoruz.
ekmek,patates,tatlı abur cubur yiyoruz...Sadece 1 ay şunlardan uzaklaşsak ne iyi olur, o kadar çabuk şekler gireriz ki...
Bilmem yanlış mı düşünüyorum.

Yazdığım listede bana eşlik edecek kimse yok mu aranızda, ben pazar alışverişini yapıp pazartesi başlayacağım. Çalıştığım için öğlen
sıkıntı olur, ama zaten ara öğün çok fazla acıkacağımı sanmıyorum.

Sabah :1 yumurta, domates salatalık..vs
Öğlen:1/2 kase mercimek çorba, elimim yarısı kadar tavuk, salata
Akşam bilmiyorum...Şu anda tek istediğim eve gidip duş almak ve çayla çekirdek çitlemek...

Back
X