• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

yaza kadar 50 kilo olmak isteyenler günlüğü :)

Çok güzel, blume...Azcık yiyorsun, doyuyor musun? Devam et...

canım aslında az yemıyorum ac kalmıyorum yani. ama dün canım cok istecdi dondurma felanda yedim.ama bi hafta dkkat edip bi gün canımın istedigimi yemem fazla deildir geralde bide pek spor yapmaya vaktim olmuyo calıstıgım için eve gec gdyrm yemek yedgmde kilo almamam icin hafif yemm gerekyo :) insallah bozmamda alısırım bu yeme duzenıne

selamm canlarım bugünkü menumu yazıyımm
kahvaltı: kahvaltılık gevrek
ögle: cok az mercimek crbası,2 kasık pilav ve tavuk sote
aksam: etsiz cig köfte marul
sonrasında bi kase erik
bu arada kimsecıkler yok mu burda burası cok sessiz kalmıs :/

Günaydın

Sabah flakes yedim değişiklik olsun.

Kendimi halsiz hissediyorum arkadaşlar, zor kalkıyorum. Spor falan yok malesef. Kan değerleri düştü yine galiba...Hep sınırda gezinir benimki, yine bir tahlil yaptıracağım. Hem enerjik kalıp, hem nasıl kilo verilir bilen var mı?

9'lı bitki cayıyla tatlım :) ben 3 gundur kullanıyorum acayip işe yarıdı, o kadar cok enerji veriyor ki hergun deli gibi sporda yapmama ragmen nerdeyse yattıgımda bile uykum olmuyor, az uyusam bile cok enerjik kalkıyorum, resmen enerji fazla geliyor hem de tok tutuyor :) ben 9 bitkiyi de aktara soyledim kendim karıstırttım, hergun ana ogunlerden 30-45 dk once yapıp iciyorum ve kesinlikle tavsiye ederim

Benim hedefim de 52, suan 57,5 teyim 1 aylık sıkı bir program yapıyorum kendime, hem yediklerime dikkat ediyorum hem spor yapıyorum hemde bitki cayı iciyorum bakalım sonuc nasıl olacak :) buraya da yazarım yeyip içtiklerimi, pztsi gunu basladım, o gun hem foto cektim hem de ölçüm aldım bakalım neticeyi hep birlikte görürüz inşallah

Hanımlar merhaba,
bende aranıza katılma kararı aldım yediklerimi bende yazarsam kendimi daha fazla frenlerim diye düşünüyorum.

Sabahlarıda işe gitmeden önce erken kalkıp evde pilates yapmayı düşünüyorum.

3 gün pilates 2 gün yürüyüş şeklinde deneyeceğim umarım yapabilirim.

Şu anki kilom 58,50. boy 1.64cm hedefim en başta 55 kg olmak umarım başarırım

birde sezeryan göbeğim var onu yok etmek pilatesi de göbek eritmek için kullanacağım

Ayrıca bende kan şekeri düşmesi var uzun süre aç kalamıyorum yoksa ciddi anlamda problem yaşıyorum.

Az az ve sık olarak beslenmem gerekiyor yani.

Yarın itibari ile bende yediklerimi ve yaptıklarımı buraya yazarım.

Bu kilolara artık birinin :45: demesi gerekiyor :52:

Son düzenleme:
54.60 ları görmeye başladım.. yürüyüşe biraz daha zaman ayırmam lazım..
bir de karın.. göbek nasıl eriycek... poff..

evet hanımlar bende 87kilodan 63e düşmüş biri olarak tecrübelerimi paylaşıyım sizlerle. 6ayda verdim ve hiç aç kalmadım. şu şekilde beslendim ;
sabah haşlanmış yumurta normal kahvaltılık. yanında kepek ekmeği. bu arada ekmeği tamamen kesmeyin diyolar. kepek falan yiyin mutlaka diyolar uzmanlar. neyse yada çok acelem varsa mısır gevreği. ama evdeyseniz yememeye dikkat edin çok fazla tok tutmuyo. sonra öğlen evden götürüyodum okula. kepek ekmeği arasına peynir domates falan koyuyodum. kise dışarıdayım dikkat edemiyorum demesin boşuna kendini kandırmış olur abi azimliysen hiçbişey sana engel olamaz! neyse eve gidince meyve yiyodum istediğim kadar. akşamda normal sebze yemeğimi yiyodum. makarna pilav komple kesmek gerekiyo. hayat felsefeniz bunu yemezsem ölmem olsun abi yemeyince ölmüyosunuz azcık irade. sonra yatmadan sütümü içip yatıyodum. ve her öğünde kepek ekmeğini yiyodum. hala yiyorum ve alıştıktan sonra rutin haline dönüşüyo cidden. ve bi kere salarsanız toplaması çok zor oluyo.pilavın yarardan çok zararı var bi kaşık bile yemeyin bence onu yiyceğnize bulgur pilavı yiyin bi tabak. daha sağlıklı daha besleyici ve tadı çok daha güzl. arada bir gidip kolestrol şeker falan ölçtürmek ve spor şart. hiç spor yapmadım ben ana yumuşadı etim vakit bulunca pilatese başlıycam. en çabuk etki eden o oluyomuş. kısacası kilo vermek cidden zor bişey değil sadece azim kızlar!

ha bide bitki çayı işe yarıyo düzenli hergün 1bardak içmeye başladığımda günde 2kez tuvalete çıkıyodum ayıptır söylemesi :D onuda için yani

Cumartesi sonuç;

54,9 kg- bel:68 göbek:82 kalça:94

Beslenmem düzenli değil ama yine de iyi gidiyorum.Az daha spor olsa çok iyi olacak...
Gayret bakalım.

Yalnız kızlar şunu anladım ki; suyu çok çok içtiğimizde gerçekten fazlasıyla farkediyor.

selamm kızlar geri döndümmmmm :)
60 kilodan 53 e düşmüştüm buradan ayrıldıgımda. 4 kilo geri aldım kızarrrr :( sınav haftası diye diyete ara verym dedim sonra ipin ucu koptuuuu gittiiiiiiiiii ::(:43:

Kızlar sınavlarım bitti bugün geri döndüm..çok kötü beslendim ve hiç spor yapamadım...yarın tartılacağım yeniden başlıyorum :10::10::10:

merhaba kızlar tatilimi yaptım döndüm , 55.7 kiloyum:1: kilomu korumuşum çok memnunum :3:bu arar 10 haziranda iş başı yapıcam gittim sözleşmeyi imzaladım ama iyi mi yaptım bilmiyorum :44: inşallah iyi olur her şey..

günaydın kızlar, artık buraya yazmıyor musunuz :53: ben sabah ballı ılık su içtim, kahvaltıda peynir zeytin domates yedim, ekmeği biraz fazla kaçırdım sanırım. akşam ızgara köfte yicem. ama ara öğün ne yerim bilemiyorum. :54:

arkadaşlar ne yaptınız rejimi bırakıp pes mi ettiniz :53: ben 55.6 oldum azimle devam ediyorum. sabah bol salatalık domates, peynir zeytin ile kahvaltı yaptım. akşam kendime ödül verip pizza yiyebilirm.

arkadaşlar ne yaptınız rejimi bırakıp pes mi ettiniz :53: ben 55.6 oldum azimle devam ediyorum. sabah bol salatalık domates, peynir zeytin ile kahvaltı yaptım. akşam kendime ödül verip pizza yiyebilirm.

Yok canım pes etmedim ben burdayım :3::3:..internete giremiyorum sadece..sınavlar gezip tozma derken 2-3 gün öncew yeniden başladım ben de..bu hafta sonu tartılcam yeniden..

55.3 ile 55.7 arası gidip geliyorum kaç gündür inşallah 55e sabitliycem şimdilik:52: 36 beden pantolon aldım bu arada :51: mutluyum göbüşüm baya eridi. tabi yine de halen büyük. ama spor yapmıyorum 2 haftadır filan :30:

Cumartesi sonuç;

54,9 kg- bel:68 göbek:82 kalça:94

Beslenmem düzenli değil ama yine de iyi gidiyorum.Az daha spor olsa çok iyi olacak...
Gayret bakalım.

Yalnız kızlar şunu anladım ki; suyu çok çok içtiğimizde gerçekten fazlasıyla farkediyor.

Tekrar merhaba

En son yazdığım sonuçlar iyiymiş.Hatta 1 hafta sonra 54,1 kg yi de gördüm.
sonra ne olduysa oldu, bir şişlik bir ödem bir haftada hoopp 57 kg :((((( Moral yerlerde tabi.
Ve tatile öyle gittim, bir de geciktirici hap kullandım. Hala şiş şiş oturuyorum arkadaşlar...
Pes etmedim ama benim ideal ölçülere gelmem epey sürecek heralde.

Merhaba herkese :halay:
periyodik-57,5-56,1
göğüs91
bel 75
göbek 83
kalça 92

bu benim başlangıç ölçülerim mi zayıflamış ölçülerimmiymiş 04/2013 te bilmiyorum ama şimdi 60 kiloyum:oha:
ve pazartesi itibari ile tekrar rejime başladım hedef 54 kilo:KK55:

Ölçülerim :
Göğüs :92
Bel :80
Göbek :90
Kalça :98

baya vahim durumdayım hiç bu kadar kilo almamıştım. işi bıraktım bu arada. masa başı iş olduğu içn doğal olarak kilo aldım. neyse allahtan işten kurtuldum da tekrar zayıflayabilirim :KK16:

Sabah uyanınca, zencefil ve ballı ılık su içiyorum bağışıklığım için. ve varsa yarım greyfurt suyu.
kahvaltıda, peynir, zeytin, bi dilim ekmek (10-11 gibi)
öğlen , yemiyorum genelde
bu akşam tas kebabı pirinç pilavlı ve mercimek çorbası (16.30 gibi her akşam bi daha yemek genelde yok)

telefona indirdiğim kalori takip uygulamasına göre 1250 kalori olması lazım günlük. yarım saat yürüyüş yaptım.
şuan 832 kalori almışım. akşam kahve veya çayın yanına bi parça bitter çikolata veya bi top dondurma yiyebilirim.:confused:

bakalım bi hafta sonra ne durumda olucam :KK64: hergün yazmaya çalışıcam :KK6:

hımm kimse yok sanırımo_O
bugün yarım saate yakın yürüdüm.
sabah kahve içtim
öğlen fast food yedim ama en azından gazlı içecek içmedim
akşam salata yicem.
yarın arkadaşlarla buluşacağım için biraz yemeyi abartabilirim. bugün 1000 kalori ile tamamlayıp yarını rahat geçirmeyi düşünüyorum:KK49:

Back
X