• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

yaza kadar 50 kilo olmak isteyenler günlüğü :)

Sabah su içtim kahvaltı etmeye zamanım olmadı
öğle
biberli domates yağsız pişirdim
domates salatalık yeşillik
haşlanmış yumurta
azıcık peynir zeytin
bir parça ekmek
çay

arada bir gofret yedim piko

akşam
domatesli biberli tavuk yağsız
yeşillik
zeytin

akşam yemeklerinde pilav makarna ekmek yemeyeceğim artık..miktarı az olsa bile su tutuyor

ahh ahh :9: canım sen bacaklarının üstünden mi şikayetçisin alt kısmından mı.
her ikisindende baldırlarımda var aslında ama daha çok üst kısmı dar paca giyince özellikle armut gibi cıkıyo basenler :( sen peki
Selam kizlar ben de 55 kilo ile basladim bugun itibariyle tam 50 kiloyum. 8 haftada 5 kilodan biraz fazla kilo verdim simdi son 2kg daha vermeye calisiyorum 48 olup amacim biraz kendimi garantiye almak. Umarim hepiniz basarirsiniz size bol sans ve cokca irade diliyorum :)

hosgeldin canım :) boyun kaç ki merak ettim?güzel kilo vermişin

her ikisindende baldırlarımda var aslında ama daha çok üst kısmı dar paca giyince özellikle armut gibi cıkıyo basenler :( sen peki

hosgeldin canım :) boyun kaç ki merak ettim?güzel kilo vermişin

Boyum 1.56 canim. Tesekkur ederim sakin vazgecmeyin bu kilo verme isinden. Ozellikle 52'den asagisi biraz zorluyor kararli olmak lazim.

Boyum 1.56 canim. Tesekkur ederim sakin vazgecmeyin bu kilo verme isinden. Ozellikle 52'den asagisi biraz zorluyor kararli olmak lazim.

Tebrik ederim... aynı boydayız bir zamanlar bende o kilolardaydım, şimdi ne çıtı pıtı duruyosundur :31: Peki en fazla kaç kilo oldun canım ? Yeşil çay ve suyu da sen tavsiye etmiştin sanırım, bu tavsiyene de şiddetle katılıyorum, ben en çok onlara minnettarım, çünkü sıkı diyet yapmıyorum yeşil çay ve suyun gücüne inanıyorum :8:

Benimde her ikisi, ama özellikle baldırlarım sinirimi bozuyor benim ailede bayanların hep kalın bacakları, sizde de öylemi ? genetikmiş birazda çünkü. Hem Senin boyun uzundu yanlış hatırlamıyorsam canım, yine çokta kalın değildir yani, bir de beni gör :19:

Tebrik ederim... aynı boydayız bir zamanlar bende o kilolardaydım, şimdi ne çıtı pıtı duruyosundur :31: Peki en fazla kaç kilo oldun canım ? Yeşil çay ve suyu da sen tavsiye etmiştin sanırım, bu tavsiyene de şiddetle katılıyorum, ben en çok onlara minnettarım, çünkü sıkı diyet yapmıyorum yeşil çay ve suyun gücüne inanıyorum :8:

Benimde her ikisi, ama özellikle baldırlarım sinirimi bozuyor benim ailede bayanların hep kalın bacakları, sizde de öylemi ? genetikmiş birazda çünkü. Hem Senin boyun uzundu yanlış hatırlamıyorsam canım, yine çokta kalın değildir yani, bir de beni gör :19:

Canim en cok 62 olmustum

evet ben ilk 62 yken basladım dikkat etmeye sonra ara verdim biraz cozuttum ama sonradan 59 dan tekrar devam ettim suan zorluyo biraz arada sabitleniyorum ama yılmıcazz hedefe 6 bucuk kilom kaldı :)

aynen ya benimde halalarım annem vücut tipi armut. bacaklar kalın basen var bide kilolular zaten annem o kadar deilde halalarım özellikle belkide diyorum ondan vücudum kilo almaya musaittir genetik birazda ben mesela suan balıketliyim kmse fazlan var demyo.ama ben balıketliliktende cıkmak istedgm için :)

benim de baldırlarım kalın, annemin anneannemin de öyle. genetik diye ben ona takılmıyorum artık. kürdan gibi bacağım olmasındansa böyle olması daha iyi bence :51: tabi herkes çizme giyince içine bi bacak daha girer benim tam dolduruyor :52: o yüzden çizme giymiyorum. ayrıca kısa boylulara da çizme yakışmıyor gibime geliyor....

sabah kahvaltıda sütlü yulaf ezmesi yedim.
1 bardak bitki çayı içtim.
öğlen ananas yemeyi düşünüyorum.
akşam da köfte ve salata muhtemelen.
spor da yaparım inşallah :55:

Selam hatunlar, umarım herkes iyidir :16:

Bugünkü menüm:

sabah 30 dk yürüyüş
kahvaltı: 1 brd. süt (tek şekerli)
ara: yeşil çay
öğle: 2 ad. haşlanmış yumurta, 2 dilim kepekli ekmek
ara: avuç içi kadar mısır ekmeği
birazdan yeşil çay içeceğim, bir topkek var sanırım onuda çayıma yoldaş edeceğim.
30 dk yürüyüş
akşam: yedikten sonra yazacağım.
1,5 lt su (2 'ye tamamlarım yatana kadar)

Bu arada bende kilo bildiriminde bulunayım:
başlangıç: 58
şuan: 57.1 ( 3 gün önce tartıldım ama sonrasında verdiğimi sanmıyorum kaçamaklarım oldu, sabitimdir)

kızlar sabah tartıldım 55.3 çıktım öğleden sonra 55.6 çıktım akşamada 56 yı geçer sanırım:)))neyse en azından artık 57 yi görmesin gözüm:)

Kızlarr yarın ölçü günü ben şimdiden yazayım yarın belki giremem..

Göğüs:88
Bel:64.7
göbek:76.8
kalça:89

kilo:54.4

1.1kilo zayıfladım..yaklaşık5-5.5 cm de bel ve göbekten inceldim..53leri görebilirim inşallah haftaya :26::26:

kızlarr yarın kilo blidirimi var bakalım ne kadar yol katedmişiz :) bu arada kiloları her hafta eklicem değişimleri vücut ölcüleri her hafta eklemicem cnkü karısır ve aralıgı az 1 ay sonunda ölcülüp eklicez onu :)

sabah sütlü yulaf ezmesi yedim

ara öğün olarak elma yiyorum şimdi

akşam da biraz bulgur pilavı ve cacık yicem.

kilom 56.1 bu sabah itibari ile :1:

ama vücut ölçülerimde 1er santim ancak incelmişim :5: neyse yola devam..

kalıcı olsun da zayıflık acelem yok :8:

Son düzenleme:
Back
X