• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

yaza kadar 50 kilo olmak isteyenler günlüğü :)

bugün pazar diye güzel bi kahvaltı yaptım kızlar. bi parca tavada yumurta, peynir, domates, muz,1 tane zeytin ve sekersiz cay :)
arada elma yedim

yarin bahar temizligi gunu cok yorulmazsam bende artik menu bildirimi yapicam kizlar.kontrol altinda tutmak istiyorum.kilo verenleride tebrik ediyorum:))

Kızlar inceldikçe kıyafetler daha hoş durmaya başladı,biraz daha incelmek istiyorum,istediğim inceliğe ,zayıflığa ulaştığımda kilo vermeyi keseceğim,çünkü kuru kemik gibi görünmek istemiyorum:9::9::9:..kalça ve göğüs kısmından çok incelmek istemiyorum..spora devam :10::10:..yediklerime de dikkat edeceğim..bizimkine pek diyet denemez,aç kalmıyoruz dikkat ediyoruz sadece..

Günaydın herkese

Düne göre Kilo 56, 1 cm incelme var. İyi yine de, çünkü çok birşey yaptığım söylenemez.

Sabah klasik kahvaltı:yumurta, yeşillik, zeytin

Kızlar inceldikçe kıyafetler daha hoş durmaya başladı,biraz daha incelmek istiyorum,istediğim inceliğe ,zayıflığa ulaştığımda kilo vermeyi keseceğim,çünkü kuru kemik gibi görünmek istemiyorum:9::9::9:..kalça ve göğüs kısmından çok incelmek istemiyorum..spora devam :10::10:..yediklerime de dikkat edeceğim..bizimkine pek diyet denemez,aç kalmıyoruz dikkat ediyoruz sadece..

sendedwmi gobek problemi var yoksa.bende popo gogus kuculsun istemiyorum buyuklugu iyi ama birax havada dursun:)sguats yapmak lazim cnm.

kızlar kusura bakmayın uzun zamandır yoktum bir kaç gündürdiyeti iyice boşladım canım sıkkın şu arralar ve ben canı sıkkın olunca daha çok yiyemlerdenim malesef ama tekar yoğunlaşıp konsantre olucam :)) inşallah vericem bu kilolaı :))

bugün benim doğum günüm :9:

kahvaltıda haşlanmış yumurta, peynir, zeytin, domates, salatalık yedim. şekersiz çay içtim

ara öğün bi bardak süt

akşam doğum günü sebebiyle fajita, kalamar ve sebze sote yicem. veeee tabi ki doğum günü pastamı :emir_bebek: bi dilim yiyerek sınırlı kalıcam inşallah :1:

kahvaltıda haşlanmış yumurta, peynir, zeytin, domates, salatalık yedim. şekersiz çay içtim

ara öğün bi bardak süt

akşam doğum günü sebebiyle fajita, kalamar ve sebze sote yicem. veeee tabi ki doğum günü pastamı :emir_bebek: bi dilim yiyerek sınırlı kalıcam inşallah :1:

Doğum günün kutlu olsun, sağlıklı nice yıllar dilerim.

bu arada fajita nedir?

Ben öğlende nohutlu pilav ve yoğurt yedim..akşama bilmiyorum.
Atıştırmalarla geçer, belki biraz egzersiz yaparım, belirsiz yani.

İyi akşamlar...

Doğum günün kutlu olsun, sağlıklı nice yıllar dilerim.

çok teşekkür ederim. inşallah hepimiz sağlıklı uzun ömürlü oluruz.

fajita Meksika yemeği sanırım. ama aslında bizim et soteye benziyor. etin antrikot kısmını pişiriyorsun bol kırmızı ve yeşil biberle. yanında da salsa sosu yeniyor. sosun biri dometesli bibierli salata...
ama baharatlardan sanırım çok ayrı bi tadı oluyor. et soteyi sevmem mesela adından mıdır nedir bunu çok seviyorum. bi de lavaş gibi ekmeği oluyor yanında. tabi ben ekmeği yemedim.

selam kızlarr bugünkü yedigim menum
kahvaltı: kahvaltılık gevrek,süt
ögle: köfte ve 3 kasık pirinc pilavı, yogurtlu semizotu
aksam: 1 tane kabak dolması ve yogurt
az sonrada bi kahve iccem canım cektii :)

Günaydın

Sabah flakes yedim değişiklik olsun.

Kendimi halsiz hissediyorum arkadaşlar, zor kalkıyorum. Spor falan yok malesef. Kan değerleri düştü yine galiba...Hep sınırda gezinir benimki, yine bir tahlil yaptıracağım. Hem enerjik kalıp, hem nasıl kilo verilir bilen var mı?

selam kızlarr bugünkü yedigim menum
kahvaltı: kahvaltılık gevrek,süt
ögle: köfte ve 3 kasık pirinc pilavı, yogurtlu semizotu
aksam: 1 tane kabak dolması ve yogurt
az sonrada bi kahve iccem canım cektii :)

Çok güzel, blume...Azcık yiyorsun, doyuyor musun? Devam et...

sabah : haşlanmış yumurta, peynir, zeytin, bi dilim ekmek yedim.
ara öğün : bi dilim yaş pasta
akşam : henüz belli değil

inşallah spor yapıcam bugün.

ara öğün bi bardak süt

Geçte olsa doğum gününü kutlamak istedim, sağlıklı huzurlu nice senelere canım.

Bu arada kızlar nerelerdesiniz yahu ? pek ıssız buralar :44:

Valla canlarım,
Benim kafam dağınık...Yediklerimde yaramaz.
yazınca moralim bozuluyor...

Mesela bu öğlen işyerinde, mantı(etsiz!) yoğurt ve kıymalı türlü gibi birşey yedim.
Yemekler iyi değil, bende yanımda birşey taşımak istemiyorum.
T.Kümeli diyetine de başlamadım bu hafta, 2 saatte bir birşey yiyemem ki,saçma geldi...
İştahım çok değil bugünlerde ama öğünlerim düzensiz...

Ben de umut yok yani kızlar, bari siz başarın...

Kızlar ben sınav dönemine girmiş bulunuyorum,eve bile her gün 8 e doğru geliyorum,ödevler,projeler,sınava hazırlık dünyadan koptum haftaya pazartesi değil de diğer pazartesi bitiyor,o zamana kadar tek hedefim kilomu korumak onu da başarabilir miyim bilmiyorum..
Hepinize kolay gelsin canlarım..öptüm..gelcem geri :32::32:

günaydın kızlarrrr :40:

sabah uyanınca ballı limonlu ılık su içtim. kahvaltıda çökelek, domates, salatalık zeytin yicem şimdi.

ara öğün olarak 1 elma yicem.

akşamleyin marketlerdeki minik uzun sandviç ekmeklerinden ( hani 5-6 ekmek bi arada satılıyor ) 1 tane sandviç yapıp yicem peynir ve domates salatalıklı. ve belki biraz cips yerim tv izlerken. çünkü otobüste yolda olucam.

Samsun'a gidiyorum anneannemin yanına, 1 hazirana kadar internete giremiycem yani.. beni çok zorlamazsa rejimimi bozmadan geri dönücem :49: geri döncem kesin, siz de devam ediyorsunuz zaten :34: yemek listemi gitmeden hazırladım walla inşallah sadık kalıcam... pilates lastiğimi de bavula koydum bile :1:

size kolay gelsin kızlar, 1 haziran da görüşürüz :3: :9:

Back
X