- Konu Sahibi Mathildablue
bugün pazar diye güzel bi kahvaltı yaptım kızlar. bi parca tavada yumurta, peynir, domates, muz,1 tane zeytin ve sekersiz cay :)
arada elma yedim
arada elma yedim
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kızlar inceldikçe kıyafetler daha hoş durmaya başladı,biraz daha incelmek istiyorum,istediğim inceliğe ,zayıflığa ulaştığımda kilo vermeyi keseceğim,çünkü kuru kemik gibi görünmek istemiyorum..kalça ve göğüs kısmından çok incelmek istemiyorum..spora devam
..yediklerime de dikkat edeceğim..bizimkine pek diyet denemez,aç kalmıyoruz dikkat ediyoruz sadece..
bugün benim doğum günüm
kahvaltıda haşlanmış yumurta, peynir, zeytin, domates, salatalık yedim. şekersiz çay içtim
ara öğün bi bardak süt
akşam doğum günü sebebiyle fajita, kalamar ve sebze sote yicem. veeee tabi ki doğum günü pastamıbi dilim yiyerek sınırlı kalıcam inşallah
![]()
Doğum günün kutlu olsun, sağlıklı nice yıllar dilerim.
selam kızlarr bugünkü yedigim menum
kahvaltı: kahvaltılık gevrek,süt
ögle: köfte ve 3 kasık pirinc pilavı, yogurtlu semizotu
aksam: 1 tane kabak dolması ve yogurt
az sonrada bi kahve iccem canım cektii :)
bugün benim doğum günüm
kahvaltıda haşlanmış yumurta, peynir, zeytin, domates, salatalık yedim. şekersiz çay içtim
ara öğün bi bardak süt
akşam doğum günü sebebiyle fajita, kalamar ve sebze sote yicem. veeee tabi ki doğum günü pastamıbi dilim yiyerek sınırlı kalıcam inşallah
![]()
Geçte olsa doğum gününü kutlamak istedim, sağlıklı huzurlu nice senelere canım.
Bu arada kızlar nerelerdesiniz yahu ? pek ıssız buralar :44: