bence zamanın olduğunda yorgun olsan bile 15 dk egzersiz yapabilirsin..zaten tüm gün hareket halindeysen iyi ama egzersizlerde çok işe yarıyorevet sadece 3 kg ancak şöyle bir sorunumuz var ben normaldede az yiyen yediklerine dikkat eden abu cubur kültürü olmayan biriyim.. kolanın tadını bılmem cips kuru yemiş bunlar hiç yok benım hayatımda hal böyle olunca neyden kısacagım ben???? sabhları poğaca ıle kahvaltı etmıyorum tam bugday ekmegı ıle kahvaltı yapıyorum su içmeye calısyorum ekmeği sadece sabh yiyorum birde kuru kayısı yemege başladım... spor yapabılsem süper olur ama mesaim 11 saat eve gidince pert oluyorum o yuzden bu kg oluyor size 6 -7 kg :)))
akşam: yarım tabak mantı,yarım tabakta salata. yeşil çay hala içemedim
dıyettede makarna yıyebılırsın cnm 1 caybardagı kuru makarnayı haslayıp yogurtla yersen bısı olmaz yanınada salata oh mıs
bu arada boy 165 , kilo 61
hedef 54
çalışıyorum spor yapmıyorum genel olarak hareketsiz bir hayatım var.
yeşil çayımı içtim ohh mis
yoğurt yağsız olacak biliyorum canım..
Merhaba kızlar. iki gündür girmedim nete canım çok sıkkın.
dün sabah bi simit yedim sadece.
öğlen iş yerinde yedim o yüzden birz fazla kaçırdım akşam telafi ettim onuda. akşam kendime ceza verdim yemedim..
bu sabah ve öğlen yemek yemedim hiç
sadece çay ve bikaç çubuk kreker.
akşam dayanamadım baş ağrım oldu 3 dilim diyet çavdar ekmeğimi kepek ekmeğimi ne olduğunu bilmediğim ekmeğin üzerine az salça sürüp yedim.
akşama kadar da bitki çayları ve çay içtim..
çok kötü bi beslenmem var ya
61.7ydim akşam yatarken
şimdi 61.3 üm..
giden kilolar gerçek kilo değil ama yine de sevindiriyor beni..
akşam: yarım tabak mantı,yarım tabakta salata. yeşil çay hala içemedim
kahvaltımı yaptım
1 dlim ekmek haşlanmış yumurta, zeytin ve peynirle
arkadaşlarla buluşacağım dışarda yemek yemek istemiyorum ama bir şeyler yerim en hafifinden
günaydın :)dün akşam giremedim nete şimdi paylaşayım..dün öğlen menüm:5 kaşık ıspanak yanında küçük bir kase ev yoğurdu çeyrek dilim ekmek..akşam menüm:küçük kase ev yoğurdu, 2 kaşık kadar etsiz nohut ve yanında 2 kaşık kadar pilav ekmek yemedim...aralarda bol su içtim bunlardan 2 bardağı sıcağa yakın suydu..
bugün kalkınca ılık suyumu içtim..kahvaltıda bir yumurta, 2 dilim çavdar ekmeği, şekersiz çay, zeytin,peynir, birazda ev yapımı tereyağ:) şimdilik bu kadar birazdan tarçınlı yeşilçay içmeyi planlıyorum :)
günaydın kızlar :) ılık suyumu içeceğim birazdan
Afiyet olsun canim gayet guzel olmuş menüler ara Ogün yapmayı da unutmayalım ben bir ara bu activa varya meyvesi özellikle kayısıli olanı onu cok yiyordum hem tatli istegimi bastırıyordu hem ara Ogün oluyordu bana bak simdi aklima geldi. bugun gidip en iyisi activa alıyim ben....:)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?