yaza kadar 7 kilom gitsin diyeti :)

yarından itibaren bende varım...30 yaşındayım çevre mühendisliği diplomalı ev hanımıyım :)evliyim ve 3 yaşında bir kızım var..61 kiloyum ve şöyle 57 falan olsam fena olmaz hani..yılbaşından önce yediklerime dikkat ederek ve spor yaparak bir haftada 1 kilo vermişken ipin ucunu tekrar bırakmayı başarabilmiş biri olarak sizleri görünce tekrar ipleri elime almanın zamanı geldi diyorum :)) tek tesellim verdiğim o bir kilocuğu geri almamış olmam:))hepimize kolay gelsin

abur cubura vereceğimiz paralarla güzel güzel kıyafetler alacağız, çantalar, ayakkabılar ohh
aynennn ya bu arada boyum 166cm kesin olarak daha öncekilerde birazcık yalnıs olmus bügün 5 kere kontrol ettim yani ya ben hala yesilçay içmedimmm tadı..... artık sabahları içecegim 2 bardak yoksa akşam ölsem içemiyorum

hoşgeldin inş kısa sürede geri gelmemek üzere gider kilolalarımız

hoşgeldinizz umarım herkez dilediği kiloya kavusurda benimde ilk hedefim 55.. devamıda gelir ins.

günaydınlar...gece uykusuz kalınca güne geç başlayan ben ılık suyumu içerek başladım işe..haşlanmış yumurta, biraz peynir,zeytin ,şekersiz çay ve çok az ekmekle kahvaltı yapacağım...ara öğünden önce de biraz spor yaparım heralde..inş

günaydın :) gece bende çok geç yattım ilk kez birazdan az yürüyüş yapıp kahvaltımı yaparım afiyet olsun şimdiden

yürüyş yapamadım çok üşündim küçük milföy poğaça ve yarım dilim ekmekle az peynir zeytin falan yedim

Hosgeldin canim yaza kadar gidecek bu kilolar gırtlağımızı tutacağız yaza citir bayanlar olarak gireceğiz...

Kizlar isim vardı ancak girebiliyorum aksama yemeğe misafirlerim var.. Su ana kadar olan menumu yaziyim gece gene girerim

Kalkınca 2 bardak su verir kupa yeşil çay

Sabah : 1 dilim beyaz ekmek yedim kalmamış Çavdar ekmegim, 1 parça beyaz peynir, domates, zeytin sekersiz çay

Ara : 1 mandalina

Öğlen : 1 kepçe mercimek çorbası

Kalan menüm aksama görüşürüz kizlar.......

canım sıkkın ve kendimi yemeğe vermek istiyorum. Zor tutuyorum kendimi

Bulunduğum işten dolayı tüm gün oturuyorum fazla bir kilom yok hatta dışardan bakılırsa hiç yok çunku epey ince kemıklıyım ancak benım 50 kg olmam lazım 53 kg yım bir 3 kg vermem lazım ..
Bunun için hersabah tam bugday ekmeği ile kahvaltı yapıyorum zeytın peynır domates bazen yumurta tatlı hıc yok sadece kuru meyve var ekmekte ozellıkle abak dılım kadar oda tam bugday ekmegı bır an once kılo vermeyı dılıyorum cunku ben hıc kılolu olmadım....

sadece 3kg ne güzel hosgeldinn

sabah:1 haşlanmış yumurta,biraz beyaz peynir,1 yemek kaşığı kadar lor peynir ve domates ile her zamanki kahvaltımı yaptım:)
öğlen:yarın tabak salata,biraz peynir yedim.aralarda 3-4 tane k.kayısı.akşamda mantı var olabildiğince az yiyeceğim

sadece 3kg ne güzel hosgeldinn

evet sadece 3 kg ancak şöyle bir sorunumuz var ben normaldede az yiyen yediklerine dikkat eden abu cubur kültürü olmayan biriyim.. kolanın tadını bılmem cips kuru yemiş bunlar hiç yok benım hayatımda hal böyle olunca neyden kısacagım ben???? sabhları poğaca ıle kahvaltı etmıyorum tam bugday ekmegı ıle kahvaltı yapıyorum su içmeye calısyorum ekmeği sadece sabh yiyorum birde kuru kayısı yemege başladım... spor yapabılsem süper olur ama mesaim 11 saat eve gidince pert oluyorum o yuzden bu kg oluyor size 6 -7 kg :)))

yeni bir konu açmıştım canım o sıkkın canım.

akşam mercimek yemeği ve yoğurt yedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…