evet onlar kötülokum mu ıyk kötü onlar kötü
evet onlar kötükim eve aldıysa bunu
aynennn yaabur cubura vereceğimiz paralarla güzel güzel kıyafetler alacağız, çantalar, ayakkabılar ohh
yarından itibaren bende varım...30 yaşındayım çevre mühendisliği diplomalı ev hanımıyım :)evliyim ve 3 yaşında bir kızım var..61 kiloyum ve şöyle 57 falan olsam fena olmaz hani..yılbaşından önce yediklerime dikkat ederek ve spor yaparak bir haftada 1 kilo vermişken ipin ucunu tekrar bırakmayı başarabilmiş biri olarak sizleri görünce tekrar ipleri elime almanın zamanı geldi diyorum :)) tek tesellim verdiğim o bir kilocuğu geri almamış olmam:))hepimize kolay gelsin
hoşgeldinizzyarından itibaren bende varım...30 yaşındayım çevre mühendisliği diplomalı ev hanımıyım :)evliyim ve 3 yaşında bir kızım var..61 kiloyum ve şöyle 57 falan olsam fena olmaz hani..yılbaşından önce yediklerime dikkat ederek ve spor yaparak bir haftada 1 kilo vermişken ipin ucunu tekrar bırakmayı başarabilmiş biri olarak sizleri görünce tekrar ipleri elime almanın zamanı geldi diyorum :)) tek tesellim verdiğim o bir kilocuğu geri almamış olmam:))hepimize kolay gelsin
günaydınlar...gece uykusuz kalınca güne geç başlayan ben ılık suyumu içerek başladım işe..haşlanmış yumurta, biraz peynir,zeytin ,şekersiz çay ve çok az ekmekle kahvaltı yapacağım...ara öğünden önce de biraz spor yaparım heralde..inş
yarından itibaren bende varım...30 yaşındayım çevre mühendisliği diplomalı ev hanımıyım :)evliyim ve 3 yaşında bir kızım var..61 kiloyum ve şöyle 57 falan olsam fena olmaz hani..yılbaşından önce yediklerime dikkat ederek ve spor yaparak bir haftada 1 kilo vermişken ipin ucunu tekrar bırakmayı başarabilmiş biri olarak sizleri görünce tekrar ipleri elime almanın zamanı geldi diyorum :)) tek tesellim verdiğim o bir kilocuğu geri almamış olmam:))hepimize kolay gelsin
canım noldu? ama sen sakın bozma. yani ye istersen ama miktarını ayarla sonra pişman olabilirsin :)bendede oluyo yiyorum yiyorum sonra ...canım sıkkın ve kendimi yemeğe vermek istiyorum. Zor tutuyorum kendimi
sadece 3kg ne güzelBulunduğum işten dolayı tüm gün oturuyorum fazla bir kilom yok hatta dışardan bakılırsa hiç yok çunku epey ince kemıklıyım ancak benım 50 kg olmam lazım 53 kg yım bir 3 kg vermem lazım ..
Bunun için hersabah tam bugday ekmeği ile kahvaltı yapıyorum zeytın peynır domates bazen yumurta tatlı hıc yok sadece kuru meyve var ekmekte ozellıkle abak dılım kadar oda tam bugday ekmegı bır an once kılo vermeyı dılıyorum cunku ben hıc kılolu olmadım....
can sıkmak yok lütfen bu arada bende katıldım aranıza sevgiler hanımlar:)))canım sıkkın ve kendimi yemeğe vermek istiyorum. Zor tutuyorum kendimi
sadece 3kg ne güzelhosgeldinn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?