yaza kadar 7 kilom gitsin diyeti :)

Ne öğretmenisin canim?

Sabah ki menüm sabah dediysem geç kalktım bugun Çavdar ekmegine kasarli tost simdi de bir mandalina yiyorum

Ara öğünleri atlamayalim kizlar mutlaka ara Ogün yiyelim bir meyve, bir diyet bisküvi, süt, fındık ceviz badem, grisini gibi.....

ben bugün daha sporumu yapmadımm :18: bacağım daha iyi oldu gibi... birazdan çok zorlamadan yapıcam ama yarın sabah tekrar programıma dönücem

Ara öğünleri atlamayalim kizlar mutlaka ara Ogün yiyelim bir meyve, bir diyet bisküvi, süt, fındık ceviz badem, grisini gibi.....
ben ara öğünlerde yarım elma-portakal 3-4 tane kuru kayısı felan yiyorum canım sen yeşil çay içiyomuydun? ben bitürlü alışamadım en fazla 2 bardak

ben ara öğünlerde yarım elma-portakal 3-4 tane kuru kayısı felan yiyorum canım sen yeşil çay içiyomuydun? ben bitürlü alışamadım en fazla 2 bardak

Ben yeşil çay iciyorum canim bende ilk baslarda alışamamıştım sana bergamot otlusunu tavsiye ederim icimi daha kolay ben onunla alıştım yeşil çay icmeye......

Kizlar menüleri yazmıyorsunuz hadi bakalım bugun ku menüleri görelim gerçi benim ki pek iç acı değil ama yazıyorum...

Sabah : 2 dilim Çavdar ekmegine kasarli tost

Ara : 1 mandalina hersey buraya kadar cok guzel di

Oglenligin cocuklar burger king isteyince dayanamadım bende yedim ama bugun cok is yaptım butun evi temizledim üzgünüm bir daha olmayacak...(((

Aksam : 1 tabak ispanak yemeği, bir kase yoğurt 2 dilim tam buğday ekmegi

1 kupa da yeşil çay içeceğim birazdan.....

sabah yarım dilim ekmekle küçük bir milföy poğaça yedim. arada yeşil çay içtim. akşamüstüde mantı yedim yememem gerekiyordu ama çok canım çekmişti akşam yemek yemeği düşünmüyorum karnım çok tok yeşil çay içip meyve yerim D:

bende yazayım. sabah:1 tane haşlanmış yumurta,yarım domates,1 dilim kaşar peynir,yaklaşık 1 yemek kaşığı lor peynir
öğlen:makarna yaptım şöyle bi yarım tabak yedim azıcıkta salata ile
akşam: 1 kase çorba ve 1 dilim ekmek. ararda yarım elma,1 portakal ve 4-5tane kuru kayısı. yeşil çay içmedim daha

buraya bu konuyu açmasaydım bırakırdım şimdiye kadar :) inş istediğimiz kiloya ulaşıncaya kadar bırakmayız

yalnız bişey dicem o lokumlar hala dolapta bana bakıyoor şaka şaka yemicem kararlıyım!! 2-3 tanecik tamam ama fazla cıks cıks cıks

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…