Izgara türü bişeyler yemeğe çalış tatlım bak sabah ki menün süper olmuş sakın disardaydim diye öğleni de bozma böyle devam.....
Günaydın canim ılık suyun icine birşeyler koyuyormuşum kimi sirke, bal gibi birşeyler koyuyorda o yüzden sordum....
şu harekersizlik yok mu yabende o koltuktan bu koltuğa geçiyorum sadece:)
evet gerçek kilo değil ama dikkat etmezsek daha da alacağız
Merhaba canim gercekten sağlıksız bir menü olmuş sabah ve öğlen hic yememissin kilo vereceğim diye saglıgını da bozma canim az da olsa birşeyler yemeğe çalış.
evdemisin çalışıyormusun canım?
sağlığımı bi ara bozmuştum çok fazla çarpıntı ve estrasistolmu deniyor neyse ondan olmuştu.
şimdi biraz biraz yiorum ama dün öyle bişey yaptım kendime. canım çok sıkkın, öyleyken istesemde yiyemiyorum boğazımda düğümleniyor herşey.
Herkese merhaba kızlar..
bugün yediklerimi sayayım size..
sabah kahvaltı yok, işe gider gitmez içtiğim rezene çayım, öğlene kadar bikaç çubuk kreker sadece. bitki çayları ve çay(şekersiz)
öğlen iki dilim uno nun tam tahıllı çavdarmı yine bakmadım ne olduğuna ekmek ve az salça.
akşam 1 tane simit.
gün boyunca (5-10 adet) çay
kilo gitmemiş 61. 3
çok hızlı kilo vermek isterken sanırım veremiyorum
akşam yemeğimi yemiş bulunuyorum :) menüm bol acı biberli limonlu mercimek çorbası,çeyrek ekmek,etsiz nohut yemeği ( baklagil pişirince ye ye bitmek bilmiyor ya :)) 2 adet biber turşusu :)...
yemek olayı bitti bugünlük :) 1 saat sonra stepperda 300adım yapmayı planlıyorum ...
Bu aradaa ben Karatay hocanın beslenme planına uygun beslenmeye calısyorum tek deldiğim sey sabhları 1 dilim de olsa tam buğdayda olsa ekemek yemem öptüm sizi:)))
Herkese merhaba kızlar..
bugün yediklerimi sayayım size..
sabah kahvaltı yok, işe gider gitmez içtiğim rezene çayım, öğlene kadar bikaç çubuk kreker sadece. bitki çayları ve çay(şekersiz)
öğlen iki dilim uno nun tam tahıllı çavdarmı yine bakmadım ne olduğuna ekmek ve az salça.
akşam 1 tane simit.
gün boyunca (5-10 adet) çay
kilo gitmemiş 61. 3
çok hızlı kilo vermek isterken sanırım veremiyorum
gerçekten az yiyorsun o kesinlikle doğru ama sanırım yanlış olan da bu arkadaşım..beyin bu durumda depolama yapıyormuş bunu heryerde okuyoruz..biraz daha dengeli beslenebilsen kilo verebilirsin bence...ne bileyim mesela akşam bi simit yerine aynı kaloride ama hem gözünü hem mideni dolduracak başka bişey yesen daha etkili olabilir gibi ne dersin ?
afiyet olsun canımakşam yemeğimi yemiş bulunuyorum :) menüm bol acı biberli limonlu mercimek çorbası,çeyrek ekmek,etsiz nohut yemeği ( baklagil pişirince ye ye bitmek bilmiyor ya :)) 2 adet biber turşusu :)...
yemek olayı bitti bugünlük :) 1 saat sonra stepperda 300adım yapmayı planlıyorum ...
aynen bende öyle. eve gidip gelirken 5-7 dk yürüyorum o kadar.çalışıyorum ama oturarak
canım cidden çok az besleniyorsun buna rağmen kilo gitmiyor birama biraz daha beslensen
aman yaa gündüz kendime hakim olan ben akşam olup da eşim geldi mi çok zorlanıyorum ..aynı durumda olan varmı aranızda yoksa ben tekmiyim? yemek olayı bitti demiştim ama küçük de olsa kaçamak yaptım kocam saolsunpöff bana...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?