yaza kadar 7 kilom gitsin diyeti :)

Merhaba hanımlar,
Sabah 08,00: 1 bardak sıcak limonlu su
08.30: 1 dilim tam bugday ekmeği
1 yumurta
1 büyük dilim kezi ezine peyniri
10 tane zeytin
3 tane chery domates
sekersiz çay

ara:2 kuru erik 3-4 parça ceviz findık

öğlen:mercimek corbası ve tavuk sote ekmeksiz ve tavuk sotenin suyu yok

bitki çayı

şimdi ise şekersiz nescafe ve unonun grisinisi tek porsıyon olanlardan )

su cok ıcmedım aralarda sekersız cay ıctım su ıcıcem bırazdan iş yerınde abdest almak zor oldugundan su konusunu bıraz ertelıyorum
akşam ise annem ne yaptıysa o muhtemelen sebze yemeği ve ekmek yemeği planlamıyorum sevgiler sizler ne yediniz??

Bu aradaa ben Karatay hocanın beslenme planına uygun beslenmeye calısyorum tek deldiğim sey sabhları 1 dilim de olsa tam buğdayda olsa ekemek yemem öptüm sizi:)))

öğle menüm biraz geçiştirme gibi oldu bugün sadece mercimek çorbası yedim..yaklaşık bir saat sonra büyük bir bardak sıcak su içtim beni rahatlatıyor ve zayıflarken tercih ettiğim bir durum ..ara öğün kabul edilebilecek bir sütlü kahvem ve yanında atıştırmalıklarım var :) ayrıca bugün stepper ile 300 adım yaptım..
amacım zayıflamaktan çok sıkılaşmak o yüzden sanırım steppera daha fazla yer vermeliyim :S

şu harekersizlik yok mu ya bende o koltuktan bu koltuğa geçiyorum sadece:)

evet gerçek kilo değil ama dikkat etmezsek daha da alacağız

evdemisin çalışıyormusun canım?

Merhaba canim gercekten sağlıksız bir menü olmuş sabah ve öğlen hic yememissin kilo vereceğim diye saglıgını da bozma canim az da olsa birşeyler yemeğe çalış.

sağlığımı bi ara bozmuştum çok fazla çarpıntı ve estrasistolmu deniyor neyse ondan olmuştu.
şimdi biraz biraz yiorum ama dün öyle bişey yaptım kendime. canım çok sıkkın, öyleyken istesemde yiyemiyorum boğazımda düğümleniyor herşey.

Herkese merhaba kızlar..
bugün yediklerimi sayayım size..
sabah kahvaltı yok, işe gider gitmez içtiğim rezene çayım, öğlene kadar bikaç çubuk kreker sadece. bitki çayları ve çay(şekersiz)

öğlen iki dilim uno nun tam tahıllı çavdarmı yine bakmadım ne olduğuna ekmek ve az salça.

akşam 1 tane simit.

gün boyunca (5-10 adet) çay

kilo gitmemiş 61. 3

çok hızlı kilo vermek isterken sanırım veremiyorum

sabah 3 mil yürüdüm . sabah dediğim şey genelde öğlen oluyor aslında tatildeyim diye yatıyorum birazdan yeşil çayımı içerim

gerçekten az yiyorsun o kesinlikle doğru ama sanırım yanlış olan da bu arkadaşım..beyin bu durumda depolama yapıyormuş bunu heryerde okuyoruz..biraz daha dengeli beslenebilsen kilo verebilirsin bence...ne bileyim mesela akşam bi simit yerine aynı kaloride ama hem gözünü hem mideni dolduracak başka bişey yesen daha etkili olabilir gibi ne dersin ?

akşam yemeğimi yemiş bulunuyorum :) menüm bol acı biberli limonlu mercimek çorbası,çeyrek ekmek,etsiz nohut yemeği ( baklagil pişirince ye ye bitmek bilmiyor ya :)) 2 adet biber turşusu :)...

yemek olayı bitti bugünlük :) 1 saat sonra stepperda 300adım yapmayı planlıyorum ...

afiyet bal şakar olsun canım hemen gitsin kilo yapmasınlar

canım cidden çok az besleniyorsun buna rağmen kilo gitmiyor bir ama biraz daha beslensen

afiyet olsun canım
dengeli beslenicem yarından itibaren.
çalışıyorum ama oturarak
aynen bende öyle. eve gidip gelirken 5-7 dk yürüyorum o kadar.
canım cidden çok az besleniyorsun buna rağmen kilo gitmiyor bir ama biraz daha beslensen

farkındayım canım da mide küçülürmü diye bekliyorum açıkçası.
yarından itibaren daha düzenli beslenicem. sigarayıda çoğalttım şu aralar. ona da ayrı bi çözüm gerekli:18:

canım sigarayı genelde çay ve kahveyle özdeştirerek içiyorsan bir süre bitki çayları iç hem sigara isteğin olmaz hemde zayıflamana yardımcı olur

ben o kadar bile yürüyemiyorum sürekli dolmuşlar püff

Son düzenleme:
aman yaa gündüz kendime hakim olan ben akşam olup da eşim geldi mi çok zorlanıyorum ..aynı durumda olan varmı aranızda yoksa ben tekmiyim? yemek olayı bitti demiştim ama küçük de olsa kaçamak yaptım kocam saolsun pöff bana...

alxfa;

suyu, bitki çaylarını ..vs miden doluyken tüketmemeye çalışabilir misin? açken içmek gerekiyormuş suyu..tokken içildiğinde mideyi büyütmekten başka bir işe yaramıyormuş..mide dolu olduğu için mideyi genişletirmiş..ama açken içtiğinde mideden bağırsaklara çabuk geçermiş...diye okumuştum uygulamaya çalışıyorum..veee ekmek çok önemli sabah kahvaltı dışında yememeye çalışıyorum 2 gün sonra biraz fazla yesem mide rahatsız oluyor zaten özel bir çaba harcamana gerek yok ama dengeli beslenmeye dikkat et zayıflayayım derken daha çok kilo alma sonra..

Son düzenleme:

canım ben ailemle yaşoyorum ve annem babmı da diyete soktum :d o açıdan hiç zorluk yok

Bugun ku menüm

Sabah :2 bardak su, 1 kupa yeşil çay

1 tane krep, yarım haslanmis yumurta, peynir domates sekersiz çay

Ara : kahve aradan sayılmaz ama yaziyim dedim

Öğlen : 1 dilim börek, ayran

Ara : 1 mandalina

Aksam : etli bezelye yemeği, 2 dilim ekmek

Simdi yine yeşil çay içeceğim....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…