yaza kadar 7 kilom gitsin diyeti :)

valla ben 1 haftadır felan yürüyorum bişey olmamıştı:26: ama dün başka bir spor videosu yaptım yarısına kadar dayanabildim heralde ondan yarın napsamki ben ara vermek istemiyorum

ben lessıe yapmıyorum artık kosu bandıda yurucem bıde ender saracın 10 hareketlık ınceltıcı vıdeosu var onu yapcam

ben lessıe yapmıyorum artık kosu bandıda yurucem bıde ender saracın 10 hareketlık ınceltıcı vıdeosu var onu yapcam
bende artık sıkıldım aynı videodan..bide ben 4ve 5.mil videolarını bulmamıştım 3 yapıyodum oda acayip sıktı bide canım o videoyu bende yapmak istiyorum nerden bulabilirim

selam kızlar sabah çok az yedim ama misafirlerimiz geldiği için pasta börekten yemem gerekti vicdan azabı çekiyorum akşam yemeği yemeği yemeyeceğim ve inş akşam yüryüş yapacağım

Yalnız degilsin canim bende bugun kayınvalideme gittim misafirleri vardı orda biraz börek çörek yedim ama aksam yemedim belki bir meyve yerim yeşil çay iciyorum simdi. Ara da olur böyle yola devam....

pasta börekmi olmadıı afiyet olsunn şekerim benimde bacağım fena ağrıyor bende yüricektim vazgeçtim

bencede hiç olmadı ama misafirim vrken yememek ayıp olacaktı hem de yaparken o kadar gzeldiler ki ben yarın yürücem inş D:

Yalnız degilsin canim bende bugun kayınvalideme gittim misafirleri vardı orda biraz börek çörek yedim ama aksam yemedim belki bir meyve yerim yeşil çay iciyorum simdi. Ara da olur böyle yola devam....

evet yola devam ya çok veremesem bile daha sağlıklı besleniyorum ama o göbekte gidecek

kızlar kendinizden de bahsetsenize birazcık

Canim ben 32 yaşındayım bir kizim bir oğlum var çalışmıyorum evdeyim kizim 8 oğlum 6 yasinda evlendiğimde 51 kiloydum evlilik yaradı 60 kiloyla kizima hamile kaldım 80 kiloyla dogum yaptım zar zor 68 indim ki oğluma hamile kaldım tekrar 83 kilo oldum dogum da. Gecen yaza kadar 66 kiloydum bir ara cok düzgün bir diyet yapmıştım o da kadinlar kulubünde 5. Takımda onlarla beraber 61,5 indim fakat tam okul açılış dönemine geldiginden fazla yazamadigim icin kendi istegime ayrıldım. Simdi kalan kilolarımı sizlerle beraber vermek istiyorum. Benden bu kadar sizleri de tanımak isterim....

ne kadar güzel genç yaşta 2 tane çocuğun var

ben 24 yaşımdayım, bekarım, öğretmenim:d ben diyet konusuna çok dadanmamıştım. lise yıllarımda 50lilerdeydim ama son yıllarda 60ı görmeye başladım geçen yıl 54ü gördm yine ama 1 yıl bakmadım ya da çok baktım ve geçen hafta 60ı gördüm hedefim 53e inmek bakalım . hep beraber verelim kiloları

Cok gencsin canim sende, şimdiden verelim ki ılerde evlilik falan (ornek olarak ben mesela) daha kilo alımlarının cok olduğu dönemler. Aslında ben hep diyete başlarken kendime yasaklar koymayı değilde herseyden azar azar yemeyi uygun görüyorum yoksa yasaklara basa çıkmak cok zor mesela eskiden 2 tane lahmacun yerken simdi 1 tane yiyorum herseyden az da olsa yeme taraftarıyım sen ne düşünüyorsun bu konuda?

aynen tatlım porisyon küçültmek önemli ve bunu yaşam tarzı haline getirmek gözümüz aç resmen yokse mide çok çabuk doluyor

evet verelim gitsin kilolar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…