sabah 7.30 da kalktım. bir bardak ılık süt içtim
öğlene kadar 3 bitki çayı şekersiz, 2 çay şekersiz,
öğlen bulgur pilavı az yoğurt..
öğleden sonra bitki çayı normal çay neskafe..( kaçar tane içtim bilmiyorum) hepsi şekersiz.
Akşam bulgur pilavı yoğurt:)
dünden kalmıştı çok yapmışım pilavı şükürki bitti
şimdi neskafe içtim yarım çikolata yedim dayanamadım.. :18:
hım bişi olmaz spor yapabilyor musun peki ben yapamıyorumüşeniyorum
yok canım ya. masa başı çalışıyorum spor yapmıyorum. bazen kendi getir götür işlerimi kendim yapıyorum o spor sayılırmı
akşamları vaktim oluyor ama bende üşeniorum ne yalan söylim
birlikte kilo vermek isteyen kızlar hadi bekliyorumşimdiye kadar yorum yapan arkadaşlarım 60 civarı ve biz 53leri görmek istyoruz
Ben de katılabilirim aranıza eyer kabul ederseniz 61,5 kiloyum 57 falan olsam yeter bana
ohhh afiyet olsun canım yağ, kil,o selülit olarak gitsinler inşallah
tabi ki gel beraber gaza gelelim canım
tebriklercnm bende 60mı bı gorebılsembugün tartıldım!! ve 59.1 çıktıışaşırdım valla 2kiloda gitti geriye 5-6 kilo kaldı
selam kızlar sabah çok az yedim ama misafirlerimiz geldiği için pasta börekten yemem gerektivicdan azabı çekiyorum akşam yemeği yemeği yemeyeceğim ve inş akşam yüryüş yapacağım
selam kızlar sabah çok az yedim ama misafirlerimiz geldiği için pasta börekten yemem gerektivicdan azabı çekiyorum akşam yemeği yemeği yemeyeceğim ve inş akşam yüryüş yapacağım
mrb. keşke hepsinden azar azar yeseydin. ama insan bi başladımı sonu gelmiyor malesef..
yemek yedikten sonra yeşil çay iç. ben böyle teselli buluyorum çok yediğimde..
acıktım ya. öğlen o kadar yememe rağmen..
eşime makarna yapıyorum kendim yemicem ama sanırım bi iki çatal alırım
pasta börekmi olmadııselam kızlar sabah çok az yedim ama misafirlerimiz geldiği için pasta börekten yemem gerektivicdan azabı çekiyorum akşam yemeği yemeği yemeyeceğim ve inş akşam yüryüş yapacağım
pasta börekmi olmadııafiyet olsunn şekerim benimde bacağım fena ağrıyor bende yüricektim vazgeçtim
öğle yemeğimi tarif ettindıyettede makarna yıyebılırsın cnm 1 caybardagı kuru makarnayı haslayıp yogurtla yersen bısı olmaz yanınada salata oh mıs
valla ben 1 haftadır felan yürüyorum bişey olmamıştı:26: ama dün başka bir spor videosu yaptım yarısına kadar dayanabildim heralde ondanbenımde bacakla ayaklarım agrıo cnm sende lessıe yapıodun sanırım o agrıttı bızım bacakları yoksa
öğle yemeğimi tarif ettinbende az yiyince zararı gelmiyo diye biliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?