yaza kadar 7 kilom gitsin diyeti :)

hım bişi olmaz spor yapabilyor musun peki ben yapamıyorum üşeniyorum

hım bişi olmaz spor yapabilyor musun peki ben yapamıyorum üşeniyorum

yok canım ya. masa başı çalışıyorum spor yapmıyorum. bazen kendi getir götür işlerimi kendim yapıyorum o spor sayılırmı

akşamları vaktim oluyor ama bende üşeniorum ne yalan söylim

yok canım ya. masa başı çalışıyorum spor yapmıyorum. bazen kendi getir götür işlerimi kendim yapıyorum o spor sayılırmı

akşamları vaktim oluyor ama bende üşeniorum ne yalan söylim

bende normalde eve gelince koltuk bile değiştiremiyorum ama tatildeyim şu an yine üşeniyorum D:

Günaydın bende uzun zamandır 60 larda seyir halindeyiz su 50 leri görmek nasip olmadı gitti canim yaa.....

ohhh afiyet olsun canım yağ, kil,o selülit olarak gitsinler inşallah

tabi ki gel beraber gaza gelelim canım

Geldim o zaman gerçi bu hafta adet donemindeyim fazla verebilirmiyim bilmiyorum. Ama olsun ben yediklerime dikkat edeceğim. Mesela bu sabah
2 dilim tam buğday ekmegi, 2 k.t. Peynir, 4 zeytin 2 si siyah 2 si yesil domates biber, sekersiz çay la yaptım kahvaltimi

yeni gelenlere hoşgeldiniz diyimm bende sabah 3 mil yürümeyi planlıyodum... 1mil bile zor yürüdüm hem bacaklarım ağrıdı hemde çok sıkıldım :26: ama olsun 2mil zar zor tamamladım ve 15 dk egzersiz yaptım (canım cıktı ama) kahvaltıda da penir,domates,salatalık,haşlanmış yumurta yedim.ekmek yemedim tabii cuma yine tartılıcam.bu arada belim incelmişmi bana mı öyle geliyor bilmiyorum ama göbeğim olduğu gibi orda

öğlen yemeğimi yedim geldim. yemek de sayılmaz ama
yumurta kırdım yedim kepekli ekmek 3 dilim. fazla kaçırdım ekmeği sanırım.
sabah yemedim bişey. öğlene kadar bikaç bitki çayı normal çay içtm.
akşam yememeyi düşünüyorum kısmet:)
adetin son günü bugün. değişme yok bikaç gün sonra görürüm heralde:) bide düzenli olarak buraya sabah akşam kilomu yazcam.
artarsa utanırım kendimden belki yemem

selam kızlar sabah çok az yedim ama misafirlerimiz geldiği için pasta börekten yemem gerekti vicdan azabı çekiyorum akşam yemeği yemeği yemeyeceğim ve inş akşam yüryüş yapacağım

bugün tartıldım!! ve 59.1 çıktıı şaşırdım valla 2kiloda gitti geriye 5-6 kilo kaldı
tebriklercnm bende 60mı bı gorebılsem
selam kızlar sabah çok az yedim ama misafirlerimiz geldiği için pasta börekten yemem gerekti vicdan azabı çekiyorum akşam yemeği yemeği yemeyeceğim ve inş akşam yüryüş yapacağım

sabah yemıssın cnm spor yaparsan yakarsın bısıcık olmaz

mrb. keşke hepsinden azar azar yeseydin. ama insan bi başladımı sonu gelmiyor malesef..
yemek yedikten sonra yeşil çay iç. ben böyle teselli buluyorum çok yediğimde..
acıktım ya. öğlen o kadar yememe rağmen..
eşime makarna yapıyorum kendim yemicem ama sanırım bi iki çatal alırım

dıyettede makarna yıyebılırsın cnm 1 caybardagı kuru makarnayı haslayıp yogurtla yersen bısı olmaz yanınada salata oh mıs

pasta börekmi olmadıı afiyet olsunn şekerim benimde bacağım fena ağrıyor bende yüricektim vazgeçtim

benımde bacakla ayaklarım agrıo cnm sende lessıe yapıodun sanırım o agrıttı bızım bacakları yoksa
valla ben 1 haftadır felan yürüyorum bişey olmamıştı:26: ama dün başka bir spor videosu yaptım yarısına kadar dayanabildim heralde ondan yarın napsamki ben ara vermek istemiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…