Yaza kadar en az 20 kilo..

AdaisyLove

Guru
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
8 Kasım 2013
9.262
11.891
498
  • Güncelleme 85 ile başladığım kilo macerasına 67.5 ile devam ediyorum aslında 64 ü de gördüm ama.biraz kacirinca bu kiloya çıktım.
Su an ki hedefim 59 58 vereceğim kilo 7 8 ..
kartanesi58 kankisimle birlikte burda devam edeceğiz bize katılmak isteyen olursa gelin hep beraber fazlaliklarimizdan kurtulup yaza zayıf ve fit girelim.
Başlamak basarmanin yarisidir. .

Ariver 66.3 >66.3>> >> 1.68>>>>>>>> 60
Kartanesi58 68 >66>>>>> 1.63>>>>>>>> 60
Ozlem_eren 77.9 >76.9>>>>>1.64>>>>>>>> 65 Nisaeylemmir 103.5>100.9>>>1.63>>>>>>>>73

Eklentiler

• FB_IMG_1454506814088.webp
    16,5 KB · Görüntüleme: 139
Son düzenleme:
Öncelikle başın sağolsun diliyorum.. kardeşinle ilgili açtığın konuyu okumuştum ama en son yoğun bakımda olduğunu biliyordum. İnan çok üzüldüm..

Benimde 6 aylık bebeğim var hem anne sütü hemde mama veriyorum..
Bende kilo vermeyi çok istiyorum. Şu an 75 kiloyum 60 kilo olmak istiyorum nerden ve nasıl başlayacağımı bilemiyorum.. ??

Evet hatırladım seni canım. . Çok teşekkür ederim. .
Bizim diyeti mız biraz farklı olucak.
Ben kardeşim ölmeden önce başlamıştım. . Ölümünden sonra sütüm azalınca kesilecek diye korkup bıraktım .. ama dedim ya stresli olduğum zamanlar yemeğe vururum kendimi. .
Sana bir örnek listemi yazacam şimdi. .
Öncelikle abur cubur hamur işi asitli içecekler sade soda hariç. .
Bunların süte bir artışı yok canım. .
Sabah : 1 yumurta 6 zeytin biraz peynir 1 bardak çay 1 dilim kepek ekmegi
Ara : 1 elma 2 mandalina
Öğlen : 6 kaşık sebze yemeği salata bir dilim ekmek.. sebze yemeğinde patates varsa ekmek yemiyordum
Ara :1 elma 1 nar
Aksam: balık ızgara salata çorba
Ara :1 elma yatmadan önce süt şekersiz. .

Spor olarak kızımı arabaya koyup yuruyordum en az 40 dk..
8 bardak su içiyorum.
Günde en fazla iki fincan şekersiz Türk Kahvesi. .
Bitki Çayı olarak rezene..
İlk 2 gün çok zorlanmistim özellikle emzirdikten sonra deli gibi acikiyordum şu içip midemi kandiriyordum

Bende bir ara iyi motive olmuştum 1 ayda 3 kilo vermiştim sonra sutum azalıyor diye yavaştan yemeğe başladım sonra saldim iyice...
Şimdi ise giydiğim kıyafetler yakışmıyor L beden giniyorum ve aynaya bakmak istemiyorum. Spor yapamıyorum çünkü havalar soğudu bebegimle dışarı çıkamıyorum yürüyüş yapamıyorum. Kısacası motivasyon yok istikrarım ve kendime güvenim gitti.
Son çare olarak diyetisyene gitmek istiyorum. Bilinçli bir şekilde kilo vermek istiyorum.. Zorlu bir süreç dediğin gibi bebegimi emzirince çok acikiyorum akşama kadar açlığımi bastırmak için 4 lt su içiyorum.

Çok umutsuz olma canım. .
Evde günde 50 mekik çek comelip kalkma hareketi yap olmadı müzik aç oyna...
Sporun her türlüsü iyidir..
Ben de diyetisyene gitmek istiyorum eşim bir türlü destek olmuyor ..
Yine L iyi.. ben XXL giyiyorum. . İğrenç bir fiziğim var.. Boyun kaç bu arada benim 1.68

Bir ara leslie yaptim iyi gelmişti baya terliyodum. Belki biraz dans belki bir kaç sıkılaşma hareketleri ile pekiştirebilirim..

Benim esimde diyet yap falan demiyor bebeğim anne sütü alması daha iyi diyor. .
Bende acele etmiyorum belki bebeğim büyürse kilo vermem kolaylaşır..

Boyum 165 kilo 75 hedefim 60

Seninki yine iyi benimki zayıfla diye itici bir konuşma yapıyor ama o kadar canım. .
Yakın boylarimiz. .
Benim şimdilik hedefim hamile kaldığım 65e dönmek.
Daha sonra 50 leri de hedeflicem

Evet bu sabah itibariyle tartildim kilom 83.6..
Bugün itibariyle başlıyorum. .
Hadi hayirli olsun. .

Kahvaltımi ettim çok şükür. ..
Her zaman güne 1 bardak su ile başlarım..
Kepekli ekmek yoktu diye ekmek yemedim kahvaltıda. ..
1 haşlanmış yumurta
1 yk kadar kıyma
1 kb kutusu peynir tuzsuz
6 zeytin
1 bardak az şekerli çay. ..
Çay hastasıyım normalde kahvaltıda 3 bardak içerim bugün 1 bardak içtim şekeri de yavaş yavaş bırakırım inşallah. .
Su an da ocak da şekersiz kahvem kaynıyor annem ile birlikte içeceğim

Bugünkü sporumu 2 saat pazarda kızım kucağımda dolaşarak yaptım. . Çok yoruldum. . Şimdi de ev temizliği bekler. .

Bu da öğle yemeğim
1 domates
200 gr kiymaya maydanoz kırmızı biber sarımsak koyarak blendirdan geçirip yağlı kağıtla fırında pisirdim. .
1 tane de biber

Eklentiler

• 20151026_125250.webp
    24,1 KB · Görüntüleme: 98
Aksam yemegi : brokoli haşlama sarımsaklı yoğurt,
1 kase yayla çorbası
1 dilim kepek ekmegi
1 tane mısır patlagi. .
Aralarda da 1 HURMA 3 mandalina yedim. .
İlk gün diye çok zorlanıyorum çok acikiyorum emzirmenin de etkisi var sanirim

Sabah : bir kibrit kutusu peynir
1 Kıymalı yumurta.
1 dilim kepek ekmegi
1 bardak çay.
2 tane pirinç mısır patlagi 2 yudum kahve.
Ara : 1 elma..
Aaaa kimse yok çok sıkıcı böyle tek başına. .

oncelıkle basınız saolsun. ınsallah ıstedıgınız kıloya ulasırsınız bende sureklı al ver yapıyorum suan 72 kiloyum hedefım 60 inşallah.

canım nerelerdesin.sen de birkaç gündür yazmamışsın benim gibi ve umarım benim gibi sadece zaman bulamamışsındır.diyet devam ediyor değil mi? lütfen motiveni bozma ve ufak kaçamaklar yapmış olsan bile umursama.devam et.haber bekliyorum senden

Canım hiç kaçamak yapmadım. 9 takım cuma zayıflama yarışmasına katıldım orda yazmaya devam ediyorum 4 günde 1 kilo gitti bile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…