- 8 Kasım 2013
- 9.262
- 11.891
- 498
- Konu Sahibi AdaisyLove
-
Teşekkür ederim inan çok zor çok acı. .Canim benim o nasi bir acidir Allah yardimcin olsuninsallah basarirsin..
Öncelikle başın sağolsun diliyorum.. kardeşinle ilgili açtığın konuyu okumuştum ama en son yoğun bakımda olduğunu biliyordum. İnan çok üzüldüm..
Benimde 6 aylık bebeğim var hem anne sütü hemde mama veriyorum..
Bende kilo vermeyi çok istiyorum. Şu an 75 kiloyum 60 kilo olmak istiyorum nerden ve nasıl başlayacağımı bilemiyorum.. ??
Bende bir ara iyi motive olmuştum 1 ayda 3 kilo vermiştim sonra sutum azalıyor diye yavaştan yemeğe başladım sonra saldim iyice...Evet hatırladım seni canım. . Çok teşekkür ederim. .
Bizim diyeti mız biraz farklı olucak.
Ben kardeşim ölmeden önce başlamıştım. . Ölümünden sonra sütüm azalınca kesilecek diye korkup bıraktım .. ama dedim ya stresli olduğum zamanlar yemeğe vururum kendimi. .
Sana bir örnek listemi yazacam şimdi. .
Öncelikle abur cubur hamur işi asitli içecekler sade soda hariç. .
Bunların süte bir artışı yok canım. .
Sabah : 1 yumurta 6 zeytin biraz peynir 1 bardak çay 1 dilim kepek ekmegi
Ara : 1 elma 2 mandalina
Öğlen : 6 kaşık sebze yemeği salata bir dilim ekmek.. sebze yemeğinde patates varsa ekmek yemiyordum
Ara :1 elma 1 nar
Aksam: balık ızgara salata çorba
Ara :1 elma yatmadan önce süt şekersiz. .
Spor olarak kızımı arabaya koyup yuruyordum en az 40 dk..
8 bardak su içiyorum.
Günde en fazla iki fincan şekersiz Türk Kahvesi. .
Bitki Çayı olarak rezene..
İlk 2 gün çok zorlanmistim özellikle emzirdikten sonra deli gibi acikiyordum şu içip midemi kandiriyordum
Çok umutsuz olma canım. .Bende bir ara iyi motive olmuştum 1 ayda 3 kilo vermiştim sonra sutum azalıyor diye yavaştan yemeğe başladım sonra saldim iyice...
Şimdi ise giydiğim kıyafetler yakışmıyor L beden giniyorum ve aynaya bakmak istemiyorum. Spor yapamıyorum çünkü havalar soğudu bebegimle dışarı çıkamıyorum yürüyüş yapamıyorum. Kısacası motivasyon yok istikrarım ve kendime güvenim gitti.
Son çare olarak diyetisyene gitmek istiyorum. Bilinçli bir şekilde kilo vermek istiyorum.. Zorlu bir süreç dediğin gibi bebegimi emzirince çok acikiyorum akşama kadar açlığımi bastırmak için 4 lt su içiyorum.
Bir ara leslie yaptim iyi gelmişti baya terliyodum. Belki biraz dans belki bir kaç sıkılaşma hareketleri ile pekiştirebilirim..
Benim esimde diyet yap falan demiyor bebeğim anne sütü alması daha iyi diyor. .
Bende acele etmiyorum belki bebeğim büyürse kilo vermem kolaylaşır..
Boyum 165 kilo 75 hedefim 60
Merhaba kızlar. .
Zor günler geçiriyorum kardeşimi kaybettim. .
Acısı hiç hafiflemiyor.
Benim için çok stresli günler. .
Stres olduğu zamanlarda kilo alan bir insanım. ..
Hem bunun önüne geçmek için hem de bir şeyle uğrasarak acimi hafifletmek için yarım kaldığım diyete pazartesi gününden itibaren yeniden başlayacağım. .
Hamile kaldığım kiloya dönmek istiyorum. .
65 hedefim şimdilik. .
En son 85 kilo idim pazartesi tartılıp bildirecegim kilomu. .
Varsa katılmak isteyen birlikte zayiflayip birbirimize destek olalım. .
Teşekkür ederimoncelıkle basınız saolsun. ınsallah ıstedıgınız kıloya ulasırsınız bende sureklı al ver yapıyorum suan 72 kiloyum hedefım 60 inşallah.
canım nerelerdesin.sen de birkaç gündür yazmamışsın benim gibi ve umarım benim gibi sadece zaman bulamamışsındır.diyet devam ediyor değil mi? lütfen motiveni bozma ve ufak kaçamaklar yapmış olsan bile umursama.devam et.haber bekliyorum senden
Süper çok sevindim senin adına inşallah başaracaksınCanım hiç kaçamak yapmadım. 9 takım cuma zayıflama yarışmasına katıldım orda yazmaya devam ediyorum 4 günde 1 kilo gitti bile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?