Yaza kadar en az 20 kilo..

Canım menün güzel AMA ekmek sabah olsa daha iyi olur tatlim:)
Bu arada AdaisyLove canım su tartı günü nü fakan ayarlayalim artık.canım hanggum tartilalim gelde konuşalım:))
Olur canım hangi gün istersin
Menune bayıldım.canım:))
Teşekkür ederim canım

Gel bize katil canım.burda devam.edelim birbirimize destek.olur kurtuluruz fazlaliklardan:))
Ahhh şşte ben öyle yediklerimi tek tek yasamam ki, emziriyorum zaten diyet işine falan giremem, yalnız yatağa aç yatmaya çalışıyorum. O beni çok eksiltiyor tartıda ha birde en zevk aldığım şey sporum onu yazarım bak:)

Spor olarak ne yapıyorsun mesela, ben seni en son Leslie topiğinden hatırlıyorum ama... O zaman kaç kiloydun acaba? Benim bebeğimde 6 aylık oldu... Bebim şu Abur cubur işimi çözmem lazım artık, akşamları aç yatıp birde Abur cuburu kessem zaten diğer konularda Bi sorunum yok... Bakalım, inşallah!

İlk olarak 75 kilo iken leslie ile başladım.. Daha sonra diyetimin 6. Haftasında 6 kilo verdikten sonra fark ettimki vücudum gevşemeye başladı kilo verdim evet ama sıkılaşma olmadı.. Geçen ay şubat ayında 68 kilo iken pilates yaptım ve ip atlamaya başladım lesliyi bıraktım.. İp atlamak beni baya terletiyor. Pilatesin faydasını gördüm ben bölgesel çalıştım.. 1 ay boyunca 64 kiloya indim baktım vücud tepki vermiyor program değiştirmeye karar verdim.. Çünkü ideal kiloma yaklaştım.. Son 20 gündür kardio yapıyorum.. Kayla itsines bbg yaptım hareketler baya zorladi beni..
Acayip ter atıyorum tişörtüm ıslanıyor.. Şimdi haftanın 3 günü kardio yapıyorum. Pazertesi çarşamba ve cuma cumartesi pilates pazar dinleniyorum diger salı ve perşembe 2 gün ise yürüyüş ve ip atlıyorum..
Çünkü kardio beni yoruyor nefesim kesiliyor bir gün kaslarımı dinlendiriyorum.. Kardio yaptığım gün ertesi sabaha kas ağrıları ile uyanıyorum demekki işe yarıyor..
Şimdi yarın tekrar kardio yaparım salı günü yürüyüş yaparım ip atlarım.

Şu an 60 kiloyum kendimi çok hafif hissediyorum.. Kimse 60 kilo olduğuma inanmiyor daha incesin diyolar 55 falan tahmin ediyorlar.. Spor yapmayı çok seviyorum hayatımın bir parçası oldu ve bırakmayı düşünmüyorum..

M Metebatur , bende diyete ilk başladığımda bebeğim 6 buçuk aylıktı.. Şimdi 10. ayimizi doldurduk..

Markete gitigimiz zaman yani nasıl desem böyle bir sürü aburcubur alıyordum. Gördüğün herşeyden bir tane bir tane derken bakıyorum araba dolmak üzere üstelik evde yaptığım kek pasta türleri var.. Aldığım pastalık malzemeler de buna dahil..

Şimdi doğru manav reyonuna gidiyorum miisss gibi taze meyveleri ve sebzeleri kendi ellerimle koklayarak seçerek alıyorum.. Inan daha keyifli oluyor.. Sağlık bu diyorum hoşuma gidiyor.. Eve geliyorum aldiklarimla bir guzel salata yapıyorum bol limonlu yağsız yanında yoğurt doyana kadar istediğim kadar yiyorum ve gerçekten eskisinden daha iyi ve kaliteli sütüm oluyor bunu fark ettim..

Ben birde netten zayıflama hikayelerini okudum , before after fotolara baktım.. Gencecik fit bakımlı annelere özendim.. Bu şu anda dünyada bile bir trend halinde fit anne olmak... Doğum kilolarından kurtulmak lazım.. Instagramdan takip ediyorum.. Bebekleriyle aynı kombini giyen anneler .. Hamile kalan ve doğum yaptıklarında fit görünen ünlü anneler bana hep ilham verdi..

Kilo insani yaşlı ve olgun gösteriyor.. İstediğin beden kıyafetler içinde olmak tarif edilemez..

Yaza dolabimi yenilemek istiyorum beyaz pantolon ve kapriler alacam. Üzerine beyaz pembe pembe tişörtler alırım..

Siyah ve koyu renk giyinmekten daral gelmişti..

Anladım çok güzel gerçekten, tebrik ederim darısı bana
Şuan kardio olarak ne yapıyorsun peki

Ayyy beyaz pantolonlar pudra rengi bluzlar.... Tam hayalimdeki

Diyet olarak belli Bir listeye uydun mu yoksa sadece dikkat ederek ve akşam yemeklerini hafif yiyerek mi yaptın

Anladım çok güzel gerçekten, tebrik ederim darısı bana
Şuan kardio olarak ne yapıyorsun peki
Teşekkür ederim.. :)

Geçen haftalarda 30 min day cardio yapmıştım..

Bugün yeni bir programa başlıyorum.. Hem kardio hem pilates yapacağım.. Kilo verirken sıkılaşma çok önemli.. Olduğun kilodan daha ince görünüyorsun..

Diyet olarak belli Bir listeye uydun mu yoksa sadece dikkat ederek ve akşam yemeklerini hafif yiyerek mi yaptın
Ben kesinlikle katı diyet kuralları uygulayamam... Benim diyetim biraz esnek olmalı..
Ben burdan yola çıkarak kendi vücudumu tanıyarak diyet yaptım..

Bitki çayları limon tarçın yağ yakmaya yardımcı besinleri mutlaka soframda bulunduruyorum..
Akşam yemeklerini salata ve yoğurt çorba ve ana yemek her neyse az miktarda yiyerek geçiriyorum.. Akşam saat 7 den sonra hiç birşey yemiyorum ama içecekler şekersiz içiyorum.. Her aciktigimda bol bol su içtim..

Herşeyden yiyorum tadına bakıyorum.. Sadece öğünlerimi yani tabağımı küçülttüm..

Kaçamak yaptığım zamanlar kendimi cezalandiriyorum... O gün yaptığım spor her neyse uzerine 15dk daha fazla çalışıyorum ve bir sonraki öğün telafi ediyorum..
KARATAYIN EN BASİT ANA KURALLARI..

1-öğünlerin arasında 4-5 saat olmalı..Leptinin çalışıp depodaki yağları yakabilmesi için
2- ara öğün yok
3- saat 7-8 den sonra kesinlikle ayran,süt çay ve su dışında hiçbirşey yenilmiyecek
4-meyveler kilo verme sırasında az ve sabahları yenilecek
5-kuruyemişler kavrulmamış olacak ve 1 çay bardağı kadar(ekmek yerine yeniliyor..badem,ceviz,fındık ,kaju olabilir..leblebi yasak)
6-kuru meyveler de abartılmadan sabahları tavsiye ediliyor(2-3 günkurusu gibi)
7-bulgur kilo vermeyi yavaşlattığı için abartılmamalı 2-3 kaşığı geçmemeli
8-içecekler tabii ki şekersiz
9-bakliyat serbest ama nohut nişastalı olduğu için fazla önerilmiyor..
10-süt ve süt ürünleri tam yağlı tüketilecek..
11-kahvaltıda yumurta şart (yumurta yemediğinizde 1 yerli muz yiyebilirsiniz)
12-lahmacun haftada 1 tane serbest..
13-patates,pirinç ,bezelye ve tüm nişastalı gıdalar yasak..
14-türk kahvesi şekersiz serbest..Nescafe yasak...
15-tüm diyet ürünleri yasak
16-sade madensuyu mide rahatsızlığı yoksa içilebilir

Canım emzirmek asla bahane değil ..
Ben diyete başladığım zaman kızımı emziriyordum ve daha 4 5 aylikti.
Sütümde hiç bir kesilme olmadı eksilme olmadı aksine arttı.
Spor tek başına yeterli değil ...
Zararlı şeyler de süt yapmıyor ben tam 20 kilo verdim.
85 ile başlayıp 65 e indim sindi sadece 2 kg artıyım regl gecikmesi misafirler vs derken 2 kg şiştim tabi ki hemen sağlıklı beslenmeme dönerek bundan kurtulacam.
Hiç bişey imkansız değil insan istedikten sonra her şeyi yapar.
Şimdi spor salonuna gidiyorum haftanın 3 günü 60 dk kardiyo kalan günler hava Güzelse yürüyorum.
85 kilo iken 65 olsam yeter diyordum
Şimdi 65 oldum ama daha da hirslandim 59 olmak istiyorum boyum da 1.68 bu arada.
Hedefime 6 kilocuklari sadece öyle da da böyle 28 nisan a kadar gidecek kendime şart koydum.
Hedefe ulaştıktan sonra ağırlık çalışıp tam anlamıyla sikilasacam
Hiç bişeyden korkma.yeter ki karar ver ve başla. .. :)
Biz her türlü destek ve yardımcı oluruz sana.
Burdayız istediğin soruyu sorabilirsin hiç çekinme kafana takılan ne varsa

Evet tatlım çok haklısın aynen katılıyorum, kilo verme aşamasında mutlaka sıkılaşma programı da yapılmalı. Pilates barre tarzı birşey. Ben de geçen hafta başladım barre yapıyorum harika bişey mutlaka tavsiye ederim...
Kardio olarak Zumba yapıyorum, daha öncesinde Leslie yapmıştım ama artık yavaş geliyor bıraktım onu... Bir gün kardio ertesi gün bölgesel ve barre çalışıyorum... Sırf kardio şişiriyor beni onu anladım ve kesinlikle akşamları aç yatmak benim için kilit nokta... İki gündür aç yatıyorum ama bildiğin midem sırtıma yapışacak vaziyette:))) bugün tartıda 700 gram eksik çıktım

Kesin ve kes şunu diyorum ki diyet işi boş... İnsan önce kendini tanımalı Nasıl ne şekilde kilo verebileceğini bilmeli ve en önemlisi spor mutlaka yapmalı.. Spor zaten bende bi alışkanlık oldu yaparken zevk alıyorum, Mutlu oluyorum
Şuan foto göndereyim asla inanmazsın olduğum kiloyu yansıttığıma

Abur cuburların süt yapmadığını ben de biliyorum elbette ama işte kendime hakim olamadım bunca zaman, bundan sonra böyle olmayacak bitti benim için dolapta var çikolatalar ama ben yemicem yemicem

Abur cuburların süt yapmadığını ben de biliyorum elbette ama işte kendime hakim olamadım bunca zaman, bundan sonra böyle olmayacak bitti benim için dolapta var çikolatalar ama ben yemicem yemicem
Canım eve alma bir süre onlardan..
Gözünün önünde olunca beynin sana oyun oynuyor.
Yemek için sürekli seni durtuyor
Markete asla aç gitme ve abur cubur reyonuna girme..
Karar vererek en zoru basardin şu an :)

Ooo çok iyi gerçekten aktif birisin.. Yediklerinede biraz dikkat etseydin şimdiye 6 lı rakamları görmüş olacaktın..
Ben diyetin ve sporun birbirini tamamladigini düşünüyorum.. Yediklerimiz bizim için önemli içten dışa sağlık..
75 den 60 3 beden inceldim 44 giyinirken şimdi 38 giyiniyorum bunda sporun etkisi çok büyük oldu..

Sende aslında bu konularda bilgili ve bilinçli birisin Seda..

İhtiyacın olan biraz istikrar ve disiplin..

Hepnize kolay gelsin.. AdaisyLove sanada başarılar diliyorum. :) kusura bakma topigini meşgul ettim..

Olur mu öyle şey canım hosgeldin bizimle güzel bilgilerini paylaştın teşekkür ederiz sana da kolay gelsin kiloyu korumak vermekten daha zor :)

Kesinlikle haklısın yediklerime dikkat etsem çoktan 60 olmuştum, neyse en azında 9 kilo verdim ve iki katı oranda ince gösteriyorum. Yediklerimize dikkat edip, spor yapılmalı ikisi birbirini tamamlıyor.. Ne diyelim bundan sonrasına bakmak gerek artık...
Tekrar tebrik ediyorum seni

Canım eve alma bir süre onlardan..
Gözünün önünde olunca beynin sana oyun oynuyor.
Yemek için sürekli seni durtuyor
Markete asla aç gitme ve abur cubur reyonuna girme..
Karar vererek en zoru basardin şu an :)
Evetttt hepsini ezbere biliyorummm...
Teşekkür ediyorum inşallah öyle olur, ben spora gidiyorum kızlar öpüldünüz

evet kızlar 40 dk zumba (zumba max),
bu
bu ve şu
yapıldı,duşumu aldım bornozla yazıyorum yalnız

sabah kahvaltıda 2 haşlanmış yumurta biraz peynir,bir büyük dilim(el kadar olandan) ekmek ve çok az bal-kaymak yedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…