Yaza kadar en az 20 kilo..

Çok.iyi kilo verdin canım gerçekten bundan sonra buradayız evet hedef benimde 58:))
Sen de çok iyi verdim canım benim :)
İçimizden resmen 1 insan daha çıktı bir tane daha çıkarıp bedenimizi rahatlatıcaz inşallah :)
Sen de kaç ile başladığını ve su an kac oldunu yazar misin canisi :)

Tabiki.canım benim bende 78.5 ile.başladığım.diyet macerama 65 ile devam ediyordum ama bu ara yogunluk tan dolayı(misafir)67 buçuk oldum ama biliyorum 1 hafta dikkat edince hemen gidecek hep ödem.cünki benimde hedefim AdaisyLove kankam gibi 58 civarı ve ben kararliyim o kiloya inecegim inşallah burda başka diyet kardeşleri de bulup birbirine destek olup hedef kilomuza ulaşırız:))))

Günaydın.
Az kalorili bol hareketli bir gün olsun
Bugün spora gideceğim :)

Merhaba topiği baştan sona okudum. Benim de vermem gereken 20 kilom var. İki doğum yaptım sezeryanla, ikinci oğlum henüz 6.5 aylık. Ben oğlum 1.-1.5 aylıkken spora başladım, haftanın 5-6 günü düzenli spor yapıyorum evde ve maalesef yememe dikkat edemediğim için sadece 5-6 kilo verdim. Oğlum sadece anne sütü alıyor sık sık, bol bol emziriyorum bu yüzden de sık acıkıyorum. İşin kötüsü tatlı şeyler Can'ım istiyor engel olamıyorum kendime . Kektir kurabiyedir vs o tür şeyler şerbetli tatlı değilde...

AdaisyLove tam olarak 3 ayda 14 kiloyu Nasıl verdin, sen de emziriyormuşsun Nasıl başardın? Emzirme sonrası ellerim titriyor, Abur cubura saldırıyorum. Allahtan spor yapmışım yoksa ne hale gelirdim bilmiyorum

bende isveç diyeti düşünüyorum ama bel bölgemde simidim var. gider mi acaba bu diyetle?

Canım her aciktigin zaman büyük bir bardak su iceceksin .
Canım emziriyorum kızım 11 aylık oldu.
Bu aralar biraz kaciriyorum ama burdayım artık hemen toparlicam sen istedikten sonra verirsin 20 kiloyu da buz sana destek oluruz.
Öncelikle kendine beslenme düzeni oluaturmalisin biz burda her ne yediğimizi ictihimizi paylaşıcaz ve birbirimizin menülerin e yorum yapacaz sen de her gün Paylaş canım yanlışlarını beraber buluruz :) hosgeldin aramıza
bende isveç diyeti düşünüyorum ama bel bölgemde simidim var. gider mi acaba bu diyetle?
Canım isveç diyeti çok sağlıksız dağa sağlıklı beslenerek kalıcı kilo verebilirsin yukarıda da belirttigim gibi paylaşımda bulunduklarını buz sana yardimci oluruz.

Nasıl kilo verdiğime gelirsek abur cubur hamur işi tatlı kesinlikle yok..
Karbonhidrat sinirli.
Pirinç pilavı bulgur pilavı 3 yk.
Günde en az 2 lt su.
Haftanın en az 3 günü 40 dk spor.

Öncelikle eve kesinlikle aburcubur almayın arkadaşlar.. Bende emziriyorum bebegim 10 aylık oldu ve doğum öncesi kiloma geri döndüm.. Artık fit bir anneyim.. :)

Canınız tatlı istediğinde 1 su bardağı süte yarım çay kaşığı tarçın ekleyin ve için.. Faydasını etkisini hemen fark edin.. Marketten abur cubur yerine bol bol meyve alabilirsiniz elma portakal kivi muz bunların üzerine tarçın ekleyip yiyebilirsiniz..

Akşam yemeklerini salata ve yoğurt çorba ile gecistirin.. Gün içinde 3 lt su içmeyi unutmayın.. Vücudumuz aldığımız kalorileri su ile atıyor..

Salata bol yeşillik ve tarçın anne sütünü artırıyor.. Aburcubur asla süt yapmaz haliyle kilodan başka birşey olamaz..

Ben haftanın 3 günü kardio 2 günü yürüyüş ve 2 gunde dinlenme yapıyorum.. Kendimi yoracak terletecek ve sıkıştıracak programalar uyguluyorum.. Kendimi harika hissediyorum.. 75 kilodan 60 kiloya indim..

Hepinize kolay gelsin.. Bol eksili günler diliyorum..

Teşekkür ederim canım seni de tebrik ediyorum ben de hamile kaldığım kiloya döndüm ama daha fazlasını istiyorum evlendigimkiloya döneceğim :)

M Metebatur canım su icebilmen çok güzel. .
Abur cuburu da keseceksin Aynadaki görüntünden mutlu musun onu düşün önce .
İlk 2 gün zor geçiyor sonra alışıyorsun zaten.
Canın abur cubur istediği zaman bir elma ye ya da koca bir bardak su veya çay veya kahve ama şekersiz olacak
Spor yaptim canım sporsuz olmaz.hem yavaş verirsin hem sarkarsin

Gunaydinnn sebgili gunlugumuz:))) bolllll sporlu ve sağlıklı bir gün olur inşallah :))

Bugünkü menüm
Sabah 1 yumurta ile etli yumurta biraz çökelek üçgen peynir 2 dilim çavdar ekmeği salatalık domates
Ara 2 incir
Öğlen 1 portakal 1 kase kuru fasulye 1 kase cacik
Ara 1 portakal
Aksam ızgara balık salata
Su 2 olur
Spor 30 dk yürüyüş

Bugünkü menüm.sabah 4 kaşık melemen 3 küçük.dilim peynir 1 dilim ekmek

Öğle 8 adet lahana sarma.yoğurt

Akşamda 1 dilim ekmek 1 kase pırasa yoğurt

Su iki olur inşallah spor yok

Bu spor işine hemen geri.donmemm.lazım.nehirim
Ama.oda olacak.inşallah :))

Bu arada AdaisyLove canım su tartı günü nü fakan ayarlayalim artık.canım hanggum tartilalim gelde konuşalım:))

Menune bayıldım.canım:))

Gel bize katil canım.burda devam.edelim birbirimize destek.olur kurtuluruz fazlaliklardan:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…