- 8 Ocak 2015
- 1.776
- 2.247
- 133
- 38
- Konu Sahibi AdaisyLove
-
cok guzel canim masallah sana benimde sifremde sorun oldu canim giremdim bir turluBen burdayım csnım siz gidince başka topik arayşlarna grdim çünkü motivem düşmüştü. Ve çok şükür 3 ayda 15 kilomu verdim:)
Devam edelom canim seninle o zaman omuz omuza verip vereleim kalan kilolariMrb kızlar nasılsınz ramazandan dolayı bende kılı aldm bayramdan sonra başlamaya hazırım ben
Canım yediklerime dikkat ederek bide yürüyşümü egzerszimi yaparak.ekmek hiç yemiyrm onun dışında evde ne pşşerse ondan az yiyorum.cok guzel canim masallah sana benimde sifremde sorun oldu canim giremdim bir turlu
Ama hallettim.sukur yeni topik buldunmu peki
Swnde haklisin canim bos biraktik baya
Nasil verdin 15 kiloyu ozsl.biseymi yaotin yoksa normal diyet mi
ariverr yok canim sanirim gelmicek artik bende galiba baska topige gidicemCanım yediklerime dikkat ederek bide yürüyşümü egzerszimi yaparak.ekmek hiç yemiyrm onun dışında evde ne pşşerse ondan az yiyorum.
Yazmaya devam edersenz bende katılrm size diğer topiktende kopmam. İlk Hedefime 13 kilom kaldı sonrası Allah kerim..
Siz neler yapıyosunuz kilo aldnzmı yoksa aynımı kaldnz nasıl gidiyor?
Slm kızlar Nasılsıniz.
Ben iyiyim kilomu koruyorum hâlâ ama biraz ödemim var gibi.
Bir ara 63e düştüm sonra geri 65 şu an 66yim ben de başlamak istiyorum
Yeniden..
kartanesi58 [/QUOTE) ❤❤❤❤swlam canim benim nasilsin iyimisn ben ramazanda kilomu koruyamadim 69 oldum ama sanirim odemde var yerlesmeden gitmesini istiyo
Hoşgeldin canım..Slm kızlar Nasılsıniz.
Ben iyiyim kilomu koruyorum hâlâ ama biraz ödemim var gibi.
Bir ara 63e düştüm sonra geri 65 şu an 66yim ben de başlamak istiyorum
Yeniden..
kartanesi58
Okur canım başlayalım giremedim ya biraz yoğunluk vardı.Nehirr gelmene cok.sevindim canim inanki yarin baslayalimmi tekrar ne dersin ❤❤
Sağol cnm benimHoşgeldin canım..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?