yaza kadar hedef 10 kg hadi kızlar

Öğle yemeğimi yedim bilee

ne yedim : 1 kase yağurt 5 tane çilek

akşam yemeğimi de yazayım şimdiden
akşam :1 tabak salata

1 saat sporumu da yapacağım birazdan çok güzel gidiyorr :)

başlamayı düşünüyorum ama hareketlere hiç bakamadım henüz iş yerinede video açılmıo evdede vakit bulamadım. dvd si de internette 25.50 lira acaba dvd sini mi alsam ki .. nasıl zorlu mu hareketler.

Öğle yemeğimi yedim bilee

ne yedim : 1 kase yağurt 5 tane çilek

akşam yemeğimi de yazayım şimdiden
akşam :1 tabak salata

1 saat sporumu da yapacağım birazdan çok güzel gidiyorr :)

tebrikler ben bu kadar yapamıorum bak süpersin hemen yorgun düşüorum illa çorba yanında 1 kaşık yemek yiorum ama öğlenleri sebze yada et yemeği ye bence 2 kaşıkta olsa

başlamayı düşünüyorum ama hareketlere hiç bakamadım henüz iş yerinede video açılmıo evdede vakit bulamadım. dvd si de internette 25.50 lira acaba dvd sini mi alsam ki .. nasıl zorlu mu hareketler.

burdda cumartsei gününe dön linkleri gofredo werdi tıkla hemen inio işyerinde açma ewde birlikte aç seçeneklerinden açarsın

Son düzenleme:
tebrikler ben bu kadar yapamıorum bak süpersin hemen yorgun düşüorum illa çorba yanında 1 kaşık yemek yiorum ama öğlenleri sebze yada et yemeği ye bence 2 kaşıkta olsa

ben yoğurt yediğim zaman 4 saat aç kalabiliyorum sanırım beni çok tok tutuyor Hayatım boyunca ya çok zayıf oldum ya da kilo vermem gerekti bir denge sağlayamadım bu sefer tutturacagım inşallah kızlar sayenizdee

inşallah bi tanem hepimizin tek derdi bu zaten ilaç kullanma hiç bizaman bence sağlıklı yaşamı hayat biçimi haline getirmeliyiz sanırım bu bi çok sorunumuzu ortadan kaldırcak

ii hatırlattınız bende ufak yoğurtlardan alım hem dr da tüket demişti protoin mi kalsiyum mu işte ondan war mış ya içinde bebişe hazır oplur demi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…