ya şu çatlakların bi çözümü yok daha... sıkılaşırsam belki azalır diye sevinmiştim hevesim yine kursağımda kaldı.
teşekkür ederim canımmm :)bu altlara yazdığın yazılar çok güzel tatlım
ecmelim yol telaşı gelemedi daha
Öğle yemeğimi yedim bilee
ne yedim : 1 kase yağurt 5 tane çilek
akşam yemeğimi de yazayım şimdiden
akşam :1 tabak salata
1 saat sporumu da yapacağım birazdan çok güzel gidiyorr :)
ne yemek war acaba inşallah güzel bi çorba war dır
Öğle yemeğimi yedim bilee
ne yedim : 1 kase yağurt 5 tane çilek
akşam yemeğimi de yazayım şimdiden
akşam :1 tabak salata
1 saat sporumu da yapacağım birazdan çok güzel gidiyorr :)
başlamayı düşünüyorum ama hareketlere hiç bakamadım henüz iş yerinede video açılmıo evdede vakit bulamadım. dvd si de internette 25.50 lira acaba dvd sini mi alsam ki .. nasıl zorlu mu hareketler.
başlamayı düşünüyorum ama hareketlere hiç bakamadım henüz iş yerinede video açılmıo evdede vakit bulamadım. dvd si de internette 25.50 lira acaba dvd sini mi alsam ki .. nasıl zorlu mu hareketler.
ben yoğurtlu mısır yicem
tebriklerben bu kadar yapamıorum bak süpersin hemen yorgun düşüorum illa çorba yanında 1 kaşık yemek yiorum ama öğlenleri sebze yada et yemeği ye bence 2 kaşıkta olsa
yuğursdun içine konserwe mısır mı
inşallah bi tanem hepimizin tek derdi bu zaten ilaç kullanma hiç bizaman bence sağlıklı yaşamı hayat biçimi haline getirmeliyiz sanırım bu bi çok sorunumuzu ortadan kaldırcakben yoğurt yediğim zaman 4 saat aç kalabiliyorum sanırım beni çok tok tutuyorHayatım boyunca ya çok zayıf oldum ya da kilo vermem gerekti bir denge sağlayamadım bu sefer tutturacagım inşallah kızlar sayenizdee
ben yoğurt yediğim zaman 4 saat aç kalabiliyorum sanırım beni çok tok tutuyorHayatım boyunca ya çok zayıf oldum ya da kilo vermem gerekti bir denge sağlayamadım bu sefer tutturacagım inşallah kızlar sayenizdee
inşallah bi tanem hepimizin tek derdi bu zaten ilaç kullanma hiç bizaman bence sağlıklı yaşamı hayat biçimi haline getirmeliyiz sanırım bu bi çok sorunumuzu ortadan kaldırcak
yoğurdu bende çok severim günde en az 1 kase yiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?