Yazarken hem üzülüyorum hem utaniyorum...

Ask933

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
7 Ağustos 2018
1.333
1.044
63
Arkadaslar merhaba . Bugun 2.konum benim. Ilk konuyu cocuklarim icin acmistim. Bu konuyu biraz +18 soru sormak icin aciyorum. 7 yillik evliyim esimle severek evlendik hala da cok severiz birbirimizi ve saygiliyizdir. Evet her eevlilikte oldugu gibi bizde cok tartisiriz. Ama onur kirici ve geri donusu olmayan cumleler sarf etmeyiz bir birimize. Taa ki dun geceye kadar. Arkadaslar dun gece cocuklari uyuttuk derken yanliz kaldik esimle malum iliskiye girecektik cocuklar 2 kere uyandi hep yarim kaldi neyse zar zor uyuttuk tabi benim istegim kacti ama yine de esimiuzmemek adina devam ettim. Burdan sonra yazacaklarim icin simdiden afedersiniz diyorum cunku sizin tepkinizi merak ettigim icin sormak zorundayim. Neyse iste biz devam ederken eşim bana kalcalarim vok guzel oldugunu söyledi her zaman soyler bunu. Yine soyledi ve devaminda dedi ki sence de guzel kalcalarin dimi hayatim dedi bende evet dedim ama ben biraz daha kucuk olmasini isterdim dedim (cok buyuk degil ama ben yine de ufak olmasini isterdim ) . Onun sorusuna ben boyle karsilik verince o da bana dedi ki mesela kimin ki gibi dedi. Pardon anlamadim dedim. Yani dediki askim yanlis anlama kucuk seviyorum dedin ya kimin ki gbi dedi televizyonda gorugun biri mi merak ettim dedi o oyle diyince ben baya kizdim. Gece cocuklar uyumasa daha da kavga ederdim ama siz olsaniz ne derdiniz merak ediyorum

Dirty talking yapmayı beceremiyorsanız yapmayın ya şart değil.
Sevişirken kalça büyüklüğü kritiği ne Allah aşkına...
Ya normalde oran cok guzek buran harika falan deriz birbirimize bu normal de iste devaminda bunu soylemesi cok kotu oldu

Bunda kızılacak ne var hiç anlamadım. Belki ufak kalçalı birini söyleseniz eşiniz de “ben böyle seviyorum” gibi bir şey derdi. Gereksiz alınganlık yapmışsınız.

“Saçımı şu kişininki gibi kestirmek/boyatmak istiyorum” demek ne kadar normalse kalça örneği vermek de o kadar normal.

Dirty talking bu değil arkadaşım adam kalçan güzel derse sen de senin de sırtın güzel diycem mesela aslında şöyle olsa daha iyi nedir
Iste bi an bis bulundum. Bende ufak seviyorum ama kendi kalcamdan memnunum yani 2 cocuk annesi olmama ragmen guzel esim de cok beğenir her zaman da soyler ama ben o cumlwyi kursam bile onun bunundemesi hos olmadi

Senin kalçaların gibi deseydiniz, adamda istek filan kalmazdı, hem kavga etmezdiniz, hem de sırf eşiniz üzülmesin diye devam etmek zorunda kalmazdınız. :KK53:
Aslinda o an aklima su dusunce geldi. Ben birininornek verseydim iliski sirasinda onu mu hayal edecekti . O yuzden kizdim

Aslinda o an aklima su dusunce geldi. Ben birininornek verseydim iliski sirasinda onu mu hayal edecekti . O yuzden kizdim
Yok böyle düşünmekte haklısınız, yani eşiniz belki öyle düşünmemiştir ama ilişki esnasında çok saçma bir muhabbet olmuş, o yüzden en irite edici cevap bu olur diye düşündüm. =)

Iste bi an bis bulundum. Bende ufak seviyorum ama kendi kalcamdan memnunum yani 2 cocuk annesi olmama ragmen guzel esim de cok beğenir her zaman da soyler ama ben o cumlwyi kursam bile onun bunundemesi hos olmadi
Açtırma kutuyu söyletme kötüyü denir ya. Eşinize kendi vücudumuzda beğenmediğiniz yerleri söyleyip niye adamın dikkatini hakkaten öyle mi diye oraya çekiyorsunuz ki. Siz kendi bedeniniz hakkında tereddütlü olursanız o da demek eşelemeye eleştirmeye izin var deyip konuşur

Back
X