Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Ben 3 aile kaliyordum.simdi az hasarli evimizde depremlerle yasiyorum .inanin burda olsaydiniz zorunuza giderdi.cadirda yuzde 80 suriyeliye askerimiz hizmet veriyor.siz bilirsiniz
Ben 3 aile kaliyordum.simdi az hasarli evimizde depremlerle yasiyorum .inanin burda olsaydiniz zorunuza giderdi.cadirda yuzde 80 suriyeliye askerimiz hizmet veriyor.siz bilirsiniz
Cadirkentlere de evin hasar durumuna göre alıyorlar. Kapatılan millet bahçesi ve Pınarbaşı cadirkentlerinden türklerden evi hasarlı olanlardan konteynerkentlere geçiş oldu. Suriyelilerin bu hakkı olmadığı için onlar daha küçük bir cadirkente alındılar ve sayıları da az. Evi hasarsiz görünen kişiler bildiğim kadarıyla oraya da alınmadı. Ben marasta yaşamıyorum ama bölgede çalışanlardan tanıdıklarimdan biliyorum.
Her şeyi geçtim evet ülkemizde olmasından rahatsızız ama onlar da depremi yaşadılar onların da evleri yıkıldı. Yani insaniyet namına biraz daha mı merhametli baksanız konuya? Napsinlar dışarda mı yatırsınlar?
Bir çocuğu en çok kim sever bilmiyorum ama bir Suriyeliyi en çok siz sevmiyorsunuz herhalde bu nedir böyle ne derdiniz var milletle? Sanki devlet onları kayırıyor da Türkleri öteliyor.