- 11 Mayıs 2023
- 4
- -9
- 1
- 44
- Konu Sahibi bircocuguencokkimsever
Ben 3 aile kaliyordum.simdi az hasarli evimizde depremlerle yasiyorum .inanin burda olsaydiniz zorunuza giderdi.cadirda yuzde 80 suriyeliye askerimiz hizmet veriyor.siz bilirsiniz
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sizin derdiniz ne ya. Konunuzu kapatmadı mı yönetim?Ben 3 aile kaliyordum.simdi az hasarli evimizde depremlerle yasiyorum .inanin burda olsaydiniz zorunuza giderdi.cadirda yuzde 80 suriyeliye askerimiz hizmet veriyor.siz bilirsiniz
Ben 3 aile kaliyordum.simdi az hasarli evimizde depremlerle yasiyorum .inanin burda olsaydiniz zorunuza giderdi.cadirda yuzde 80 suriyeliye askerimiz hizmet veriyor.siz bilirsiniz
Önceki konusu cevap vermeden kapanmış yorum yapanlara böyle böyle oldu ama siz bilirsiniz yine de diyorneyi biz biliyoruz![]()
Önceki konusu cevap vermeden kapanmış yorum yapanlara böyle böyle oldu ama siz bilirsiniz yine de diyor![]()